ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی (/showthread.php?tid=3806) |
RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - sepehri - 04-03-2016 02:12 PM سلام آقا محمد جواد اول تبریک میگم بهتون برای این همه پشتکار و موفقیت های شایانی که ماحصل اون سختی ها بدست آوردید دوما خیلی خوشحالم که بعد از خوندن بیش از 100 تا تاپیک بالاخره یه کارافرین موفق و واقعی دیدم که راهنماییهای مفید و تجربه های واقعیش رو در اختیار بقیه میذاره نه مثه تاپیکای دیگه یه سری نظرات توهمی و الکی من هم به همراه همسرم در حال تصمیم گیری برای راه اندازی یک واحد صنعتی هستیم ما هم سرمایه آنچنانی از خودمون نداریم و با توجه به تحقیقاتی که کردیم با وام مناطق کمتر توسعه یافته میخوایم کارمون رو شروع کنیم محصولی که من انتخاب کردم عرقیات و اسانس گیاهیه میخواستم بدونم شما قبل از شروع کار چطوری از بازار و موفقیت نوع محصولی که انتخاب کرده بودین مطمئن شدین که انقد سرمایه رو صرفش کردین؟؟؟؟ و البته یه دنیا سوال دیگه که اگه بیشتر بتونم از تجربیات و راهنمایی هاتون بهره مند شم خیلی ممنون میشم RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - yosefbrad - 04-04-2016 12:42 AM سلام محمد جواد کارت خیلی درست از خدا برات ارزوی سلامتی و تندرستی دارم منم قرار کاری شروع کنم ازت جلو میزم یادت باشه RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 04-04-2016 12:50 AM (04-04-2016 12:42 AM)yosefbrad نوشته شده توسط: سلام محمد جواد کارت خیلی درست از خدا برات ارزوی سلامتی و تندرستی دارم سلام دوست عزیز منم واست آرزوی موفقیت میکنم. من یادم می مونه . حتما از موفقیت هایی که کسب میکنی واسم بنویس. کمک خواستی درخدمتم. تو کار همیشه مشورت بگیر. و اینکه بدون سختی جزئی واقعی از کاره چون افرادی که تو مسیر کارت بهشون برمیخوری عمدتا نمی تونن موفقیت افراد رو ببینن و سنگ اندازی میکنن. پس محکم برو جلو RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - mohamad javad - 04-04-2016 12:54 AM (04-03-2016 02:12 PM)sepehri نوشته شده توسط: سلام آقا محمد جواد سلام. امیدوارم تو تمام مراحل موفق باشید موضوع کار بسیار مناسب و خوبه . البته با تجربه ای که من تو این مدت داشتم پیشنهاد میکنم برای شروع به صورت محلی (local) اقدام کنید. و خب یه سری نکات در ادامه هست که میتونید با من تماس بگیرید .مایل بودید پیام خصوصی بذارید تا شماره تماس بگم خدمتتون RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - King mohii - 12-10-2016 12:21 AM احسنت به این توان انشااا... که در ادامه راه استوار باشید RE: ما بالاخره شروع کردیم ..... اونم طوفانی - omid2821 - 01-30-2017 07:16 PM (04-04-2016 12:54 AM)mohamad javad نوشته شده توسط:سلام اقا محمد جواد چطوری میتونم با شما تماس بگیرم؟؟؟ باسپاس فراووان(04-03-2016 02:12 PM)sepehri نوشته شده توسط: سلام آقا محمد جواد |