راهنمایی در ایجاد مغازه کتاب فروشی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123) +--- موضوع: راهنمایی در ایجاد مغازه کتاب فروشی (/showthread.php?tid=11458) |
RE: راهنمایی در ایجاد مغازه کتاب فروشی - MARYAR - 06-04-2014 09:30 PM آقا مرتضی شما هنوز تصمیمتو نگرفتی؟؟؟ آقا شاید خیلیا به کتاب علاقه داشته باشن ولی تا حالا کتاب فروشی نزده باشن. RE: راهنمایی در ایجاد مغازه کتاب فروشی - یک همراه سبز - 06-05-2014 03:00 PM با سلام من خودم 6ماه در کتابفروشی بودم کار ما تخصصی زبان انگلیسی و حقوق بود اما کنارش دانشگاهی هم کار میکردیم یه نکته ای که میخواستم متذکر بشم در مورد اینکه تصمیم به خرید و فروش کتابهای دست دوم گرفتین اینکه به ویرایش قدیم و جدید اونا دقت کنید چرا که در ویرایش جدید شاید کلی مباحث حذف و یا اضافه شده باشه در کنار کارتون میتونید از بسته های اموزشی هم استفاده کنید موفقیت تان روز افزون RE: راهنمایی در ایجاد مغازه کتاب فروشی - _morteza_ - 06-08-2014 04:54 PM ممنون از پاسخ عزیزان من تصمیمو گرفتم اما منتظر مغازه هستم که گیرم بیاد هرچی زنگ میزنم به صاحب مغازه میگه هنوزطرف کلیدو به من تحویل نداده و چند روز دیگه بلند میشه اگه پسرم خودش مغازه رو نخواست میدمش به شما خب یه هفته س منتظر اینم میترسم آخرشم گیرم نیادش چون جاشم خوبه دنبال مغازه دیگه نگشتم گفتم شاید همین قسمتم شد (06-05-2014 03:00 PM)یک همراه سبز نوشته شده توسط: با سلام ممنون از تذکرتون به نظر شما یه کتاب فروشی اگه سطح شهر تبلیغات انجام بده روزانه حداقل چند دونه کتاب میفروشه ؟ من روزی 4تا بفروشم راضیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |