سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کافه گپ میلیاردرها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: کافه گپ میلیاردرها (/showthread.php?tid=10107)

RE: کافه گپ میلیاردرها - صدفی - 06-26-2013 10:53 PM

آره خیلی سوت و کوره انجمن
نه مدیری نه معاونی نه ....
هیچ کس نیست دلم گرفت بابا
حوصله ام سر رفت

RE: کافه گپ میلیاردرها - mohamad1999 - 06-27-2013 02:55 AM

سلام دوستان!

من هم یه بی پوله میلیاردر هستم!

از آشنایی با همتون خوشحالم!

RE: کافه گپ میلیاردرها - صدفی - 06-27-2013 01:50 PM

(06-27-2013 02:55 AM)mohamad1999 نوشته شده توسط:  سلام دوستان!تازه وارد ستم

من هم یه بی پوله میلیاردر هستم!

از آشنایی با همتون خوشحالم!

سلام دوست عزیز
به جمع ما خوش اومدی
یه نکته
اینکه میگی من یه بی پول میلیاردرم موج منفی که به سمت کائنات میفرستی
پس به جاش بگو:
من یک میلیاردر تازه وارد هستم تا موج مثبت کلامتو به سمت کائنات بفرستی

بزرگی در جهان میگه
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هر چه به زبان جاری کنی متجلی میشه

RE: کافه گپ میلیاردرها - صدفی - 06-27-2013 11:54 PM

چرا هیچ کس نیست تو انجمن
چرا اینقدر خلوته
مریم جونم کجایی دلتنگم

RE: کافه گپ میلیاردرها - mohammadshamosi - 06-28-2013 12:29 AM

سلام خانم صدفی
خوبین؟

RE: کافه گپ میلیاردرها - jahanagahi - 06-28-2013 01:38 PM

مهیار جان تا من این خبر می نویسم یک چای قتد پهلو لطفا:

===========================

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» سیستم انتقال سه‌وجهی از اوایل امسال در شبکه بانکی راه‌اندازی شد.

سیستم انتقال سه وجهی این امکان را فراهم می‌کند که با هر یک از کارت‌های اعتباری در تمام خودپردازها به هر یک از کارت‌های اعتباری دیگر عملیات انتقال وجه صورت گیرد. بنابراین با راه‌اندازی این سیستم دیگر نیاز نیست که انتقال وجه از یک بانک خاص، حتما از طریق خودپرداز همان بانک انجام شود.

در اطلاعیه بانک مرکزی نام بانک‌های اقتصاد نوین، پاسارگاد، توسعه تعاون، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، دی، رسالت، رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، کارآفرین، گردشگری، مسکن، ملی ایران، موسسه اعتباری‌ توسعه‌ و بانک کشاورزی آمده بود اما نامی از سه بانک پارسیان، ملت و تجارت در آن اطلاعیه قید نشده بود.

به گفته بانک مرکزی دو بانک پارسیان و تجارت به ترتیب در 2 تیر 92 و 23 اردیبهشت 92 به سیستم انتقال سه وجهی متصل شده‌اند. بانک مرکزی برای اتصال بانک ملت به این سامانه در حال پیگیری است تا شرایط ارائه خدمت این بانک ملت هم فراهم شود.

RE: کافه گپ میلیاردرها - صدفی - 06-28-2013 08:52 PM

مرسی جناب شموسی عزیز شما چطورید؟خوب هستید انشالله؟
شما میدونی چرا اینقدر انجمن و کافه خلوته؟

RE: کافه گپ میلیاردرها - sir-mahyar - 06-28-2013 11:02 PM

(06-28-2013 01:38 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  مهیار جان تا من این خبر می نویسم یک چای قتد پهلو لطفا:

===========================

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» سیستم انتقال سه‌وجهی از اوایل امسال در شبکه بانکی راه‌اندازی شد.

سیستم انتقال سه وجهی این امکان را فراهم می‌کند که با هر یک از کارت‌های اعتباری در تمام خودپردازها به هر یک از کارت‌های اعتباری دیگر عملیات انتقال وجه صورت گیرد. بنابراین با راه‌اندازی این سیستم دیگر نیاز نیست که انتقال وجه از یک بانک خاص، حتما از طریق خودپرداز همان بانک انجام شود.

در اطلاعیه بانک مرکزی نام بانک‌های اقتصاد نوین، پاسارگاد، توسعه تعاون، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، دی، رسالت، رفاه کارگران، سامان، سپه، سینا، شهر، صادرات ایران، صنعت و معدن، قرض الحسنه مهر ایران، کارآفرین، گردشگری، مسکن، ملی ایران، موسسه اعتباری‌ توسعه‌ و بانک کشاورزی آمده بود اما نامی از سه بانک پارسیان، ملت و تجارت در آن اطلاعیه قید نشده بود.

به گفته بانک مرکزی دو بانک پارسیان و تجارت به ترتیب در 2 تیر 92 و 23 اردیبهشت 92 به سیستم انتقال سه وجهی متصل شده‌اند. بانک مرکزی برای اتصال بانک ملت به این سامانه در حال پیگیری است تا شرایط ارائه خدمت این بانک ملت هم فراهم شود.

بفرمایید عمو هوشنگ

[تصویر: akjscw0kn7y27zk8t0.jpg]

RE: کافه گپ میلیاردرها - MARYAR - 06-28-2013 11:06 PM

(06-28-2013 08:52 PM)صدفی نوشته شده توسط:  مرسی جناب شموسی عزیز شما چطورید؟خوب هستید انشالله؟
شما میدونی چرا اینقدر انجمن و کافه خلوته؟

سلامممممممم عشق نازنین من
من هستمممممممممممممم
دوستتتتم دارم
دلمم برات تنگگگگگگگگگگگ شده4yajuyo4yajuyo

RE: کافه گپ میلیاردرها - mohammadshamosi - 06-28-2013 11:09 PM

بزنگ زنگو
خانم معاون تشریف آوردن
چه عجب خانم معاون؟ خوب هستید؟
-------
دادا مهیار شما چطوری؟ خوبی؟