جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت (/showthread.php?tid=11195) |
RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - omid_young - 04-25-2014 09:17 PM بنده هم هستم RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - MARYAR - 04-25-2014 09:49 PM - مدیریت 2-معاونت 3- آقای ایده 4- آقای دهدار 5- آقای سعید هادیان 6. حامد صیدی 7- آقای سید مسعود افتخاری طهرانی 8- محمدرضا جعفری 9.مرتضی رحمانی 10. مهیار ضیایی 11. محسن نبوی 12.سعیده قلی پور 13.آقا امید 14. دلسا RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - delsaa - 04-25-2014 10:27 PM منم میخوام باشم RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-25-2014 10:28 PM دوستان جلسه تا دقایقی دیگه شروع میشه جلسه به شکل طوفان فکری هستش اونایی که پبت نام کردن به مدت نیم ساعت ایده میدن و بعد از اون رای گیری میشه موفق باشید در مورد طوفان فکری برای دوستانی که اطلاع ندارند باید عرض کنم هدف رسیدن به یک ایده جمعی جهت جواب به یک سوال یا پیشنهاد است طوفان فکری مجموعه ای از ایده ها و توجه به قدرت فکری جمعی در رسیدن به یک ایده مناسب است باعث ایجاد خلاقیت و مشخص شدن جوانب گوناگون ایده خواهد شد چند قانون مهم دارد - حدودا 20 تا 30 دقیقه است - همه میتوانند شرکت کنند - اعضا اولین ایده ای را که به ذهنشان میرسد هرچند غیرواقعی و غیر عملی بیان میکنند - در مدت نیم ساعت اول حق نقد کردن ایده وجود ندارد و تنها ایده ها بیان میشود و بعد از آن در نیم ساعت دوم ایده ها نقد و در ده دقیقه پایانی رای گیری میشود RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - MARYAR - 04-25-2014 10:30 PM سلام سلا دوستای گلمممم. خوشحالم که تو این جلسه باز می بینمتون با هم همفکری می کنیم ذهنمون روشن میشه. از اسپانسر آقای ایده هم ممنونم RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-25-2014 10:33 PM دوستان میتونید گفتن ایده هارو شروع کنید تا ساعت 11 خانوم دلسا چون قبل از شروع اعلام کردید شما هم شرکت کنید RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - MARYAR - 04-25-2014 10:39 PM کانون تبلیغات آنلاین. بنظر من میشه مثل کانون ایران نوین مثلا یه کانون تبلیغات آنلاین زد و تبلیغات سایتهای بزرگ و کلوب های معروف را گرفت. و بعد با یه بازاریابی عمده و هدفمند اجاره شون داد. دقیقا مثل اجاره بیلبوردها و مترو و... اگر کسی بتونه این کار را بکنه و این حرکت را باب کنه عالی میشه RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - sir-mahyar - 04-25-2014 10:43 PM سایت تخصصی خرید و فروش قهوه و لوازم قهوه و کافی شاپ هم خانگی هم صنعتی و حرفه ای همراه با اموزش و مشاوره انلاین رایگان RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - delsaa - 04-25-2014 10:43 PM به نظر من یه کسب و کار خونگی مثه پختن پیتزا که موادشو خود مشتری انتخاب میکنه و ابتدای کار در صورت راضی نبودن بهشون نوشابه ی اضافی داد این یه سایت امریکایی معروفه که کارش خیلی خوب بوده و معروف شده RE: جلسه آنلاین انجمن میلیاردرها 5 اردیبهشت - MARYAR - 04-25-2014 10:48 PM سایت خرید مقالات خارجی ژورنالی تخصصی و ترجمه اختصاصی برای محققان. و فروش اونها. البته میتونیم از ژورنال ها و فعالیتشون کاملا مطلع باشیم چون ژورنالها بعضی از روزها هر چند سال یکبار رایگان کل مقالاتشون قابل دانلوده. |