سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106)
+--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37)
+---- انجمن: تفكر مثبت (/forumdisplay.php?fid=96)
+---- موضوع: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید (/showthread.php?tid=7291)

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - کیمیاگر - 03-14-2013 05:57 PM

(03-14-2013 09:54 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  
(03-14-2013 01:45 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  کیمیاگر امتحانت طراحیه یا نظارته؟
میخوام تصور کنم ببینم ناظر شدی سر ساختمون یا طراح شدی تو دفتر

خودم پاسخ خودم رو میدم، ایشون فعلا درگیر آزمونند Yosef.gif
چون هر دو روز رو آزمون دارند، پس هر دو آزمون را دارن شرکت میکنند
کیمیگر رو میبینم که هم داره طراحی میکنه، هم نظارت
به ما هم داره تو اصفهان شیرینی میده Yosef.gif
به به، چه شیرینیهای خوشمزه ای...
بچه ها انرژی یادتون نره....
ENERGYYYYY

بله. هر دوتا رو دارم. امروز امتحان نظارت رو دادم. به نظر خودم که عالی بود و انرژی هاتون وافعا به کمک اومد.
می مونه فردا که به مدت 8 ساعت باید سر جلسه بشینم و خیلی انرژی می خواد. ایشالا فردا هم به همین خوبی امروز باشه. پیشاپیش ممنون. 10_00412_002Heart

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - MARYAR - 03-14-2013 07:23 PM

انرژی ها را دو برابر کرده برای امتحان فردا که کیمیاگر جان حتما موفق خواهد شد

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - 3ObHaN - 03-14-2013 08:30 PM

(03-14-2013 05:57 PM)کیمیاگر نوشته شده توسط:  
(03-14-2013 09:54 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  
(03-14-2013 01:45 AM)HadiMahmoodi نوشته شده توسط:  کیمیاگر امتحانت طراحیه یا نظارته؟
میخوام تصور کنم ببینم ناظر شدی سر ساختمون یا طراح شدی تو دفتر

خودم پاسخ خودم رو میدم، ایشون فعلا درگیر آزمونند Yosef.gif
چون هر دو روز رو آزمون دارند، پس هر دو آزمون را دارن شرکت میکنند
کیمیگر رو میبینم که هم داره طراحی میکنه، هم نظارت
به ما هم داره تو اصفهان شیرینی میده Yosef.gif
به به، چه شیرینیهای خوشمزه ای...
بچه ها انرژی یادتون نره....
ENERGYYYYY

بله. هر دوتا رو دارم. امروز امتحان نظارت رو دادم. به نظر خودم که عالی بود و انرژی هاتون وافعا به کمک اومد.
می مونه فردا که به مدت 8 ساعت باید سر جلسه بشینم و خیلی انرژی می خواد. ایشالا فردا هم به همین خوبی امروز باشه. پیشاپیش ممنون. 10_00412_002Heart

من از دایی هوشنگ خواهش میکنم انشالله کیمیا خانم قبول شدند که 129232 درصد از 100 درصد قبول میشن ، به عنوان اولین نفر جک پراید که اقاهه میره خواستگاری میگه پراید دارم بعد گندش در میاد پرادو داشته رو برای کیمیاگر جان تعریف کنند .
کیمیاگر جان خوب انرژی گرفتی الان ؟ دیدی چه جایزه ای براتون ردیف کردم ؟

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - hisabba2003 - 03-14-2013 11:53 PM

[/quote]

خــــــــدایا، چه جوری میشه شکر گذاری کرد ؟

چه جوری میشه باور کرد با یه تماس تلفنی
[تصویر: 1vujhoj4m1r8yzgrvw.png]

خدایا شکرت12_002
سپاس استاد بزرگ 10_004
[/quote]

دوستان من هنوز انرژي مثبت ميخام ؛ فراموش نشه .
12_002 12_002

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - Delta.H - 03-15-2013 12:24 AM

