پولدارترین ایرانی کیست؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: پولدارترین ایرانی کیست؟ (/showthread.php?tid=13) |
RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - مهدی گل محمدی - 07-02-2011 11:32 PM واقعا این سخنان را باید با طلا نوشت. آقای قربانیان نظرتان درباره طرح دفترچه چیست اجرای آن را از کی شروع کنیم. RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - jahanagahi - 07-02-2011 11:44 PM از یکسال قبل طرح زیبائی برای فروش دیزی برای ارسال برای خانواده ها داشتم.چون شغل خودم خوب بود دوست داشتم آنرا به عزیزان دیگری هدیه کنم. طرح ماند و فرد مناسبی پیدا نشد. در جلسه حضوری آنرا مطرح کردم.ادمین عزیز فرمودند این طرح پیاده شده است. جالبه , نه (ارتعاشات فکری فاصله را نمی شناسد..) (07-02-2011 11:32 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: واقعا این سخنان را باید با طلا نوشت. مهدی جان هر چه زودتر بهتر.برای این حرکت نیاز به سرمایه اولیه است که باید در صندوق باشد. در اینجا از همه عزیزان (پیشنهاد) میخواهم هر نفر مبلغی را ارسال تا سریعتر حساب صندوق در یکی از بانکها افتتاح شود و حرکت ها شروع شود. لطفا هر چه سریعتر نظر خود را اعلام فرمائید. RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - مهدی گل محمدی - 07-02-2011 11:54 PM (07-02-2011 11:44 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: از یکسال قبل طرح زیبائی برای فروش دیزی برای ارسال برای خانواده ها داشتم.چون شغل خودم خوب بود دوست داشتم آنرا به عزیزان دیگری هدیه کنم. طرح ماند و فرد مناسبی پیدا نشد. در جلسه حضوری آنرا مطرح کردم.ادمین عزیز فرمودند این طرح پیاده شده است. جالبه , نه ما برای شروع حدودا 1 میلیون تومان نیاز داریم.تا اولین طرحمان را آغاز کنیم. دوستان لطفا چاره ای بیندیشند. RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - jahanagahi - 07-03-2011 12:07 AM (پیشنهاد) فعلا هر نفر 100 هزارتومان باشد. مبلغ زیادی برای سرمایه گذاری نیست.بنظر شما هست ؟ آیا ارزش اولین حرکت و گرفتن نتیجه را ندارد.مگر نمی خواهید درآمد داشته باشید؟ من در اینجا اعلام میکنم سود مربوط به همه و ضرر (هر مبلغی باشد ) در این حرکت با من. 09127804639 09198493442 09366843106 من این سرمایه گذاری را ضمانت میکنم. اگر ضرر شد به فاصله دو روز بعد عین پول عزیزان ارسال کننده عودت داده خواهد شد.(مگر می شود ما ضرر کنیم؟) عزیزانی که می خواهند مبلغ را ارسال نمایند (برای افتتاح حساب انجمن به اعضای انتخابی انجمن )لطفا دکمه سپاس را بزنند. زدن دکمه سپاس نشان دهنده موافق بودن آن عزیز و منتظر اعلام شماره حساب است. نفر اول من .هوشنگ قربانیان. خوشبختانه شد دو نفر. طرح تولید و فروش دفترچه (متاسفانه نمی توانیم جزئیات را مطرح کنیم.ممکن است مورد سواستفاده قرار گیرد.)بعدا عزیزان سرمایه گذار از طریق پیام خصوصی در جریان قرار میگیرند.(این شگرد سرمایه گذاری است.) RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - jahanagahi - 07-03-2011 07:41 AM بنام خدائی که در هر حرکت ما حکمت وی نهفته است. سرمایه گذار 3 نفر RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - مهدی گل محمدی - 07-03-2011 10:31 AM بنده هم اعلام آمادگی می نمایم. به عنوان چهارمین نفر RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - jahanagahi - 07-03-2011 02:05 PM عزیزان عضو انجمن که خواهان سرمایه گذاری هستند لطفا در تایپیک ذیل سریعا اعلام آمادگی نمایند. ضمنا من این یک مورد را که برای شروع هست تضمین میکنم: سود مربوط به همه ضرر این مورد با من. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=408&pid=1696#pid1696 یک میلیون تومان برای سرمایه گذاری رقم بالائی نیست . می خواهیم همه در این حرکتها سهیم باشند . برای ایده های شما برنامه های بزرگی داریم.بسیار بزرگ و عظیم.عزیزانی که در جلسه حضوری من را دیده اند می دانند من اغراق نمیکنم , بلکه عمل میکنم. RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - madar - 07-04-2011 11:07 AM آقای قربانیان چرا ضرر با شما؟ ما همه در سود و ضرر شریک هستیم واقعا این انصاف نیست! RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - jahanagahi - 07-04-2011 04:55 PM ممنونم دخترم . بله درست است سود وزیان باید با همه باشد.این یک مورد به عشق همه شما عزیزانم و برای اطمینان به حرکت های خوب ادمین عزیز و فعالان سایت را تقبل کردم.و سر حرفم هم هستم. باز هم ممنونم.من روزی را می بینم (اگر خدا یک کم بیشتر بمن عمر بده.)که این سایت با فعالیتهای اقتصادی خوبش همگان را به تحسین وامیدارد.موفقتر باشید. RE: پولدارترین ایرانی کیست؟ - madar - 07-04-2011 08:18 PM وای من چه انرژی مثبتی از شما می گیریم ما باید از شما تشکر کنیم من که از طرف خودم از شما تشکر ویژه دارم به خاطر همه چیز ؛ تمام تجربیاتی که در اختیار ما قرار می دهید به خاط انرژِ مثبت شما به خاط ریسکی که قبول می فرمایید و مطالب ارزشمند در سایت و ...... خدا به شما طول عمر همراه با سلامتی و عزت عطا بفرماید |