پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) (/showthread.php?tid=12374) |
RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - مهدی 1 - 01-21-2015 01:18 PM بچه ها این چظوره ، رایگانه گویا ؟! ![]() - بدون هزینه اولیه؛ تنها هزینه پیامک ها را پرداخت می نمائید! - برگشت اعتبار پیامک های گیرنده مسدود - شماره اختصاصی 12 رقمی رایگان در پنل رایگان و شماره اختصاصی 10 رقمی رایگان در پنل ویژه!! - هزینه ثابت 120 ریال برای هر پیامک در پنل رایگان و 110 ریال در پنل ویژه!! - دریافت رایگان پیامک - ارسال بر اساس پیش شماره تلفن همراه و کد پستی - ارسال به تفکیک استان، شهر و منطقه - ارسال به تفکیک سن و جنسیت - ارسال از طریق دکل مخابراتی - نظر سنجی پیامکی، مسابقات پیامکی - خدمات برنامه نویسان - ارسال دوره ای - و ده ها امکانات رایگان دیگر http://www.rastinsms.com/Site ![]() RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - hajimorad - 01-22-2015 07:19 AM (01-21-2015 01:18 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: بچه ها این چظوره ، رایگانه گویا ؟! RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - Lady - 01-22-2015 12:29 PM [quote='مهدی 1' pid='145855' dateline='1421830096'] بچه ها این چظوره ، رایگانه گویا ؟! ![]() - بدون هزینه اولیه؛ تنها هزینه پیامک ها را پرداخت می نمائید! - برگشت اعتبار پیامک های گیرنده مسدود - شماره اختصاصی 12 رقمی رایگان در پنل رایگان و شماره اختصاصی 10 رقمی رایگان در پنل ویژه!! - هزینه ثابت 120 ریال برای هر پیامک در پنل رایگان و 110 ریال در پنل ویژه!! - دریافت رایگان پیامک - ارسال بر اساس پیش شماره تلفن همراه و کد پستی - ارسال به تفکیک استان، شهر و منطقه - ارسال به تفکیک سن و جنسیت - ارسال از طریق دکل مخابراتی - نظر سنجی پیامکی، مسابقات پیامکی - خدمات برنامه نویسان - ارسال دوره ای - و ده ها امکانات رایگان دیگر http://www.rastinsms.com/Site ![]() عالیه، مرسی RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - shahid-a - 01-22-2015 03:13 PM با سلام به همه دوستان عزیز من خیلی وقت بود انجمن رو فراموش کرده بود دو سه روزه که دوباره برگشتم و از خوش اقبالیم بود که این مطالب رو پیدا کردم من اهل استان یزد هستم دیدم یکی از دوستان (hotdvd) قبلا از یزد اعلام آمادگی کردند ![]() حالا چطور میشه ؟؟ منم میتونم همکاری داشته باشم؟؟ RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - shahid-a - 01-24-2015 10:33 AM سلام دوستان چی شد؟؟ اعضای گروه مشخص شدند؟؟ کی استارت میخوره و.......؟؟؟ منتظریم ![]() RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - saeedhashemi1371 - 01-29-2015 10:40 PM چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - shahid-a - 01-30-2015 07:43 PM سلام به همه دوستان عزیز بحث اون محصول کودک نخبه رو که نمیدونم به کجا رسید؟؟ اگه کسی میدونه به منم خبر بده ![]() یه ایده هم دارم: داریم به عید نزدیک میشیم و خرید سفره هفت سین های آماده ، فروش خوبی داره پارسال من یه تعدادی از این 7سینهایی که به شکل صدف بود(یه نظرم جنسش پلاستیک بود) رو از عمده فروش خریدم و فروختم (الان عکسش روندارم بذارم،اما احتمالا خودتون دیده باشید) اگه بتونیم یه طرح جدیدی از این سفره ها بزنیم میتونیم فروش خوبی داشته باشیم ![]() RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - hesaab - 01-30-2015 09:12 PM با سلام همه مطالب و خوندم بسیار خوب بود! با تحقیقی که میکنم تا فردا اعلام آمادگی میکنم یا نه! RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - hesaab - 01-31-2015 04:22 PM سلام طبق تحقیقاتی که انجام دادم با توجه به شرایط شهر خودم اصلا برام به صرفه نیست! امیدوارم دوستان موفق و موفقتر باشند و بتونم در پروژه های بعدی همکاری کنم! RE: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک ) - seyed mehdi hashemi tayeb - 02-06-2015 08:01 PM من هم همون با نام کاربری (سید مهدی هاشمی) هستم که برای مشارکت در پروژه اعلام آمادگی کرده بودم و به دلیل فراموشی رمز عبور و عدم موفقیت در ورود به انجمن اسم کاربری دیگه ای درست کردم و غیبتم در این مدت به همین دلیل بوده. اگر نیاز به کاری هست که از دستم بر بیاد در خدمتتونم. |