سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: یادگیری یک مهارت برای میلیاردر شدن (/forumdisplay.php?fid=39)
+--- موضوع: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده (/showthread.php?tid=1286)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - jahanagahi - 12-12-2011 12:39 AM

(12-11-2011 11:11 PM)shahram_zarei_ot12 نوشته شده توسط:  اقا مهدي اگه روي شكل ها و بسته بندي هاي مختلف قندهاي توليديت مانور بدي برنده اي
اگه بتوني بسته بندي هاي خلاقانه انجام بدي موفقي
راستي يه طرح جالب هم ميتوني بهش اضافه كني:بسته بندي دوقلوي قند وشكر
مثلا نيم كيلو قند و نيم كيلو شكر در يك بسته بندي شيك و زيبا

ایده های فوق العاده ای است.

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - aaftaab24 - 12-12-2011 12:06 PM

بعضي شهرستانها قند كمتر مصرف ميشه مگر اينكه طعم دار باشه.

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - مهدی گل محمدی - 12-16-2011 01:23 AM

سلام خدمت دوستان گل و عزیز خودم امروز با دست پر اومدم که دوباره تحقیقات این هفتمو خدمتتون عرض کنم.

من این هفته با چندتا(شاید حدودا 50 تا)سوپر مارکت صحبت کردم اینا همشون قند رو کیلویی 1350 تا 1450 از کسی که قند خرد کنی داره میخرن.و خودشون بین 1600 تا 1800 می فروشن.
اگر ما بخوایم از کارخونه قند رو مستقیم بخریم نمیشه چون باید حداقل 100 تن قند بخریم.من حتی رفتم با چندتا کارخونه صحبت کردم ولی بی نتیجه موند.
ولی بجاش تونستم با یه کارخونه ارتباط برقرار کنم که تو یزده.قرار شد قند رو به من کیلو 1150 تومن بده.ولی گفته کرایه حمل و نقلش پای خودته.که اونطوری بخوایم حساب کنیم حدودا هر کیلو 1200 تومن میفته.

یعنی شما باید 1400 تومن قند خرد شده رو به مغازه دار بدید.200 تومن تو هر کیلو براتون سود می مونه.این 200 تومن حدودا 50 تومنش پول چاپ و بسته بندی مشما و هزینه ی برق و اصطحلاکتونه.
که سود خالص چیزی حدود 150 تومن تو هر کیلو میشه.این یعنی فوق العاده.شما اولش اگر بتونید هر 2 یا 3 روز 500 کیلو بفروشید 75 هزار تومن سودتون خواهد شد.چون اولشه اینطوریه.و وقتی یکم پیشرفت کردید مطمئنا روزی به تولید 2 الی 3 تن هم خواهید رسید که روزی 500 هزار تومن سودتون خواهد شد.

اگر تو یه منطقه صنعتی زندگی می کنید که دیگه نونتون تو روغنه میدونید چرا؟چون کسایی که کارخونه دارن معمولا یه دفعه 10 یا 20 کیلو قند میخرن میزارن تو بخش تدارکات و تا یک یا دو هفته هم تموم می کنن.و دوباره نیاز مند میشن.این یعنی فروش مستقیم.

فقط یه چیزی قندتون باید حتما با کیفیت باشه.مشخصه های قند با کیفیت اینکه رنگش کدر نباشه.حالت اسفنجی نداشته باشه(یعنی تا میزاری دهن آب نشه)و سفید سفید باشه.
برای اینکار نیازمند یه ماشین هم هستید برا پخش.اگر بتونید یه وانت مدل 64 یا 65 سالم گیر بیارید میتونید با 1 میلیون کارتونو راه بندازید(یعنی ماشین بخرید).
ما خودمون قراره همین کاررو بکنیم.

در کل بهتون بگم شغل جالب و پردرآمدی هستش. که خیلی هم لذت بخشه.

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - 3ObHaN - 12-16-2011 07:23 AM

(12-16-2011 01:23 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط:  سلام خدمت دوستان گل و عزیز خودم امروز با دست پر اومدم که دوباره تحقیقات این هفتمو خدمتتون عرض کنم.

من این هفته با چندتا(شاید حدودا 50 تا)سوپر مارکت صحبت کردم اینا همشون قند رو کیلویی 1350 تا 1450 از کسی که قند خرد کنی داره میخرن.و خودشون بین 1600 تا 1800 می فروشن.
اگر ما بخوایم از کارخونه قند رو مستقیم بخریم نمیشه چون باید حداقل 100 تن قند بخریم.من حتی رفتم با چندتا کارخونه صحبت کردم ولی بی نتیجه موند.
ولی بجاش تونستم با یه کارخونه ارتباط برقرار کنم که تو یزده.قرار شد قند رو به من کیلو 1150 تومن بده.ولی گفته کرایه حمل و نقلش پای خودته.که اونطوری بخوایم حساب کنیم حدودا هر کیلو 1200 تومن میفته.

