تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: راز موفقیت (/forumdisplay.php?fid=64) +---- موضوع: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 (/showthread.php?tid=9413) |
RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - melisa20 - 06-23-2015 07:43 PM خداجونم ازت ممنونم که توی سنی هستم که می تونم در جهت رسیدن به اهدافم قدم بردارم و هنوز پیر نشدم تا قطاری از ای کاش ها دنبالم راه بیفته.... خدایا شکرت پس خداجونم کمکم کن RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - حامد یزدی - 06-23-2015 10:41 PM من میتوانم RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - حمید سمیر - 10-13-2015 11:24 PM باسلام شخصا بدنبال چنین چیزی میگردم که استاد در تاپیک گفتند( روانشناسی موفقیت) و خوشحال میشم اگر بفرمائید چگونه و از کجا میتونم این مطلب رو در سایت پیگیر باشم صمیمانه از راهنمایی و زحماتتون سپاسگزارم RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - jahanagahi - 10-14-2015 04:51 PM (06-23-2015 07:43 PM)melisa20 نوشته شده توسط: خداجونم ازت ممنونم که توی سنی هستم که می تونم در جهت رسیدن به اهدافم قدم بردارم و هنوز پیر نشدم تا قطاری از ای کاش ها دنبالم راه بیفته.... خدایا شکرتهزاران آفرین که در بهترین سن برای رسیدن به موفقیت خود برنامه ریزی کرده اید. RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - jahanagahi - 10-14-2015 04:54 PM (10-13-2015 11:24 PM)حمید سمیر نوشته شده توسط: باسلام همین تایپیک را از اولین پست مطالغه فرمائید ضمن اینکه در بخش روانشناسی ,عزیزان دیگری مطالب قابل قبولی نوشته اند. موفقتر باشی. RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - jahanagahi - 11-16-2015 06:58 PM من شروع کننده خوبی هستم و ادامه دهنده بسیار توانا من دست به هرکاری بزنم تا نهایت رسیدن به موفیقت ادامه خواهم داد RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - mjdehghani - 03-28-2016 12:39 PM لطفا بخوانید و عمل کنید . موفقیت را با چشم و روح وجان درک خواهید کرد RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - رضا رستمی - 08-15-2016 10:20 PM سلام دوستان من تازه عضو شدم نمیدونستم کجا باید طرحمو مطرح کنم و راهنمایی بگیرم به هر حال من سرمایه ای حدود ۵۰ ملیون دارم و مدرک زنبور داری و پروانه و همچیشو دارم اما میخام درکنار کار زنبور داریم ی کارگاه تولیدی هم بزنم محل زندگیم ایلام هستش ۲۴ سالمه و هیچ تجربه ای در زمینه ی کار تولیدی ندارم حالا ب نظرتو من با این سرمایه و مدرک کارگاهی مربوط ب تولیدات زنبورداری بزنم یا نه خودم کارگاه مربوط ب نایلون و وسایل پلاستیکی هم در نظر دارم ب نظرتون کدوم سود بیشتر و جای پیشرفت داره همچنین اینم بگم ک هردو شاید تو ایلام اصن نباشه نایلون رو نمیدونم ولی وسایل زنبور داریو مطمىنم اما نمیدونم ک چنتا زنبور دار اینجا هست و ایا سودش زیاد یانه چ مهارتهایی میخاد چ کنم ک بازارم ظرف یکی دوماه راه بیفته و مشتری داشته باشم و.... ممنونم از همتون RE: تاپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - amin/atefeh - 10-09-2017 04:38 PM استاد عزیز با شور و اشتیاق و انگیزه منتظرایم RE: تایپیک موفقیت . اگر بمن اعتماد داری 5 - Donya_khodadadeh - 04-25-2022 07:14 AM (08-22-2013 10:05 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: جناب قربانیان عزیز سلام ، منتظریم ببخشید متوجه نمیشم باید مطالب ارسالی کنیم ممنون میشم راهنماییم کنید |