سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156)
+---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157)
+---- موضوع: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) (/showthread.php?tid=10749)

صفحه ها: 1 2 3 4 5

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - uniquemind - 02-13-2014 02:18 PM

(02-13-2014 02:06 PM)arash5 نوشته شده توسط:  خیلی طراحی های باسلیقه ای انجام دادی انشاالله کارت رو گسترش بدی و با برند اختصاصی خودت محصولاتت رو بفروشی.10_004
در مورد بسته بندی میتونی یه توضیحی بدی؟ منظورم همین نوع بسته بندی که تصویرشو گذاشتی.
ممنونم دوست عزیز.
بسته بندیش خیلی سادست. مقوا رو اندازه سلفون چسبدار بریدم. و با یه رنگ دیگه روش پانچ زدم. یا باقیچی طرحدار هم میشه تزیین کرد.

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - davodmyar - 02-14-2014 01:59 AM

داداش شما که انگیزشو داری به نظرم برا عید هم یه حرکتی کن. مثل ددرستکردنه سفره هفت سین یا مثلا تابلویی

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - uniquemind - 02-14-2014 02:20 AM

(02-14-2014 01:59 AM)davodmyar نوشته شده توسط:  داداش شما که انگیزشو داری به نظرم برا عید هم یه حرکتی کن. مثل ددرستکردنه سفره هفت سین یا مثلا تابلویی

سلام. آره تو فکرش هستم ولی هنوز چیزه زیادی به ذهنم نرسیده. 169
منظورتون چه جور تابلوییه؟

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - uniquemind - 02-14-2014 03:18 AM

هوالرزاق

مرحله چهارم(تبدیل 40000 به 80000)

دیروز 2 سری کارتحویل دادم که پول یکیش رو گرفتم و یکیش هم جمعه قرار بگیرم.

خب سری اول 37 تا جاکلید بود که 73500 شد.

هزینه ها:
4900 هزینه 49 عدد حلقه جاکلید
2000 هزینه سلفون برای بسته بندی
2000 هزینه مقوا
35000 هزینه برش
مجموع هزینه ها 43900

تا اینجا شد 69600! دیگه چیزی تا پایان این مرحله نمونده.
فردا هم پول آخرین سفارش رو بگیرم این مرحله هم تموم میشه.47b20s0

ولنتاین که دیگه گذشت! ولی برای بقیه راه باید فکرای جدیدی بکنم.
همچنان منتظر انتقاد و پیشنهاد و ایده های جدید دوستان هستم!

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - milaod - 02-14-2014 05:08 AM

خییییییییلی دمت گرم واقعا باهوشی ایشالله موفق شی

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - مهندس روح الله زاهد - 02-14-2014 07:13 AM

سلام دوست عزیز امیدوارم شاد وپر از انرژی باشی
احسنت ودرود بر ذوق و ایده خوبت
بنده حدود ۵تا۶ سال هست که کار معرق انجام میدم و در مورد انواع تابلوها و همچنین درست کردن جاکلیدی تجربه دارم
اگه بتونی خوب بازریابی کنی مشتری خوبی داره
اما من یه پیشنهاد دارم و اون اینکه اگه میتونی خودت با اره مویی ظریف (مثلا.۰۰پاملخی اینطوری بخونش دوصفر پاملخی) برش بده
و ببین اگه میتونی یه حالتی ایجاد کن که بشه مثلا یه چیزی مثل کارت ویزیت هم باهاش درست کنی

درضمن پلکسی گلاس یک سری بدی هایی داره و اینکه روش خط میفته و این کیفیت کاررو میاره پایین و همچنین چون جرقه گیری نشده گاها پرز ومو به خودش جذب میکنه

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - مهندس روح الله زاهد - 02-14-2014 07:21 AM

به نظر بنده اگه میخای کارت حرفه ای تر بشه و فروش بیشتر یک ایده و طرح متفاوت بده (ببخشید این و میگم ولی از این مدلها توی بازار هست و هرچند که فروش خیلی خوب خودش رو هم داره و مشتریهای خودشرو)
مسئله بعدی بنده خیلی قبل جاکلیدی درست میکردم ولی با چوب تخته ۳لا وگاها فیبر و بعد از برش با اره مویی یک براق کننده با پسیتوله بهش میزدم یک کار خیلی شیک و براق. وضد خش و زیبا در میومد و چوب یک خوبی داره که علاوه بر شیکی وزیبایی هزینه اولیه رو میاره پایین و سود فوق الععاده بیشتر چون یه ورق تخته ۳لا یا فیبر نهایت ۱۵تا ۲۰ هزار تومان هست ولی پلکسی کلاس از ۱۰۰ تا۲۰۰ هزارتومان بسته به رنگ و نوع ضخامت متغییر هست

