سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر و سفرنامه مشهد (زمستان 1391) (/showthread.php?tid=6188) |
RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - صدفی - 01-04-2013 01:45 PM اره اگه آقای رضایی امکانات کامل اتاقها رو بگن یا عکسهاشو بزارن خیلی عالی میشه RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - ناظم ارشد - 01-04-2013 04:55 PM سلام اسپم ممنوع! تمام ارسال های اضافی حذف می شود. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - ahmad rezaee - 01-04-2013 05:04 PM سلام به همگی ببینید اینجا چه خبـــــره !!! از اون مسافرتهای باحالی که جون می ده رفتش تک بزنی ، بعد تو برگشت مواظب پاتک حریف باشی ! شیطونه می گه بلند شم بیام تهران ، بعد با شما بیام مشهد زیارت . شاید این طلسم نفر بعدی بشکنه . آقا اینجا اعلام می کنم به نفر بعدی که ثبت نام بکنه و همچنین به نفر بیستم ، یک پرس غذای مشدی با برنج اضافی و ته دیگ و نوشابه و مخلفات در اولین نهار زیارت ، تعلق می گیرد . هر کی پایه است بسم الله . دوستانی که خیلی اقتصادی هم هستند مثــــــل جناب فرهاد قربانی عزیز و آقا یوسف و دیگر دوستانی که زیاد بفکر کارند . می تونید با بررسی بازار مشهد و فرصت جدید ، زمینه صحبت و عقد قرار داد را با تاجرای خوب در اینجا مهیا کنید و برای آنموقع هم مسافرت زیارتی و هم اقتصادی داشته باشید . انشاءالله که موفق می شوید . کافی است شما بخواهید . در باب اسکان هم اتاقها3 تخته و 3 تخته به بالا ، با دستشویی - حمام بدون تلویزیون است . یک مجتمع رفاهی دنج و خوب که پدر تازه داده آسانسورهاش رو عوض کردن و پرده ها و رنگ آمیزی هم نو نوار است . برای بحث ها و گرد همایی تو این 2 روز هم مسجد بزرگی است که صحبت می کنم در اختیار بگیرد . آشپزخانه مجهز برای پخت و پز و آبجوش همواره آماده است . عکسها هم فرصت نشد ، باید برم و چند تایی برای دوستان بگیرم ، اگه سلیقه بنده را قبول کنید ، بد مکانی نیست ، چیزی تو مایه های هتل قصر و درویشی ! نه ؟ حالا یکم پایینـــتر RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-04-2013 05:07 PM (01-04-2013 01:19 PM)m_sh نوشته شده توسط: در ضمن دوستان هزینه قطار سیمرغ به شرح زیر است: با این حساب یک وعده غذا 7500 تومان از حساب مشهد کسر خواهد شد. انشالله اگر قسمت شود نفر 12 آقا مهدی 1 گل خواهد بود. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-04-2013 05:58 PM به نظر من این تعداد و کمیت افراد همسفر نیست که مهمه بلکه کیفیت و ره آوردی که ما در این سفر که هم قر اره زیارتی باشه هم علمی کسب می کنیم. چه 4 نفر باشیم چه 40 نفر چون ممکنه 4 نفر باشیم و بهترین ها را در کنار هم کسب کنیم در صورتی که ممکنه 40 نفری به چیزای کمتری برسیم RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - MARYAR - 01-04-2013 06:04 PM احتمال 90درصد خواهر من هم تشریف می آرنم مرضیه خانم پس آقای رضایی خواهر من یه غذای رایگان داره دیگه منم که 2 ساعته دارم خواهرمو راضی می کنم چی پس؟؟؟ RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - ahmad rezaee - 01-04-2013 06:08 PM گفتم یک عکس هوایی برایتان قرار دهم تا موقعیت مکان را ببینید . ![]() خدمت جناب قربانیان و دیگر دوستان هم عر ض کنم ، انشاءالله بعد از مشخص شدن اعضا و رزرو بلیط و مکان ، روی برنامه های سفر هماهنگی صورت گیرد تا در مدت سفر همگی مسافرین و اعضاء مشهد هم بتوانند از برنامه ها سر ساعت تعیین شده استفاده کنند . RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - jahanagahi - 01-04-2013 06:38 PM ممنون جناب رضائی عزیز.حتما برای این مدت برنامه های خوبی با همکاری عزیزان خواهیم داشت. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - ahmad rezaee - 01-04-2013 06:45 PM (01-04-2013 06:04 PM)m_sh نوشته شده توسط: احتمال 90درصد خواهر من هم تشریف می آرنم مرضیه خانم بله سر قولمان هستیم فقط اسمشان داخل لیست استاد قربانیان باید درج شود. RE: امام رضا (ع) انشالله طلبیده - toofan245 - 01-04-2013 08:17 PM (01-04-2013 05:04 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: در باب اسکان هم اتاقها3 تخته و 3 تخته به بالا ، با دستشویی - حمام بدون تلویزیون است . نشد دیگه نشد ![]() تلویزیون نیست؟؟؟؟ یعنی چی؟؟؟ آقا چرا کسی اعتراض نمی کنه؟؟؟ حداقل یه تلویزیون 14 اینچ؟؟ ![]() ![]() |