تولد یکسالگی انجمن - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: تولد یکسالگی انجمن (/showthread.php?tid=1121) |
RE: تولد یکسالگی انجمن - jahanagahi - 11-07-2011 04:32 PM شهرام جان اطلاع رسانی بنحو احسن انجام می شود ولی اعضا متاسفانه شرکت نمیکنند. RE: تولد یکسالگی انجمن - shahram......32 - 11-07-2011 05:05 PM جناب قربانيان سلام دوستان كم لطف تشريف دارن حتما RE: تولد یکسالگی انجمن - کامیار کاظمی - 11-07-2011 05:44 PM دوستانی که چند روزیست بصورت حضوری افتخار ارتباط را باهم داریم شاهد هستند که برای این تولد برنامه های خوبی را در حال برنامه ریزی هستیم! اما یاری و حضور دوستان واقعا تاثیر زیادی را برای خودشان خواهد داشت ! RE: تولد یکسالگی انجمن - MARYAR - 11-07-2011 07:22 PM از امروز اعلام مي كنيم كه تاريخ جلسه حضوري 4 آذر مي باشد و دليل انتخاب اين روز بخاطر تولد يك سالگي انجمن است و با توجه به اعضاي شهرستاني كه روز جمعه برايشان آندن راحت تر است. لطفا برنامه هاي خود را تنظيم كنيد و هر كس مي خواهد تشريف بياورد لطفا اعلام آمادگي نمايد RE: تولد یکسالگی انجمن - mjdehghani - 11-08-2011 11:40 PM من میام . مکان ؟ RE: تولد یکسالگی انجمن - مهتاب - 11-08-2011 11:46 PM من هم که مثل همیشه در خدمت همه دوستان هستم. مکان و زمان فرقی ندارد. RE: تولد یکسالگی انجمن - مهدی گل محمدی - 11-09-2011 12:05 AM منهم که عضو ثابت این جلسات هستم.فقط زمان و مکان رو بفرمایید. RE: تولد یکسالگی انجمن - دلشاد حسین پور - 11-09-2011 02:29 AM این فقط اولین سالگرد تولد انجمن نیست . بلکه به کمک این انجمن ، بسیاری از ما که خودمون رو فراموش کردم بودیم تونیستم دوباره متولد بشیم . پس تولد دوباره همه ما مبارک - من هم سعی میکنم در جلسه حضوری شرکت کنم ولی لطفا مکان رو مشخص کنید در ضمن چند روز قبل از جلسه ، کامیار عزیز لطفا از طریق ایمیل اطلاع رسانی کن ، ممنون ![]() RE: تولد یکسالگی انجمن - کامیار کاظمی - 11-09-2011 02:49 AM حتما دلشاد گل! واقعا دوستان شهرهای دیگر اگر حضور بهم رسانند قدم بر روی چشمان ما خواهند گذاشت! این جلسه با تمام جلسات فرق خواهد داشت و سعی میکنیم حتما برنامه های خوبی داشته باشیم! فقط لطفا دوستان اگر ایده ای دارند خلاقانه و با جسارت بفرمایند! RE: تولد یکسالگی انجمن - jahanagahi - 11-09-2011 04:42 PM اگر عمری باقی باشد من کماکان در جلسه حضور خواهم داشت و امیدوارم بیشتر عزیزان انجمن را در جلسه حضوری و تولد یکسالگی انجمن ببینیم. |