پس انداز پول برای خرید خانه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: خرید و فروش زمین و مسکن در ایران (/forumdisplay.php?fid=18) +--- موضوع: پس انداز پول برای خرید خانه (/showthread.php?tid=11044) |
RE: پس انداز پول برای خرید خانه - abdolhossein - 08-25-2014 09:58 AM (08-24-2014 11:15 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: در رابطه با تایپیک عرضی داشتم. استاد عزیز حرف شما کاملا متین و منطقی است. متاسفانه برخی موارد فقط باید گفت :"گوش اگر گوش تو و ناله اگر ناله من آنچه البته به جایی نرسد فریاد است." اما بالاخره بحث و تبادل نظر چه جایگاهی دارد؟ شاید اگر از این منظر به قضیه نگاه کنیم راحت تر باشد. RE: پس انداز پول برای خرید خانه - jahanagahi - 08-25-2014 02:11 PM جناب عبدالحسنی متاسفانه من منظور شما را متوجه نشدم. کجای نوشته های من عرض شده که بحث و تبادل نظر نباشد؟ لطفا یکبار دیگر مطلب را مطالعه فرمائید. RE: پس انداز پول برای خرید خانه - abdolhossein - 08-25-2014 02:25 PM (08-25-2014 02:11 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: جناب عبدالحسنی متاسفانه من منظور شما را متوجه نشدم.البته اسم بنده عبدالحسین است. مطلب را با دقت خواندم. ظاهرا میان رای بنده و جناب عالی اختلاف نظری نیست. موفق تر باشید. |