یعنی شما باید 1400 تومن قند خرد شده رو به مغازه دار بدید.200 تومن تو هر کیلو براتون سود می مونه.این 200 تومن حدودا 50 تومنش پول چاپ و بسته بندی مشما و هزینه ی برق و اصطحلاکتونه.
که سود خالص چیزی حدود 150 تومن تو هر کیلو میشه.این یعنی فوق العاده.شما اولش اگر بتونید هر 2 یا 3 روز 500 کیلو بفروشید 75 هزار تومن سودتون خواهد شد.چون اولشه اینطوریه.و وقتی یکم پیشرفت کردید مطمئنا روزی به تولید 2 الی 3 تن هم خواهید رسید که روزی 500 هزار تومن سودتون خواهد شد.

اگر تو یه منطقه صنعتی زندگی می کنید که دیگه نونتون تو روغنه میدونید چرا؟چون کسایی که کارخونه دارن معمولا یه دفعه 10 یا 20 کیلو قند میخرن میزارن تو بخش تدارکات و تا یک یا دو هفته هم تموم می کنن.و دوباره نیاز مند میشن.این یعنی فروش مستقیم.

فقط یه چیزی قندتون باید حتما با کیفیت باشه.مشخصه های قند با کیفیت اینکه رنگش کدر نباشه.حالت اسفنجی نداشته باشه(یعنی تا میزاری دهن آب نشه)و سفید سفید باشه.
برای اینکار نیازمند یه ماشین هم هستید برا پخش.اگر بتونید یه وانت مدل 64 یا 65 سالم گیر بیارید میتونید با 1 میلیون کارتونو راه بندازید(یعنی ماشین بخرید).
ما خودمون قراره همین کاررو بکنیم.

در کل بهتون بگم شغل جالب و پردرآمدی هستش. که خیلی هم لذت بخشه.
چند نمونه با بسته بندي خيلي شيك و از بهترين نوع قند ها ( چند كيلو ) هم بزار واسه اينور .
اينجا از فروشگاه هاي ايراني شروع ميكنيم .

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - shahram......32 - 12-16-2011 10:02 AM

مهدي جان ايمان دارم كه موفق ميشي.اگه بتوني يك البوم از تمامي بسته بندي قند هاي موجود در بازار داشته باشي عالي ميشه چون ميتوني از رقبا هم اطلاعات داشته باشي و حتما يك بسته بندي شاخص و كاملا متمايز انتخاب كن كه وقتي خريدار با جنس قبليش مقايسه ميكنه براي خريد جنس شمارو انتخاب كنه

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - arash67 - 12-16-2011 05:26 PM

دستگاه رو از کجا می خرید چون من هر چی گشتم ارزون تر از 3.5 پیدا نکردم
و یه پیشنهاد دیگه می تونید دستگاه رو قسطی بخرید معمولا نصف یا دو سوم پول را تا زمان تحویل می گیرند و بقیه با شرایط ( از 3 تا 6 ماه)
هزینه خاک قند را هم در نظر بگیرید

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - مهدی گل محمدی - 12-16-2011 05:43 PM

از آقای تهرانی
موبایل:09122830407
فروشگاه:55015548
آدرس:بزرگراه آزادگان-ابتدای پل صنیع خانی-ابتدای اتوبان صالح آباد .دفتر فروش دستگاه قند خردکن تهرانی
فقط اگر میخواید شماهم تهیه کنید صبر کنید باهم بخریم که یه تخفیف خوب ازشون بگیریم.
اینا چون قیمتشون پایینه.به همین خاطر فقط نقد میفروشند.

برای خاکه قند تا بحال تحقیق نکردم.

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - jahanagahi - 12-16-2011 06:11 PM

قابل توجه عزیزانی که این حرکت را انجام می دهند:
مهدی جان سود کار را 100تومان در نظر بگیرید.
- خاکه قند (البته قیمت خاکه بعدا به سود اصافه می شود)
- استهلاک و خرابی و تعمیر دستگاه .
- تعمیر و یا تعویض تیغه ها
- اجاره محل (اگر اجاره هم نمی دهید باید مبلغی را برای اینکار در نظر بگیرید.)
- مالیات.
- بیمه کارگران.
- عیدی و پاداش و لباس کارگران.(روپوش سفید).
- هزینه بسته بندی.
حتما در پی کسب مجوز باشید. اگر محل کار سنگ و یا سرامیک باشد می توان مجوز گرفت.
موفقتر باشید

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - mjdehghani - 12-17-2011 01:48 PM

خاکه قند هم قنادیا می خرن .

RE: شروع کسب و کار-تولید قند خرد شده - jahanagahi - 12-17-2011 01:52 PM

خاکه قند را قنادیها می خرند و ضمنا می توان با آن نبات و شیرینی هم تولیدکرد.