عید دیدنی مجازی میلیاردرها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: عید دیدنی مجازی میلیاردرها (/showthread.php?tid=11029) |
RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - HadiMahmoodi - 03-23-2014 04:00 PM به به ... میبینم که بساط عید دیدنی برپاست... منم هستم، یه دیس پر از انرژی مثبت از نوع فرد اعلاش واسه من کنار بگذارید که اومدم ![]() با این شور و نشاطی که تو شماها میبینم عجب سالی بشه امسال... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - HadiMahmoodi - 03-23-2014 04:06 PM راستی از همین جا اعلام میکنم که دو روز قبل از عید ال سی دی گوشیم شکست و صفحه سیاه شد. تازه دیشب درستش کردم. اگه به کسی پیام ندادم حمل بر جسارت و بی ادبی نباشه. نوروز همگی نیز مبارک RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 03-25-2014 11:24 AM بچه ها ما اومدیم عید دیدنییییی اگه گفتی کجا؟؟؟ من و آقای مدیر خونه آقا مهیاریممممم. شمال شهر قشنگ رشت از دیروز اومدیم اینجا. رفتیم کلی جا را گشتیم الانم داریم میریم قلعه رود خان فردا براتون مشروح سفر و عکساشا میذارمممم جای همتون خالی RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - ali_l0rd - 03-25-2014 12:07 PM با لهجه شیرین لری خرم ابادی هفت سین د سال نۈ سیت آرزۈمہ: سربلنی، سلامتی، ستین دل، سردیاری، سفریا خوش، سرسیری، سورِسِنجی (شادابی چهره) RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - soshiant - 03-26-2014 08:33 AM سلام با گویش سیستانی Eideshma Mobarak Basha RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - winker - 03-26-2014 11:11 AM سلام میخوام به سهم خودم عید رو به همه ی عزیزان حاضر در اینجا و کل کشور خوشگلمون تبریک بگم و با زبون مادریم اینو تبریک بگم cozal taza bayraminiz mobarak olsun RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - صدفی - 03-26-2014 04:59 PM سلام به همه عزیزانم خوبید همگی دوستون دارم عیدتوووووووووووووون مباررررررررررررررک RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - ملیاردرسی ساله - 03-27-2014 04:41 PM سلام. سال نو همگی مبارک وبه زبان مادریم لکی:ادتون بمارک با آرزوی سالی خوش برای همتون "باز ایستید وبدانید که من خدای جهانم." RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - سعید محمدی - 03-28-2014 11:43 AM سال نو مبارک همه دوستان RE: عید دیدنی مجازی میلیاردرها - MARYAR - 03-28-2014 12:44 PM جای همتون خالی 3 ردز رفتیم شمال خونه مهیارضیایی خیلی خوش گذشت. روز اول رفتیم تالش و دیدن یه آبشار روز دوم رفتیم قلعه رودخان و روز سوم رفتیم بندر انزلی و کاسپین کنار دریا جای همتون خالی و ممنون از مهمون نوازی عالی آقا مهیار |