راهنمایی در مورد بازاریابی شبکه ای - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: مشاوران ویژه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=188) +--- موضوع: راهنمایی در مورد بازاریابی شبکه ای (/showthread.php?tid=13279) |
RE: راهنمایی در مورد بازاریابی شبکه ای - سپهر ملیاردر - 04-13-2017 09:14 AM با سلام دوست عزیز. در مورد نتورک باید به اطلاعتون برسونم که فقط بعضی از شرکت ها قانون خرید اجباری رو دارن و این شرکتی که من توش فعالیت دارم،(اولین شرکتی که نتورک رو توی ایران قانونی انجام داد)به هیچ وجه همچین قانونی نداره. و اینکه تو اصلا مجبور نیستی بری آویزون رفیقات بشی واسه گرفتن زیر مجموعه. خیلی خیلی راه های جدیدتر و پیشرفته تر هست واسه جذب زیر مجموعه که میتونی از وبسایت های انگلیسی زبان یاد بگیری. نتورک یه کار دانش محوره و باید همواره توی این کار دانش خودت رو به روز کنی تا بتونی روز به روز پیشرفت داشته باشی. کسانی که الی ماشاالله توی فضای مجازی نظرات منفی و سرکوب کننده در مورد نتورک میدن، دو دسته اند: 1- دسته ی اولشون اومدن توی کار نتورک که یا با شرکت های نامناسب همکاری داشتن و یا به علت نداشتن مهارت و علم توی نتورک شکست خوردن. 2- دسته ی دومشون اصلا توی کار نتورک نیومدن و تحت تاثیر حرف های گروه اول قرار گرفتند و نگرش شون نسبت به این کار منفی شده است. از شما نهایت تشکر را دارم که وقت گذاشتید و نظرات بنده رو مطالعه فرمودید. |