به هر حال دوست عزیز اینم از تجربه کاری ما و پیشنهاد ما به شما

ان شا الله هر روز موفق موفق موفق موفق تر از دیروز باشی

در ضمن گزارش کارهاتو بذاری و عکس از کارهات خیلی خیلی خوشحا میشیم

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - مهندس روح الله زاهد - 02-14-2014 07:32 AM

توی این وضعیت الان که توی یک کار دست زیاده کسی موفق هست که کیفیت کار بالا و قیمت پایین تر و ازهمه مهمتر یه مدل و کار متفاوت نسبت به بقیه انجام بده
دوست عزیزچند تجربه دیگه در مورد پلکسی گلس که باهاش میتونی کارهای متفاوتو کارها ومدلهای سه بعدی ایجاد کنی :
۱-برای خم کردن و شکل دادن پکسی گلاس هم میتونی با حرارت گاز و هم المنت این کار روانجام بدی (جایی که میخای شکل بدی رو چند ثانیه حدود ۲۰ثانیه روی گاز حرارت بده بعد که خوب شل شد بهش شکل بده
۲-برای چسباندن چند قطعه پلگسی گلاس هم میتونی از چسب فوری استفاده کنی که زیاد توصیه نمیکنم چون فقط یک اتصال خشک ایجاد میکنه و هم میتونی از ماده اصلی این کار به نام. کلروفروم که یک ماده بیهوشی هست استفاده کنی که علاوه بریک اتصال نرم الیاف محل اتصال رو ذوب کرده و محل اتصال رو یک پارچه میکنه و خیلی شیک درمیاد. برای تهیه این ماده هم میتونی به مغازه هایی که کالاهای پزشکی میفروشند مراجعه کنی

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - sir-mahyar - 02-14-2014 12:07 PM

سلام سلام12_002

خوبی داداش؟

افرین پسر کارت عالیه خیلی عالیه

فقط یه خواهش دارم

همین طور با سرعت ادامه بده و به هیچ وجه و به هیچ وجه خودتو محدود نکن

دو برابر کردن ساده تر از اونیه که فکرشم نمیکنی

اگه همین طور بدون وقفه ادامه بدی خیلی زود به 1 میلیارد که سهله اونم 10 برابر میکنی

هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمی کنم

موفق هستی موفق تر باشه

10_004

RE: به امید خدا دو برابر کردن پول رو شروع کردم! (uniquemind) - uniquemind - 02-14-2014 04:13 PM

(02-14-2014 05:08 AM)milaod نوشته شده توسط:  خییییییییلی دمت گرم واقعا باهوشی ایشالله موفق شی
ممنون دوست عزیز. شما هم همینطور.10_004

(02-14-2014 07:13 AM)ROHALAH1371 نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز امیدوارم شاد وپر از انرژی باشی
احسنت ودرود بر ذوق و ایده خوبت
بنده حدود ۵تا۶ سال هست که کار معرق انجام میدم و در مورد انواع تابلوها و همچنین درست کردن جاکلیدی تجربه دارم
اگه بتونی خوب بازریابی کنی مشتری خوبی داره
اما من یه پیشنهاد دارم و اون اینکه اگه میتونی خودت با اره مویی ظریف (مثلا.۰۰پاملخی اینطوری بخونش دوصفر پاملخی) برش بده
و ببین اگه میتونی یه حالتی ایجاد کن که بشه مثلا یه چیزی مثل کارت ویزیت هم باهاش درست کنی

درضمن پلکسی گلاس یک سری بدی هایی داره و اینکه روش خط میفته و این کیفیت کاررو میاره پایین و همچنین چون جرقه گیری نشده گاها پرز ومو به خودش جذب میکنه

خیلی ممنون از نظرت و وقتی که گذاشتی. چیزای خوبی یاد گرفتم.10_004
یادش بخیر منم یه زمانی معرق کار میکردم. واقعا کار با چوب خیلی لذت بخشه.
در مورد جنس پلکسی گلاس به نظرم خریدارا خیلی دوس دارن که جنس جدیدی رو ببینن.
من اینو کاملا احساس میکنم وقتی خریدار نمیدونه جنس جاکلید چیه و واسش جدیده بیشتر راغب میشه برای خرید. ولی از یه طرف هم حسی که توی چوب هست تو یه تیکه پلگسی گلاس نیست. فقط دیدن طرح روی چوب لذت بخشه چه برسه به اینکه از اون یه کار هنری درست کنی(البته چون من کار چوب رو دوست دارم اینطوری حس میکنم. شاید همه اینجوری نباشن.) ولی حتما در مورد چوب هم فکر میکنم تا یه طرح نو تولید کنم.
منم تا الان از چسب فوری استفده میکردم ولی حتما کلروفروم رو امتحان میکنم.