هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +--- موضوع: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... (/showthread.php?tid=5794) |
RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - yu3f - 05-08-2013 10:21 AM خدایا یاریم کن تا مبادا مغرور شوم... RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - mohammadshamosi - 05-08-2013 10:41 PM روزگارا .. تو اگر سخت به من می گیری ! با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا می خواند لیک باور دارم دلخوشی ها کم نیست زندگی باید کرد RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - toofan245 - 05-10-2013 05:17 PM گفتم:خدايا از همه دلگيرم گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:قبل از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من توام، تو من RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - successman - 05-10-2013 05:34 PM امروز كه هيچي خوش نمي اد.... نه اينترنت.... نه كتاب....... نه بيرون رفتن.... هيچي ....... RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - Poacher - 05-15-2013 10:46 AM (05-15-2013 09:47 AM)اسحاق نوشته شده توسط: درود با سلام پست قبلی شما منافی قوانین و موضوعات اصلی سایت بود. اگر انتقادی دارید می توانید با پیام خصوصی با مدیریت در میان بگذارید. محورهای اصلی بحث در این انجمن کارآفرینی، ایجاد انگیزه و راهنمایی برای راه اندازی کسب و کار بر اساس روحیه انساندوستی و مودت است و تعهدی بر حل مشکل هیچ شخصی وجود ندارد. لطفاً قوانین را مطالعه فرمایید. موفقیت شما آرزوی ماست. RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - mallarme - 05-15-2013 02:53 PM آنگاه که غرور کسی را له می کنی، آنگاه که کاخ آرزوهای کسی را ویران می کنی، آنگاه که شمع امید کسی را خاموش می کنی، آنگاه که بنده ای را نادیده می انگاری ، آنگاه که حتی گوشت را می بندی تا صدای خرد شدن غرورش را نشنوی، آنگاه که خدا را می بینی و بنده خدا را نادیده می گیری ، می خواهم بدانم،دستانت را بسوی کدام آسمان دراز می کنی تا برای خوشبختی خودت دعا کنی؟ بسوی کدام قبله نماز می گزاری که دیگران نگزارده اند؟ طریقت بجز خدمت خلق نیست به تسبیح و سجاده و دلق نیست RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - venus2 - 05-15-2013 07:35 PM حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست که آشنــــــــــــــــا سخن آشنــــــــا نگه دارد RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - pedii - 05-16-2013 01:45 PM با سلام...چقدر حیف است وقتی همدیگر را داریم ..قدر هم را نمیدانیم ........و چه افسوس که همدیگر را از دست بدهیم RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - ebrahim.ev - 05-16-2013 02:08 PM اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی خدا را شکر نمی کنی ، حقی نخواهی داشت بعد از هر اشکی او را سرزنش کنی... RE: هر چه دل تنگت میخواهد بگو...... - mallarme - 05-16-2013 02:30 PM (05-16-2013 02:08 PM)eev نوشته شده توسط: اگر هیچوقت بعد از هر لبخندی خدا را شکر نمی کنی ، عالی بود....... ![]() بسیار تلنگر به جایی بود ممنون |