سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
لطیفه ها - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+--- موضوع: لطیفه ها (/showthread.php?tid=6816)

RE: لطیفه ها - ebrahim.ev - 06-02-2013 04:53 PM

(06-02-2013 03:11 PM)Divar نوشته شده توسط:  هر وقت تونستی با تقلب 20بگیری به خودت افتخار کن و گرنه با خر خونی همه میتونن 20 بگیرن.
تو میتونی مــــــــــــــــــــــرد

هر جا سخن از تقلب است 4yajuyo4yajuyo4yajuyo نام دانشجوی ایرانی میدرخشد

RE: لطیفه ها - ebrahim.ev - 06-02-2013 10:01 PM

[تصویر: pufayuvll40q17gshpt6.jpg]

RE: لطیفه ها - فرهاد قربانی - 06-03-2013 09:00 AM

تو این روزا اگه دیدین یه دانشجو نشسته لب پنجره به افق نگاه میکنه بعد یه نگاه به گوشیش میندازه . . .
دوباره یه نگاه به افق یه نگاه به گوشیش !
.
.
.
.
.
بدونین داره معدلشو حساب میکنه ببینه مشروط میشه یا نه

RE: لطیفه ها - HadiMahmoodi - 06-03-2013 10:03 AM

(06-01-2013 12:34 PM)deh621 نوشته شده توسط:  یه فولدر خیلی شخصی و خصوصی دارم توی کامپیوتر خونه و سرکارم، اسمشُ گذاشتم"غرب از نگاه استاد رحیم پور ازغدی" اینجوری دیگه فکر نکنم کسی بازش کنه

Smile)))))))))))))))
مردم از خنده...........
دمت گرم

RE: لطیفه ها - MARYAR - 06-03-2013 05:54 PM

دیشب ساعت 2 نصفه شب هندزفری تو گوشم بود جلو تی وی دراز کشیده بودم تی وی هم روشن بود.یه دستم رو ولوم گوشیم بود یه دستم رو ولوم تی وی. چراغارو خاموش کردم چشارو بستم جا اینکه صدای گوشی و زیاد کنم صدای تی وی و تا ته بردم بالا. یهو برقا روشن شد. دیدم اعضای خونواده بترتیب با وینچستر و شلنگ و کفگیر بالا سرم ایستادن. :|

RE: لطیفه ها - MARYAR - 06-03-2013 05:57 PM

مادربزرگم فوت کرده بود خاله ام به من تماس گرفت مامانم خونه نبود و گفت تو به مامانت اروم اروم بگو که هول نکنه ! منم خیلی ریلکس خودمو کنترل کردم مامانم که اومد خونه بهش گفتم سلام مامان یهو زدم زیر جیق و گریه گفتم مامان مامانت مرده !! مامانم حالش بد شد افتاد رو زمین ! زنگ زدم به بابام گفتم بابااا به دادم برس گفت چی شده ؟ قاطی کردم گفتم مامانم مرده !!بابام هم اونوره خط حالش بد شد!! دیگه دوسته بابام بابامو جمع کرد رسوند خونه مامانم رو بردیم بیمارستان الان دیگه کله فامیل خبر بداشونو به من میگن Yosef.gif

RE: لطیفه ها - mfatemi64 - 06-03-2013 06:57 PM

حموم بودم، مامانم می زنه به در می گم بـــله ؟ می گه حمومی ؟ می گم پـَـَـ نــه پـَـَــــ اینجا لندنه، صدای منو از رادیو بی بی سی می شنوی. میگه : دِ نـَـه دِ در زدم بگم مهمونها اومدن دختراشون هم رفتن تو اتاقت داران با کامپیوترت کار میکنند ، لباس و حوله ات رو هم از پشت در برمیدارم که امشب رو لندن بمونی تا فهم درست جواب دادن رو یاد بگیری، آها یه چیز دیگه احتمالا آبگرمکن رو هم خاموش میکنم

RE: لطیفه ها - مهدی گل محمدی - 06-03-2013 09:28 PM

سربازی راهی برای آدم شدن پسراست
ولی دخترا از هیچ راهی آدم نمیشن
پسرا جیغغغغغ دست هوراااا
.
.
.
آخه دخترا فرشته ان و فرشته آدم نمیشه
دخترا جیغغغغ دست هورااااا
.
.
.
ولی مقام آدم از فرشته بالاتره
پسرا موج مکزیکییی

12_00212_00212_002

RE: لطیفه ها - zoofanoon - 06-04-2013 12:22 AM

سپاس و ستايش دانشگاه آزاد را ، که ترکش موجب بي مدرکي است و به کلاس اندرش مزيد در به دري ، هر ترمي که آغاز مي شود موجب پرداخت زر است و چون به پايان رسد مايه ضرر ، پس در هر سال دو ترم موجود و بر هر ترمي شهريه اي واجب ..... از جيب و جان که بر آيد ...... کز عهده خرجش به در آيد

RE: لطیفه ها - فرهاد قربانی - 06-04-2013 12:33 AM

يکي ميگفت : بايد از کنار مشکلات زندگي
با سرعت عبور کني و بگي مييييگ ميييييگ !!!
اما انگار نميدونست مشکلات نشستن رومون و ميگن:
انگوررررررري ، انگوررررررري !
.12_00212_00212_002