سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل (/showthread.php?tid=9473)

صفحه ها: 1 2

RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - مرتضی-تهران - 10-15-2013 09:00 PM

این طوری که دوستان تو تاپیک های مشابه عرض کردند
انگار که این آگهی هایی هم که با عنوان کسب و کار خانگی تو روزنامه و اینترنت میبینیم هم سرکاری هست و یه جوری دزدی هست
حالا چه کنیم؟؟؟؟؟

RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - maral 777 - 10-15-2013 10:09 PM

من که با سه جا از این آگهی های روزنامه خواستم همکاری کنم همشون کلاه بردار بودن. یا یه پولی به عنوان ضمانت کار می گیرن و دیگه هیچ خبری ازشون نمی شه, یا کلاس آموزشی با هزینه های بالا می ذارن و نه چیزی یاد می دن نه کار می دن. دوستان میلیاردرم با ذهن باز فکر کنید, اگه می خواید تو خونه کار کنید ببینید چه چیزی می تونید تولید کنید و به بازار عرضه کنید. مثلا یه ایده واسه یه مدل بدلیجات بدین, اون رو درست کنین و به مغازه های بدلیجات بدین بفروشن.

RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - بهنام ذوالفقارزاده - 10-20-2013 10:57 PM

سلام
قبلاً هم گفته بودم ما منزل کارهای صنایع دستی انجام میدیم (البته خانومم انجام میده)
الان یه مدل رو مبلی،رومیزی، رو گوشی تلفن منزل و ... از کاموا درست میکنه که خیلی خشکله ولی ما مشتریشو پیدا نمیکنیم.

RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - alma - 10-23-2013 02:01 AM

(10-20-2013 10:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط:  سلام
قبلاً هم گفته بودم ما منزل کارهای صنایع دستی انجام میدیم (البته خانومم انجام میده)
الان یه مدل رو مبلی،رومیزی، رو گوشی تلفن منزل و ... از کاموا درست میکنه که خیلی خشکله ولی ما مشتریشو پیدا نمیکنیم.

دوست عزیز به نظر من بهتره همسر گرامی شما سری به سایتهای خارجی بزنن تا ایده های مختلفی که به روز هست رو ببینن و با توجه به سلیقه و کشش بازار کارهاشون رو متنوع کنن.
مثلا به جای وقت و هزینه و زحمت زیادی که برای کارهای اشاره شده ایشون میتونن با صرف وقت و هزینه ی کمتر اونو تبدیل کنن به گوشواره انگشتر انواع هد گیره ی مو و سایر وسایل زینتی اما پر مشتری این فصل.

موفق باشید10_004

RE: شغل هایی برای علاقمندان به کار در منزل - بهنام ذوالفقارزاده - 10-23-2013 09:58 AM

(10-23-2013 02:01 AM)alma نوشته شده توسط:  
(10-20-2013 10:57 PM)بهنام ذوالفقارزاده نوشته شده توسط:  سلام

دوست عزیز به نظر من بهتره همسر گرامی شما سری به سایتهای خارجی بزنن تا ایده های مختلفی که به روز هست رو ببینن و با توجه به سلیقه و کشش بازار کارهاشون رو متنوع کنن.
مثلا به جای وقت و هزینه و زحمت زیادی که برای کارهای اشاره شده ایشون میتونن با صرف وقت و هزینه ی کمتر اونو تبدیل کنن به گوشواره انگشتر انواع هد گیره ی مو و سایر وسایل زینتی اما پر مشتری این فصل.

موفق باشید10_004
ممنون دوست بزرگوار