شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل (/showthread.php?tid=9473) صفحه ها: 1 2 |
RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - مرتضی-تهران - 10-15-2013 09:00 PM این طوری که دوستان تو تاپیک های مشابه عرض کردند انگار که این آگهی هایی هم که با عنوان کسب و کار خانگی تو روزنامه و اینترنت میبینیم هم سرکاری هست و یه جوری دزدی هست حالا چه کنیم؟؟؟؟؟ RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - maral 777 - 10-15-2013 10:09 PM من که با سه جا از این آگهی های روزنامه خواستم همکاری کنم همشون کلاه بردار بودن. یا یه پولی به عنوان ضمانت کار می گیرن و دیگه هیچ خبری ازشون نمی شه, یا کلاس آموزشی با هزینه های بالا می ذارن و نه چیزی یاد می دن نه کار می دن. دوستان میلیاردرم با ذهن باز فکر کنید, اگه می خواید تو خونه کار کنید ببینید چه چیزی می تونید تولید کنید و به بازار عرضه کنید. مثلا یه ایده واسه یه مدل بدلیجات بدین, اون رو درست کنین و به مغازه های بدلیجات بدین بفروشن. RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - بهنام ذوالفقارزاده - 10-20-2013 10:57 PM سلام قبلاً هم گفته بودم ما منزل کارهای صنایع دستی انجام میدیم (البته خانومم انجام میده) الان یه مدل رو مبلی،رومیزی، رو گوشی تلفن منزل و ... از کاموا درست میکنه که خیلی خشکله ولی ما مشتریشو پیدا نمیکنیم. RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - alma - 10-23-2013 02:01 AM (10-20-2013 10:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز به نظر من بهتره همسر گرامی شما سری به سایتهای خارجی بزنن تا ایده های مختلفی که به روز هست رو ببینن و با توجه به سلیقه و کشش بازار کارهاشون رو متنوع کنن. مثلا به جای وقت و هزینه و زحمت زیادی که برای کارهای اشاره شده ایشون میتونن با صرف وقت و هزینه ی کمتر اونو تبدیل کنن به گوشواره انگشتر انواع هد گیره ی مو و سایر وسایل زینتی اما پر مشتری این فصل. موفق باشید ![]() RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - بهنام ذوالفقارزاده - 10-23-2013 09:58 AM (10-23-2013 02:01 AM)alma نوشته شده توسط:ممنون دوست بزرگوار(10-20-2013 10:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط: سلام |