سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) (/showthread.php?tid=3427)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - rahnama - 07-09-2013 12:34 PM

(06-10-2012 09:12 AM)madar نوشته شده توسط:  یک رستورانی سنتی که به خانواده ها سرویس ویژه بده به این صورت که:
1- مشتری در جریان روند پخت غذا قرار بگیره مثلا آشپزخونه اش شیشه ای باشه تا همه بتونن روند پخت غذا , بهداشت کارکنان و.....رو ببینن
2- غذا به همون شکل خونگی عرضه بشه با همون طعم و مزه
3- کارکنان احترام خاصی برای مشتری قایل باشن و همیشه لبخن روی لب باشند (از دختران جوان استفاده بشه بهتره)

بحثهای دیگه هم دارم اگر ایده ام انتخاب شد میگمSmile

راستی من روی این ایده خیلی فکر کردم و مطمئنم سود خوبی داره

چطور میشه راجع به این ایده بیشتر صحبت کرد؟

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - siavashb7 - 07-11-2013 05:12 PM

بیخیال
همه ایده ها خوبه
فقط باید روش کار شه

کلا هر چیزی که روش وقت صرف شه و با علاقه انجام بشه سود اور خواهد بود
شما ممکن است خدماتی که هم اکنون توسط شرکت های دیگر انجام میشود و موفقیت انها را میبینید بخاین انجام بدین
ولی اگر ان کار را با ایده جدید انجام دهید قطعا مطمئن باشید خیلی زود از شرکت های دیگه موفق تر خواهید شد

همه چیز از یک ایده شروع میشه و دیری نمیگذره که کلی ایده های دیگه به سراغتان میاد
فقط کافیست متمرکز شوید

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - poldar - 07-11-2013 05:30 PM

ساخت دستگاه دروغ سنج با تولید انبوه حالا بینیم کی جرات داره دروغ بگه
47b20s0
ساخت وسیله ای که جای ما درس بخواند جای ما امتحان بده اما همه اونارو یاد بگیریم
A00 (71)

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - نی نی عسلی - 07-12-2013 02:46 PM

(06-10-2012 07:17 AM)mosafer bedar نوشته شده توسط:  ایده اینجانب گرفتن آب از رطوبت هوا ی اطرافمان بخصوص در مناطقی که گرم و خشک
دوست عزیز گرفتن آب از رطوبت هوا ایده ی بسیار جالبیه اما چرا گفتی از مناطق گرم و خشک، مناطق گرم و خشک که رطوبتی ندارند، شما باید از مناطقی که بسیار مرطوب هستند این کار را انجام دهید مثل شمال ایران (مازندران و گیلان و...)
اگر متوجه نشدم و اشتباه کردم لطفا بگویید.
آیا تاکنون این کار را انجام دادید؟ آیا دستگاهی ساختید که چنین کاری انجام دهد؟
متشکرم و با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - طهورا - 07-15-2013 01:58 PM

چگونه بدون پول کار کنیم ؟
همیشه کسانی رو میبینم که از این می نالند که برای شروع کار پول لازم داریم . حالا سوال واقعی اینه که برای شروع کار اصلا پول لازم هست ؟

بیاید با هم صادق باشم و یک سوال از تون بپرسم که بدونید در چه مرحله ای از بلوغ اقتصادی و فکر کاری قرار دارید . سوال این است که اگر ۱۰ میلون تومان پول داشته باشید چه کاری را شروع میکنید ؟

برای شروع کار چقدر پول لازم دارم

بگذارید کمی پیچیده تر صحبت کنم اگر ۱۰۰ میلون تومان پول داشته باشید چه کاری انجام میدهید ؟

جواب سوال به دودسته تقسیم میشه اگر میدونید چکار باید انجام دهید پس این نشون میده از بازار و نوع عرضه و تقاضا کاری که میخواید انجام بدید اطلاع دارید ( ممکنه اطلاعات شما کافی نباشد ) . اما اگر برای این سوالات پاسخ های گوناگونی به ذهن شما رسید و در شناخت نوع کاری که میخواهید راه ندازی کنید دچار تردید شدید بدونید که اگر یک میلیارد تومان هم پول داشته باشید به شکست می خورید .

