سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57)
+---- موضوع: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) (/showthread.php?tid=3427)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - multibillionaire - 03-10-2013 03:22 PM

(06-11-2012 12:38 AM)parsajoon نوشته شده توسط:  با تشكر از همه دوستان كه حضوري فعال در اين تاپيك داشته و دارند :
virangar65-امير علي-mosafer bedar-goldman-madar-hamidtaha-saeed-n-pesar368-aaftaab24-مهتاب-radin86-ناصر صادقي-مسعود كوچولو-ahmad rezaee-آقاي قربانيان-rad86-sherafati-m_sh
روز اول با 28پاسخ و 345 بازديد به پايان رسيد.
هم اكنون با اجازه شما روز دوم را شروع ميكنيم.
ايده من:
1- شستن نماي ساختمانهاي قشر مرفه،ادارات،بانكها (اين ايده در تاپيك دفتر ايده ها مطرح شد و دوستان نظراتي ارائه نمودند).
2- شارژر موبايلي كه سيم جمع كن داشته باشه.

1- شستن نماي ساختمانهاي قشر مرفه،ادارات،بانكها (اين ايده در تاپيك دفتر ايده ها مطرح شد و دوستان نظراتي ارائه نمودند). :

با استفاده از نانو ذرات تیتانیوم TiO2 و همینطور ایجاد سطوح خود تمیزشونده و آسان تمیزشونده ETC این کار امکان پذیره اما این تکنولوژی در چند کشور پیشرفته انجام شده و هنوز در ایران تقریبا ناشناخته س!

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - multibillionaire - 03-10-2013 03:33 PM

(06-11-2012 10:42 AM)pesar368 نوشته شده توسط:  11- در تکمیل ایده 10 می تونیم سایتی راه اندازی کنیم و بگیم خودتون هر چی می خواید رو طراحی کنید ما براتون بسازیم .
از کفش و لباس گرفته تا وسایل الکترونیکی و ... با طراحی خودتان .

رشته ای هست به نام pioneer engineering که البته بیشتر در کار ساخت قطعات صنعتی هست که ایده ای مشابه داره... ساخت چیزهایی که قبلا نبوده

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - ebrahim.ev - 03-10-2013 09:47 PM

[تصویر: ovt42lmi3jy5d7u3j2n7.jpg]
ایده من اینه که بتونم آب شور دریا رو با کمترین هزینه تصفیه و قابل شرب کنم(چیزی که تو ذهنم هست اینه که یک تونل در اعماق زمین حفر بشه و آب رو توی اون بفرستیم و با استفاده از گرمای درون زمین نمک موجود رو از آب جدا کنم)

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - zhosseini81 - 03-18-2013 11:18 PM

(03-10-2013 09:47 PM)eev نوشته شده توسط:  [تصویر: ovt42lmi3jy5d7u3j2n7.jpg]
ایده من اینه که بتونم آب شور دریا رو با کمترین هزینه تصفیه و قابل شرب کنم(چیزی که تو ذهنم هست اینه که یک تونل در اعماق زمین حفر بشه و آب رو توی اون بفرستیم و با استفاده از گرمای درون زمین نمک موجود رو از آب جدا کنم)

30
شما دوست عزیز باید به هزینه اجرایی طرح و همچنین خطرات زیست محیطی آن توجه کنید
موفق باشید.

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - ebrahim.ev - 03-18-2013 11:26 PM

نقل قول :شما دوست عزیز باید به هزینه اجرایی طرح و همچنین خطرات زیست محیطی آن توجه کنید
موفق باشید.
سلام
این ایده یکی از تخیلات منه که یه روزی بتونم با این عمل هم برق تولید کنم هم آب دریا رو تصفیه کنم

جنگ آینده جنگ بر سر منابع آبی هستش و من اصلا دوست ندارم یه روزی توی کشورم قحطی آب شرب بشه و مجبور بشیم از آمریکا یا کانادا وارد بکنیمAngryفکرش رو بکنید؟
10_00410_00410_004

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - 0625 - 03-19-2013 02:33 AM

سلام
eev عزيز اين طرح يكم گنگ بنظر ميرسه، زمين رو عمودي بكني بري پايين به آب دريا برسي تا اينجا اوكي فقط اين گرماي زمين و آب دريا كنار هم جور دريا نمياد. شما زمين رو ميكني به آب ميرسي گرماي زمين رو از كجا ميخواي بياري؟ اگر اشتباه ميكنم محبت كنيد عرايضم رو اصلاح كنيد!
بعد فكر نميكنيد يه دستگاه آب شيرين كن خورشيدي هزينه اش به مراتب از اين كار كمتر باشه ؟
در مورد توليد برقم فكر كنم الان در ايران يه نيروگاه توي اردبيل داشته باشيم كه داره از گرماي زمين برق توليد ميكنه(انرژي زمين گرمايي)نميدونم هنوز فعال هست يا نه توي دامنه سبلان بايد باشه شهرش رو دقيقا خاطرم نيست ولي سرچ كنيد حتما پيدا ميكنيد.
تمام جاهايي كه كوههاي آتش فشاني فعال دارند پتانسيل ايجاد چنين نيروگاهائي رو براي توليد برق دارا مي‌باشند كه خوشبختانه توي ايرانم كم نيستند.
با سپاس10_004

