سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79)
+--- موضوع: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ (/showthread.php?tid=572)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - A.r.v.I.n - 03-04-2014 08:19 AM

2-3 تا مغازه میگیرم و میکنمش تعمیرگاه ماشین
هم برای چند نفر کار درست میشه و هم خودم راضیم

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - یوسف خادم پیر - 03-04-2014 01:16 PM

سلام.
اگه به من 1میلیاردبدن به 3قسمت تقسیمش میکنم:
1.یک سومش رو به اموره خیره ها میدم
2.یک سوم دوم رو میزنم به کسب وکارم ودرواقع باهاش یه تولیدی میزنم(یا مرغداری یا پرورش ماهی)
3.یک سوم آخرشو میزنم به خودم.یعنی میرم باهاش خوش میگذرونم.یه خونه وماشین با هاش میخرم و......

واقعا به خودم قولدادم که اگه روزی به این مرتبه برسم این کارارو میکنم(بخصوص اولیش)

باسپاس

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - کامران غلامی - 05-26-2014 08:47 AM

200میلیونش را هم همون اول خمس میدهم.من یه زمین میخرم یه خونه سه طبقه میسازم.یه مغازه هم میخرم ویه کتاب فروشی میزنم.یه سایت هم راه میندازم.یه زمین دیگه هم میخرم .یه خونه هم تو مشهد میخرم.تا هروقت خاستم برم مسافرت برم مشهد.

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - bahamin - 05-28-2014 03:15 PM

الان که ندارم پس نمی تونم در عالم واقعیت حرف بزنم ولی در عالم واقعیت اکثر آدم ها (نه همه آدم ها -چون موارد نقض این قانون وجود دارد پس می شود گفت احتمالا 80 درصد آدمها) هر چه پولدارتر می شوند خسیس تر می شوند!!!
یعنی الان اگر گفتم فلان مقدارش را خرج امور خیریه می کنم چون ندارم گفتنش راحته ولی وقتی که داشته باشی عمل کردن بهش سخت میشه!!!
پس صبر می کنم تا ملیاردر بشوم بعد میام نظر واقعیم را می گویم چون اصلا دوست ندارم چیزی بگم که بعدا نتونم انجامش بدم یعنی اصلا دوست ندارم دروغ بگم.

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - EhsanETS - 05-28-2014 08:34 PM

من که بخشیش رو می ذارم تو کار و سعی می کنم بیشتر کنم، بعدش وقتی به حدی رسید که بتونم باهاش هم کارم رو ادامه بدم هم خونه ای که نسبتا خوب باشه رو می خرم این کارا رو می کنم.
متاسفانه دیگه یه میلیارد پولی نیست!

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - secret63 - 05-30-2014 11:22 AM

من قسمتیش را صرف امور خیریه -قسمتیش را برای کار خودم و پیشرفت در ان -قسمتیش را به نزدیکان و خانواده خود کمک میکردم و بقیش رو برای ارزوها و اهدافی که داشتم استفاده میکنم هم پیشرفت کاریم و شغلیم باشه هم اهدافم

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - شاهرخی49 - 05-30-2014 07:21 PM

سلام:
900 میلیونش را زمین کشاورزی می خرم و سعی می کنم بهترین و گرانترین محصول ممکنه را توش بکارم در بازار تهران عرضه کنم با بهترین بذر اصلاح شده و بصورت ارگانیک با مشورت بهترین مهندسین کشاورزی و کارشناسان بخش ترویج سازمان جهاد کشاورزی
با بقیه اش زمین را محصور و ملزومات کشت می خرم(اول امنیت بعد کار)
این یعنی استارت:
سالهای بعد می تونی هم زندگی خودت را آباد کنی هم دست چند نفر به شغلی شریف بند کنی و به فراخور دستت را امر خیر روان کنی
موفق و پیروز باشید-شاد زی مهر افزون10_004

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - alibati - 06-08-2014 03:51 PM

برام میلیاردر شدن مهم نیست شاید باور نکنید الان تو زندگی به این نتیجه رسیدم که ثروت یه بخش کوچکی از زندگی هست
الان فقط دوست دارم از زندگی لذت ببرم حتی اگه نهارم نون و پنیر باشه
میلیاردر بودن خوبه اما به شرطی که تو زندگی دیلایل دیگه ای جز پول باشه

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - s2s2 - 06-08-2014 08:47 PM

من در وهله ي اول كمك ميكنم نميدونم چقدر اما هر كسي لازم داشته باشه و مطمئن باشم لازم داره دريغ نميكنم. حتي تا 100 تاشو مطمئنم كه ميدم. با 900 ديگه يه خونه شيك . يه هيوندا تاكسون . توسعه ي كارم در حد توليدي و سرمايه گراري مطمئن

RE: با اولین یک میلیارد خود چه می کنید؟ - abdolhossein - 06-14-2014 12:44 PM

من با دیدن این تایپیک یادم افتاد به سریال بسیار زیبایی به نام خانه سبز که دوستان نسل من که معروف به دهه شصتی ها هستند حتما با آن آشنا هستند سریال خوش ساختی که با بازیگری مرحوم حمیده خیر آبادی و خسرو شکیبایی حرف های ناگفته زیادی را در قالب طنز و جدی بیان می کرد.
در یکی از قسمت های این سریال میلیاردری به نام آقای مشکاتی شرط کرده بود که یک میلیارد تومان به یک زوج جوان می دهد به شرطی که بتوانند صد میلیون تومان را در عرض یک روز خرج کنند! و نشان می داد که خرج کردن این مقدار پول در یک روز چقدر سخت است و کلا انسان هایی که فکر اقتصادی ندارند نمی دانند چگونه باید رفتار کنند و جو گیر می شوند و اصولا پولدار بودن فی حد ذاته چیز خوبی نیست و از این حرف ها!
جای مرحوم شکیبایی خالی است که ببیند امروزه خرج کردن صد میلیون تومان در یک روز از آب خوردن هم ساده تر است!!