خوب حالا این همه حرف زدم که بگم اگر فکر کاری شما پخته نیست نسنجیده شروع نکنید . ازم سوال پرسیدند این جور افراد که فکر اقتصادی دقیقی ندارند باید چکار کنند؟

خوب باید یک کار رو شروع کنید اما چه کاری ؟ که هم بتونید با شرایط بازار آشنا بشوید هم نیاز به پول نداشته باشد .

بهترین کاری که می شود انجام داد کار بازاریابی است فرقی نمیکنه که برای چه کالاباشه میتونه برای یک کانون آگهی تبلیغات باشه میتونه برای بازاریابی یک کالای شوینده باشه یا بازاریابی شیشه دوجداره یا هر چیز دیگه . مهم اینه که شما درون بازار قرار بگرید واین نکته رو هم توجه کنید که بعضی بازاریاب ها هستن که الان درامدشون واقعا بالاست . همین الان روزنامه ای که در شهرتون پخش میشه رو تهیه کنید و دنبال آگهی های که مربوط به بازار یابی میشه رو بررسی کنید و یک کدومشو انتخاب کنید.

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - erfankt19 - 07-19-2013 12:46 PM

آقا یک ایده بدیم برای نشان دادن قاطع بودن ایرانی ها برای حفظ نام خلیج فارس .اگه این ایده در جزایر جنوبی اجرا بشه خیلی عالی میشه.من هفته پیش جاتون خالی کیش بودم دیدم یه طرح زیبا روی دیوار ورودی ترمینال فرودگاه کیش گذاشتند برای مسافران......خیلی خوب بود..

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - Divar - 07-19-2013 05:38 PM

(07-19-2013 12:46 PM)erfankt19 نوشته شده توسط:  آقا یک ایده بدیم برای نشان دادن قاطع بودن ایرانی ها برای حفظ نام خلیج فارس .اگه این ایده در جزایر جنوبی اجرا بشه خیلی عالی میشه.من هفته پیش جاتون خالی کیش بودم دیدم یه طرح زیبا روی دیوار ورودی ترمینال فرودگاه کیش گذاشتند برای مسافران......خیلی خوب بود..

دهنمون آب افتاد
خوب چی بود؟

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - erfankt19 - 07-20-2013 01:29 PM

بابا حالا اینقدم جالب نبود که دهن آب بیفته D:
4yajuyo4yajuyo4yajuyo

ولی وقتی ما وارد سالن ترمینال شدیم، یه طرح دیدم که هندسه خود خلیج فارس با رنگ آمیزی زیبا را روی دیوار روبه رومون اجرا کرده بودند.داخلش هم نوشته بودند خلیج همیشه پارس که مسافران حین ورود به سالن ببینند.

ایده های جالب تری هم میشه مطرح کرد....

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - Elixir - 07-20-2013 01:46 PM

(06-10-2012 09:41 AM)سعید نصیری نوشته شده توسط:  تامین انرژی سرمایشی و گرمایشی منزل با یک لامپ 100 واتی .

باید خیلی طرح جالبی باشه آخه چطوری؟
حتما خیلی فکر قویی پشت این ایدس..10_00410_004

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - grafic - 08-05-2013 02:11 PM

برای این کارها بهتره مثل دوبی نه در اون سطح (یا شاد هم در همون اندازه ) بهتره توی دریا شن ریزی کنن و نام خیج فارس رو بنویسن یا یک شرکت دیگه آمده بود توی خشکی یک اسم رو کانل کنده بود و بعد آب رو راه داده بود که بیاد.
این هم ایده خوبی Smile

اینطوری هم مسافرین هواپیما میبینن و هم با گوگل ارث