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - ebrahim.ev - 03-19-2013 09:48 AM

(03-19-2013 02:33 AM)0625 نوشته شده توسط:  سلام
eev عزيز اين طرح يكم گنگ بنظر ميرسه، زمين رو عمودي بكني بري پايين به آب دريا برسي تا اينجا اوكي فقط اين گرماي زمين و آب دريا كنار هم جور دريا نمياد. شما زمين رو ميكني به آب ميرسي گرماي زمين رو از كجا ميخواي بياري؟ اگر اشتباه ميكنم محبت كنيد عرايضم رو اصلاح كنيد!
بعد فكر نميكنيد يه دستگاه آب شيرين كن خورشيدي هزينه اش به مراتب از اين كار كمتر باشه ؟
در مورد توليد برقم فكر كنم الان در ايران يه نيروگاه توي اردبيل داشته باشيم كه داره از گرماي زمين برق توليد ميكنه(انرژي زمين گرمايي)نميدونم هنوز فعال هست يا نه توي دامنه سبلان بايد باشه شهرش رو دقيقا خاطرم نيست ولي سرچ كنيد حتما پيدا ميكنيد.
تمام جاهايي كه كوههاي آتش فشاني فعال دارند پتانسيل ايجاد چنين نيروگاهائي رو براي توليد برق دارا مي‌باشند كه خوشبختانه توي ايرانم كم نيستند.
با سپاس10_004

از آب دریا.یعنی آب دریا رو به سمت این تونل هدایت کنیم.
در مورد آب شیرین کن خورشیدی باید بگم که در وسعت کلان بلا استفاده است
(الان کشورهایی مثل کویت داران از ایران آب وارد میکنن)
بازم میگم این طرح یکی از تخیلات منه و به صورت عملی بهش فکر نکردم(قطعا مشکلات زیادی داره که باید حل بشه.)

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - mamata - 03-19-2013 12:28 PM

(03-18-2013 11:18 PM)zhosseini81 نوشته شده توسط:  
(03-10-2013 09:47 PM)eev نوشته شده توسط:  [تصویر: ovt42lmi3jy5d7u3j2n7.jpg]

30
شما دوست عزیز باید به هزینه اجرایی طرح و همچنین خطرات زیست محیطی آن توجه کنید
موفق باشید.

با سلام، از اين طرح در كشور نيوزلند استفاده ميكنند ولي نه براي توليد آب شرب بلكه براي توليد برق از بخارات حاصله/ موفق باشيد

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - Saeedmelua - 03-19-2013 12:46 PM

با سلام خسه نباشید یه چنتا طرح هسش در زمینه وسایله آشپزخانه می خواسم نظرتون چیه و این که بخواییم این وسایلو تولید کنیم از کجا شروع کنم و در زمینه بازاریابی چه جوره فی المثل این وسیله که عکس این زیر هسش می خواسم نظرتون رو بدونم با تشکر
[تصویر: 1349262453_pdt_37813.jpg]
[تصویر: 1349262453_pdt_25680.jpg]

RE: انجمن ايده(مهم شركت كنيد) - majid200 - 03-24-2013 12:16 AM

سلام راستش مونده بودم
بگم یا نه
ولی مطمئن شدم در این جمع حتی اگر
ایده ای باشه که کوچیک باشه یا هرچی ،دوستان با احترام از کنارش رد میشن.
البته کلا" سه دقیقه هست که شنیدم ایده این به ذهنم رسید:
خانم ها ساعت وقت و پولشون در ارایشگاه های زنانه مصرف میشه
دقت کردم خصوصا" روی ابرو خیلی حساس هستن
به فکرم رسید یه چیزی شبیه به الگو های خیاطی برای مدل های مختلف ابرو درست بشه
و بعد با یک وسیله ای (مثلا وسیله برقی که موهای اضافه اطراف قالب الگو ابرو رو سریع و راحت برداره)
اینطوری خیلی دقیق میشه+ احتیاج به شخص دیگه ای نیست + سریع تر + کم هزینه تر+ ...
ولی ظاهرا" برای پیاده کردن الگوها به یک ارایشگر حرفه ای نیاز داریم
معایب:
به احتمال زیاد بازار ارایشگر ها کمی دستخوش تغییر و تحول میشه!