با سلام خدمت عزیزان و تشکر از تمام دوستان
به برکت دعای خیر شما و انرژی مثبتی که برای برادرم فرستادید الحمدلله حالش رو به بهبودی گذاشته و امروز وضع رضایتبخشی داشت از همه شما ممنونم.
همچنان نیاز به توجه و عنایت شما داریم تا با انرژی و دعایتان روند شفای برادرم را تسریع کنید.
همچنین از همه عزیزانی که در چند روز گذشته با پیام خصوصی و یا تلفنی جویای وضعیت بودند و مرا غرق در دریای لطف و محبت خویش نمودند بینهایت سپاسگزارم.

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - MARYAR - 03-15-2013 12:32 AM

(03-15-2013 12:24 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  با سلام خدمت عزیزان و تشکر از تمام دوستان
به برکت دعای خیر شما و انرژی مثبتی که برای برادرم فرستادید الحمدلله حالش رو به بهبودی گذاشته و امروز وضع رضایتبخشی داشت از همه شما ممنونم.
همچنان نیاز به توجه و عنایت شما داریم تا با انرژی و دعایتان روند شفای برادرم را تسریع کنید.
همچنین از همه عزیزانی که در چند روز گذشته با پیام خصوصی و یا تلفنی جویای وضعیت بودند و مرا غرق در دریای لطف و محبت خویش نمودند بینهایت سپاسگزارم.
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا هزار مرتبه شکرت

انرژی مثبت ما را با توان 2000وات پذیرا باشید
ذهن خودتون را بیشتر و بیشتر رها کنید و در آرامش کامل غرق رحم خدا شوید.
ما منتظریم که شما با برادرتان به اصفهان بیایید و شیرینی به ما بدهید12_00212_002

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - کامیار کاظمی - 03-15-2013 12:34 AM

(03-15-2013 12:24 AM)Delta.H نوشته شده توسط:  با سلام خدمت عزیزان و تشکر از تمام دوستان

سلام حمزه جان
فوق العاده خوشحال شدم
خدا را شکر که همه چیز عالی پیش می رود و خواهد رفت 10_004 10_004 10_004

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - Delta.H - 03-15-2013 12:47 AM

(03-15-2013 12:32 AM)m_sh نوشته شده توسط:  
خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا هزار مرتبه شکرت

انرژی مثبت ما را با توان 2000وات پذیرا باشید
ذهن خودتون را بیشتر و بیشتر رها کنید و در آرامش کامل غرق رحم خدا شوید.
ما منتظریم که شما با برادرتان به اصفهان بیایید و شیرینی به ما بدهید12_00212_002
حتماً خانم معاون
به امید خدا اصفهان خدمت رسیدیم شیرینی همۀ بچه ها را می دهیم.10_004

(03-15-2013 12:34 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:  

سلام حمزه جان
فوق العاده خوشحال شدم
خدا را شکر که همه چیز عالی پیش می رود و خواهد رفت 10_004 10_004 10_004

سلام آقا کامیار
از صمیم قلبم از شما ممنونم بابت گرد هم آوردن این همه انسان فوق العاده
و بابت لطف و توجه و راهنمایی های مؤثری که در این چند روزه فرمودید.10_004

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - MARYAR - 03-15-2013 12:54 AM

بچه های گروه پشتیبان بحث شیرینی به وسط اومد و من از این تاپیک پرینت می گیرم به عنوان مدرک پس حسابی انرژی دابل وِیژه بفرستید برای شفای کامل برادر آقا حمزه
آقا حمزه ذهن خود را برای پذیرش حجم زیادی از انرژی باز کنیددددددددددد
انرژییییییییییییییییییییییییییییییییییی

RE: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید - mir abbas - 03-15-2013 12:57 AM

سلام اقا حمزه عزیز
بینهایت از خبر بهبودی حال برادرتون خوشحالم ،امیدوارم خیلی سریع خداوند سلامتی کامل را به وجودشان برگرداند .
خدایا شکرت