با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ (/showthread.php?tid=572) |
RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - Roozbeh121 - 09-10-2014 09:13 AM سلام . من یک میلیارد را بانک میگذارم و بدون دردسر ماهی 20و خورده ای میلیون سود میگریم با سودشم بعد 10-15 ماه که 150-200 میلیون شد میرم یه مغازه میگیرم انقد اجناس مختلف میریزم توش تا پر سود ترینشو پیدا کنم و ادامه میدم و تمام RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - omid.movafaghiat - 12-08-2014 03:39 PM undefined من به جای خریدن ماشین و خانه و خرج کردن های اضافی که باعث از دست رفت کل سرمایه میشود و افزایش هزینه بسیاری می شود که حداقل نزدیک 400 یا 500 میلیونی به باد میرفت من به جای این کار سرمایه گذاری میکنم که به کل سرمایه هم بیشتر بشود. از جمله در بورس و ... دوستان شما با سود پولتون میتونید ماشین و خانه بخرید نه با اصل ان پول RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - omid.movafaghiat - 12-10-2014 04:27 PM من به جای خریدن ماشین و خانه و خرج کردن های اضافی که باعث از دست رفتن کل سرمایه میشود و افزایش هزینه بسیاری میشود که حداقل نزدیک 400 یا 500 میلیونی به باد میرود . من به جای این کار سرمایه گذاری میکنم که به کل سرمایه ام بیشتر شود . از جمله بورس و ... دوستان شما با سود پولتون میتونید ماشین و خانه بخرید نه با اصل آن پول RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - goldokhtar2 - 12-14-2014 04:07 PM گسترش کارم و کارآفرینی RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - facetoface1 - 01-29-2015 06:33 PM روی صادرات صنایع دستی فعالیت می کنم حتما یک فروشگاه هم در کشور مقصد راه اندازی می کنم و بیشترین سود و به ولید کننده اختصاص می دم/ روی صادرات صنایع دستی فعالیت می کنم حتما یک فروشگاه هم در کشور مقصد راه اندازی می کنم و بیشترین سود و به تولید کننده اختصاص می دم/ RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - saghi_gh - 02-13-2015 06:30 PM من حدود 500 میلیونشو میذارم بانک.. 100 میلیونشو طلا میخرم ... پس انداز میکنم.. 200 میلیونشو ی بنز میخرم ♥ 100 میلیونشو میذارم تو کار و تجارت...(البته بعدا سود اون 500 میلیونم میاد روش ) 100 میلیونشم کمک میکنم.. به کسایی که میدونم واقعا نیاز دارن.. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - saghi_gh - 02-13-2015 06:31 PM (10-19-2013 12:27 AM)enan نوشته شده توسط: من با این پول فقط به یکی از خواسته هایم میرسم و آن خریدن یک خانه شیک از بالای شهر است.......... با یک میلیارد خانه شیک تو بالاشهر خیلی کم پیدا میشه... RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - مهران 4 - 02-23-2015 07:35 PM دکتر مهران موسوی بررسی عملکرد تمام کارآفرینان واقعی و ثروتمندان واقعی نشان می دهد هیچ کس با اولین درآمدش یا با اولین میلیاردش ماشین و خانه و ... نمی خرد. در دنیای سرمایه گذاری و تجارت خانه و ماشین هزینه است. هرگز یک بیزنس من سرمایه اش از هزینه نمی کند. بلکه سرمایه اش را سرمایه می کند. به طور مثال با درآمدش از بازاریابی x وارد معامله y می شود و درآمدش از x را صرف سرمایه گذاری در y می کند. البته این فکرها در این مرحله طبیعی است. وقتی داخل این چرخه و این فرایند شدید خود به خود هیچ تمایلی به خرید خودروی لوکس و خانه لوکس نخواهید داشت. بلکه فکر می کنید اجاره کدام خانه هوشمندانه تر است. خودروی بیست میلیونی با خودروی دویست میلیونی هیچ تفاوتی ندارد وقتی می توان با صد و هشتاد میلیون تفاوتش یک بیزنس دیگر را آغاز کرد. RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - mohammad.sa - 07-18-2015 05:02 AM هشتصد میلیونشو میزارم بانک سودشو میخورم و اگه ماشینو خونه خاستم صبر میکنم که این سود به همون اندازه برسه دویست میلیونشم سرمایه گزاری میکنم حالا بورس یا جای دیگه البته با تحقیقات قبلی RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - abolfazln - 07-18-2015 09:46 AM 150 ملیونشو برای خونه و ماشین میزارم کنار. 50 ملیونشو میزارم بانک سود بگیرم. 800 ملیونشو هم زمین میخرم و باهاش بساز بفروش راه میندازم. |