سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +--- موضوع: سفر گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 (/showthread.php?tid=9419) |
RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - مهدی 1 - 08-31-2013 07:44 AM من الان رسیدم خونه یازده ساعت تو اتوبوس له و لورده و چماله گفتم دوستان مشتاقن که عکس های سفر را ببینند ، زود یکی از بهترین عکس ها که همه توش هستند را آپلود کردم این بهترین عکسی هست که اکثرا توش هستند ، البته به جز بچه های انجمن ، خیلی های از بچه های دیگه از شهرهای ساحلی دیگه هم توش هستند . یک تعدادی هم ترکیه ای هستند و ... دانلود کنید با حجم 900 کیلوبایت http://upload7.ir/images/96822401966510653904.jpg سواحل نیلگون ! چمخاله شهریورماه 92 تشکر ها و ... بعدا میام ولی علی الحساب از مهیار عزیز که خیلی زحمت کشیده بود حسابی ممنونیم الان فقط اومدم بگم ، زنده رسیدم ! پ ن : فقط عمه بیماری دارم خداوکلیلی مراعات حالش را بکنید RE: سفر به بندر انزلی - کامیار کاظمی - 08-31-2013 11:32 AM این سفرهم به پایان رسید بسیار ممنون از عزیزانم در این سفر خاطره انگیزه شخصا که کلا رفرش شدم ![]() RE: سفر به بندر انزلی - jahanagahi - 08-31-2013 12:33 PM سلام و عرض ادب به همه عزیزان انجمن. جای همگی خالی. ![]() RE: سفر به بندر انزلی - mjdehghani - 08-31-2013 12:44 PM خوب انشالله که خوش گذشته باشه . ما که نیومدیم ولی می دونم جامون خالی بود ، خیلی یادمون کردید . اصلاً هرجا می رفتید می گفتید جای دهقانی خالیه ( بر گرفته از نوشته های اعتماد به نفس جناب قربانیان ) ، هدیه هامون هم بعداً میگیریم ازتون . اصلاً بدید بچه های راهکار چون می روم ازشون می گیرم خوب دیگه انشالله سفر بعدی همراهتون میام حتماً. جناب کاظمی عزیز عکسای کنار دریا رو هم ببینیم ![]() RE: سفر به بندر انزلی - ahmad rezaee - 08-31-2013 01:15 PM دوستان سفر خوش گذشته باشد . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به شخصه آنقدر که در این مسافرتهای انجمن انرژی کسب می کردم ، که برای ماه ها شارژ می شدم . بسیار عالی و آموزنده است ، حضور دوستان و انرژی مضاعف . خوش آمدید ، انشاءالله اثر این مسافرت را در نوشته های دوستان خواهیم دید . عکس ها را ببینیم ، مانند سفر اصفهان و مشهد ووووووووووووووووو ![]() RE: سفر به بندر انزلی - kiarash64 - 08-31-2013 02:08 PM سفری عالی و با نشاط و سرشار از انرژی مثبت . با امید موفقیت برای تمامی عزیزان RE: سفر به بندر انزلی - مرضیه عباسی - 08-31-2013 02:31 PM سلام جای همه دوستانی که من نمی شناسمشون خالی بود بودن در جمعی صمیمی وبی ریا و البته موفق باعث شد که به ما خیلی خوش بگذره بازهم از همین تریبون اعلام می کنم ای انجمن میلیاردرهای آینده ما شما را خیلی دوست می داریم RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - سعید.کرمی - 08-31-2013 02:34 PM خیلی سفر خوبی بود به من که خیلی خوش گذشت مخصوصا آب تنی تو دریا و کارایی که توش انجام شد ![]() قایقی که با تجسم خلاق مارو به مرز ترکیه برد و آورد هم خیلی خوب بود. ![]() البته به قول آقای قربانیان مسیر رسیدن به هدف مهمه ک تو مسیر هم ماشالا همه پر انرژی بودن. از طرفی مابین این همه خوش گذرانی تونستیم از صحبت های آقای قربانیان و تجربه و ایده های بقیه دوستان هم استفاده کنیم. چون این سفر اولین سفر من با بچه های انجمن بود تونستم دوستان تازه ای پیدا کنم. و ی تشکر ویژه هم باید از محیار آقا کامیار و مریم خانم بکنم ک زحمت زیادی کشیده بودن. امید وارم که بتونم تو سفر های بعدی هم همراه انچمن باشم. RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - مرضیه عباسی - 08-31-2013 03:27 PM مهدی 1 جان بابت عکس زیبات ممنون دوستان تعجب نکنین همه زیر آبن انتظار ندارین که از زیر آب هم عکس بندازن ها نکنه انتظار دارین بگین ![]() RE: سفرنامه گیلان ( انزلی-چمخاله) تابستان 92 - ali mohammady - 08-31-2013 04:19 PM سلام سلام به همه ی دوستان گل خودم همه اونهایی که نیومدن خیلی ضرر کردن چوی کلی لذت و خوشی رو از دست دادن از همون اول که سوار ماشین شدیم (اخر نفهمیدیم اتوبوس بود یا مینی بوس)تا اون اخر که ازش پیاده شدیم کلا شادی و انرژی و شور و حال بود موزه رفتیم چه خونه هایی داشت برام جالب بود اولین موزه ای بود که میرفتم و توش گاو زنده دیدم کلی عکس گرفتیم و با کلی افراد جدید و عالی اشنا شدیم و با افرادی که از قبل میشناختیمشون تجدید دیدار کردیم رانندمون هم که اهل دل بود و کلی اهنگ برامون گذاشت تشکر ویژه ویژه از اقای کاظمی و مدیریت محترم و اقای قربانیان و داداش مهیار از اقای شهراسبی و خانم صدفی هم تشکر ویژه میکنم که واقعا با حرفاشون من رو تحت تاثیر قرار دادن از همون لحظه احسا خیلی بهتری دارم. پ.ن:مشغول نوشتن مواردی هستم که از تک تک عزیزان یاد گرفتم هستم. برنده هیچگاه تسلیم نمیشود |