طرح بزرگ ب.... کنسرت موسیقی - سود بالا در مدت اندک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: طرح بزرگ ب.... کنسرت موسیقی - سود بالا در مدت اندک (/showthread.php?tid=11851) |
RE: سرمایه بالا و سود زیاد در مدت کوتاه - سارا30 - 08-19-2014 05:09 PM منم اهواز و بهبهان و امیدیه و هر جای دیگه خوزستان که باشه پایه م RE: طرحی با سود بالا که باید چراغ خاموش رفت - Skp - 08-20-2014 10:51 AM پست آپدیت شد دوستان ! صفحه اول رو چک فرمایید RE: طرحی با سود بالا که باید چراغ خاموش رفت - مهندس روح الله زاهد - 08-20-2014 06:41 PM سلام ودرود خوب نگفتید دوست عزیز بنده بیرجند هستم . 1000 کیلومتری مرز . RE: طرحی با سود بالا که باید چراغ خاموش رفت - مهدی 1 - 08-20-2014 11:25 PM اندی هم میاد ! ![]() RE: طرحی با سود بالا که باید چراغ خاموش رفت - jahanagahi - 08-20-2014 11:40 PM لطف کنید در پست بعدی به موضوع مورد نظرتان اشاره فرمائید. RE: طرحی با سود بالا که باید چراغ خاموش رفت - جوان - 08-21-2014 12:57 AM درود. برادر بزرگوار لطفا مطلب را باز کن.طرح اصلاح ژنتیکی موجودات بنیادین رو که نمیخوای بیان کنی. خیلی ساده است تهیه کنندگی!البته در مورد کار شما پیش داروری نمی کنم چون خودتان سفارش کردید. اما منتظر گذاشتن و مرموز بیان کردن هم صحیح نمی باشد. یا مطلبی را به اختصار لازم و کافی بیان نمایید و یا از بازگویی اش صرف نظر کنید. لازم به ذکر است در گذشته مدت زمانی درامد جانبی بنده از نوازندگی و .... بوده(خالطور نبودم و با آقایان ایکس و... مینواختم)پس تقریبا شناخت کافی از این فضا(اجرا،ضبط،تهیه کنندگی،مجوز پخش و اجرا و ...) دارم، سعی داشتم چیزی ننویسم ولی زمانی که اشتیاق دوستان و صبر و بردباری استاد عزیز جناب قربانیان را دیدم نوشتم. پس لطفا به فرموده استاد قربانیان جامه عمل بپوشانید. خوش بدرخشید سپاس RE: طرحی با سود بالا که باید چراغ خاموش رفت - jahanagahi - 08-21-2014 01:05 AM عزیزانم در انجمن جوان هستند و در پی موفقیت به ساده ترین مسئله توجه کافی دارند. هر طرحی دارید صادقانه بیان فرمائید. قابل توجه عزیزانم : نوع کار مهم نیست بلکه پیدا کردن ترفندهای کار مهم است. در هر شغلی هستید , ترفند کارتان را با بررسی و مطالعه و تخقیق پیدا کنید. RE: طرحی ب.... کنسرت موسیقی - سود بالا - Skp - 08-21-2014 03:14 PM دوستان پست آپدیت گردید . RE: طرحی ب.... کنسرت موسیقی - سود بالا - جوان - 08-21-2014 09:58 PM درود. 1.نحوه دسترسی به این دوستان چگونه است؟مستقیم؟از طریق مدیر برنامه؟ 2.با چه شرایطی قرار است راضی به اجرای برنامه شوند؟مثلا جنابان خسروی و جهانبخشچه شرایطی و چه مبلغی؟ 3.با کدام بند قرار است بنوازند؟بند خودشان یا شما؟ 4.برای مجوز های اجرا چه فکری کرده اید؟ 5.فکر امام جمعه یا برادران انصار را نموده اید؟ با مباحث دیگر نظیر صدا برداری و تجهز فضا و تبلیغات و.... کاری نداریم چون با پول تامین میشوند.موارد بالا صرفا با پول تامین نمیشوند. دوست من مشخص کنید که آیا این فقط یک ایده است و قرار است کنار هم پروارش کنیم؟یا فردی هستید که سابقه فعالیت در مارکت موزیک را به هر نحوی داشته اید و با چم و خم کار آشنایی دارید؟برای کمک جهت پیشبرد اهداف ممنون میشم به این موراد هم پاسخ دهید سوء برداشتی نشود قصد فقط همکاری و حل مشکلات می باشد نه اینکه خدای ناکرده بخواهم مقابله کنم. ممنونم. خوش بدرخشید ![]() ![]() ![]() ![]() RE: طرحی ب.... کنسرت موسیقی - سود بالا - jahanagahi - 08-21-2014 10:12 PM با تشکر. ایده خوبی است .از نظر قانونی هم چنانچه رعایت مسائل اسلامی بشود مشکلی ندارد و کار سود آوری است. |