نظر شما در رابطه با مغازه لباس و کفش دسته دوم ( لطفا نظر بدید ) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: نظر شما در رابطه با مغازه لباس و کفش دسته دوم ( لطفا نظر بدید ) (/showthread.php?tid=9768) صفحه ها: 1 2 |
RE: نظر شما در رابطه با مغازه لباس و کفش دسته دوم ( لطفا نظر بدید ) - محسن قلي زاده - 10-07-2013 01:49 PM 20 تومن كم پولي نيست چيكارا بلدي؟ به چي علاقه داري؟ به چيا فك كردي در حد يه ته زمينه فكري؟ قبلاً كاري رو شروع كردي؟ RE: نظر شما در رابطه با مغازه لباس و کفش دسته دوم ( لطفا نظر بدید ) - mohsen_ - 10-07-2013 01:59 PM واالله همین الان مدیر چند سایتم و کارهای طراحی هم انجام میدم اما می خوام یک کار فیزیکی شروع کنم ( چون با اینکه درآمدم خوبه اما خانواده اونو کار نمی دونن :| ) به تولیدی لباس فکر کردم اما دوستان خیلی بد تعربف کردند ( مشکل پیدا کردن مشتری خوب ، حتی مشتری مزد دوزی ) RE: نظر شما در رابطه با مغازه لباس و کفش دسته دوم ( لطفا نظر بدید ) - sir-mahyar - 10-07-2013 04:30 PM (10-07-2013 01:59 PM)mohsen_ نوشته شده توسط: واالله همین الان مدیر چند سایتم و کارهای طراحی هم انجام میدم اما می خوام یک کار فیزیکی شروع کنم ( چون با اینکه درآمدم خوبه اما خانواده اونو کار نمی دونن :| ) دوست من یه پیشنهاد برادرانه بهت میکنم فردا با دفتر راهکار تماس بگیر عزیزان راهکار راهنماییت می کنند و خیلی میتونی از تجربیات استاد قربانیان که تو خیلی از مشاغل بودن استفاده کنی امیدوارم این کار رو بکنین |