آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كار گروه تبليغات (/forumdisplay.php?fid=120) +---- موضوع: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت (/showthread.php?tid=12498) |
RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - مهندس روح الله زاهد - 01-17-2017 05:55 PM در ضمن دوستانی که تمایل دارن که این مجموعه رو بنده رایگان قرار بدم در همین جا اعلام کنند در صورتی که تعداد افراد متقاضی بیش از 50 نفر شود قرار خواهم داد چون حجم مطالب بالاست RE: آموزش رایگان ساخت تابلو ال ای دی ثابت - mr-0098 - 01-28-2017 05:11 PM (04-12-2016 04:00 PM)مهندس روح الله زاهد نوشته شده توسط: درود بینهایت خدا بر شما سلام مهندس زاهدی جان دستت واقعا درد نکنه من نزدیک دو سال پیش اولین تابلو رو از رو آموزشهایی شما ساختم البته الان دیگه با کورل نیازی نیس کار کنم چون اندازه رو میدیم لیزر خودش طراحی میکنه و تعداد رو میگه خواستم تشکر کنم و بگم که واقعا دمت گرم چلنیوم رو هم که بزاری واقعا فوق العادس میشه |