سفر به طبیعت گیلان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر به طبیعت گیلان (/showthread.php?tid=8584) |
RE: سفر به طبیعت گیلان - sama.mehdi - 06-22-2013 10:38 PM سلام چرا بعضي از دوستان انقد سخت مي گيرن خب خيريّت توو کنسل شدن سفر بوده. بهتره دوستاني که کنسل کردن و مسلما اين کارشونم بي دليل نبوده ناراحت نکنيد. از اين منظر بنگريد که خدا از طريق اين دوستان سفرو کنسل کرده چون نرفتنتون بهتر از رفتنتون بوده . من کلي کار کردم رو خودم که مثبت نگر شدما شما هم امتحان کنيد نتيجه هاي خوبي داره ![]() RE: سفر به طبیعت گیلان - توانا - 06-30-2013 07:27 PM (06-22-2013 01:04 AM)MARYAR نوشته شده توسط:ممنون خواهر محترم از خواهر بزرگواري چون شما غير ازاين هم انتظار نميرفت درثاني بنده خودم ميدانستم منظورشما من نبودم فقط ميخواستم فرهنگ عذرخواهي را ترويج نمايم!!(06-22-2013 12:23 AM)توانا نوشته شده توسط: دوستان شمارابه خدا همه تقصيرها را گردن مانيندازيد وقتي كه من ثبت نام نمودم همه چيز روبراه بود تا اينكه هفته قبل مبلغ 2تومن بحساب تعاوني مسكن واريزنمودم وامي كه قراربود آخر خردادماه پرداخت شود به آخرتيرماه موكول گرديد آخرين اميد من فروش سكه بود كه وضعيت آنراهم خودتان مشاهده ميفرماييد درثاني بنده اعلام انصراف ننمودم فقط خواهش كردم اگر امكانش هست يكهفته زمان سفررا به تعويق بيندازيد خدا راشاهد ميگيرم چون خانواده ام هم مصر بودند هرطوري شده به اين سفربرويم ميخواستم اگر سفر قطعي شود فردا ازهمكارانم قرض بگيرم و هزينه سفرراواريز نمايم وپس فرداهم مرخصي را اكي كنم واگرهم به خودم مرخصي ندادند خانواده ام را به همراه برادرخانمم به اين سفر بفرستم درضمن هزينه اي راهم كه بابت كنسل شدن اتوبوس توسط مديريت ومعاونت محترم پرداخت شده بنده حاضرم باكمال ميل تقبل نمايم و به سهم خودم از دوستان گيلان مخصوصا استاد قاصدي عزيز،آقاي قرباني وآقامهيار عذرخواهي ميكنم واميدوارم كه درآينده بتوانيم زحمات بي شائبه اين عزيزان را بنحواحسن جبران نماييم درضمن با اين فرمايش شما كه فرموديد"...وپول چه قابلي داشت" اصلا موافق نيستم حتي اگر تعارف باشد مخصوصا در اين محيط كه آموزش روشهاي ثروتمندشدن از اهداف اصلي آن به شمار مي رود بياييد ازين به بعد قابليتهاي پول را بهتربشناسيم! وسخن آخر اينكه از روزي كه اين سفر بنابه هردليلي مهر كنسل خورده هر معامله اي كه انجام داده ام خودبخود كنسل شده نكند كه مقصر اصلي من بودم و خودم خبرنداشتم!! RE: سفر به طبیعت گیلان - Poacher - 07-31-2013 05:07 AM لطفاً در تاپیک بسته مطلبی ارسال نفرمایید. با تشکر |