پرورش توت فرنگی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه كشاورزي (/forumdisplay.php?fid=117) +--- موضوع: پرورش توت فرنگی (/showthread.php?tid=9445) |
RE: پرورش توت فرنگی - مرتضی-تهران - 08-28-2013 05:43 PM داداش به خیلی چیزها بستگی داره.... 1- مثلا کجا بخوای راه اندازی کنی گلخونه رو....یا نه اصلا میخوای سنتی توی زمین بکاری..... 2- میخوای چقدر محصول داشته باشی و چقدر هزینه خرید وسایل کنی...چون وسایل هیدروپونیک خیلی گروونه 3-به همون اندازه که وسایل هیدروپونیک رو گرون میخری خوب به همون اندازه هم تولید محصولت رویایی بالا میره و عالی میشه فقط هزینه اولی هست 4-من خودم بشخصه دنبال کم هزینه ترین راه هستم و آستینم رو میزنم بالا یا علی خودمون میشیم کارگر خودمون...ولی کارآفرین RE: پرورش توت فرنگی - goldmen - 08-28-2013 07:22 PM یک نکته که اکثرا دوستان فراموش کردن وخیال میکنند خیلی آسان هست پرورش گلخانه ای هست درگلخانه کارکردن برای کشت گیاه یک هنر بسیار بالایی میخواد و کشاورزی دراینجا یک دنیا تجربه ومهارت میخواد هم بخاطر شرایط محیطی، حفاظت درقبال آفات، نحوه استفاده از سموم...نحوه ورود وخروج درگلخانه یک گیاه آفت بگیر در کمترین زمان ممکن کل گلخانه میگیرد یا درهر دور کشت اکثر خاک گلخانه عوض و خاک جدید جایگزین می شود وخیلی مراقبت حساس ودوره دیده که باید با تجربه کاملترش کنید پس فعلا زدن گلخانه رو از ذهنت خارج کن RE: پرورش توت فرنگی - مرتضی-تهران - 08-29-2013 04:35 PM (08-28-2013 07:22 PM)goldmen نوشته شده توسط: یک نکته که اکثرا دوستان فراموش کردن وخیال میکنند خیلی آسان هستحرف شما صحیحه...بنظرم واسه یه ایده آینده و دور بهش نگاه کنم بهتره RE: پرورش توت فرنگی - goldmen - 08-29-2013 07:18 PM حالاکه متوجه این مثله شدی که گلخانه بدرت نمیخوره الان واگر هنو زهم قصد راه اندازی این کارو داری میتونی زمین کشاورزی کرایه کنی بصورت سنتی در فصلش توت فرنگی بکاری هزینه زیادی نمیخواد اینکار RE: پرورش توت فرنگی - سعادت - 08-29-2013 07:52 PM داداش اگه سرمایه نداری برو از منابع طبیعی زمین هکتاری بگیر به صورت اجاره به شرط تملیک بهت میدن با اجاره خیلی کم ولی مشکل اینجاست که آب نداره باید یه محصولی بکاری که بشه مثلا دیمی کاشت RE: پرورش توت فرنگی - مرتضی-تهران - 08-29-2013 07:56 PM (08-29-2013 07:52 PM)سعادت نوشته شده توسط: داداش اگه سرمایه نداری برو از منابع طبیعی زمین هکتاری بگیر به صورت اجاره به شرط تملیک بهت میدن با اجاره خیلی کم ولی مشکل اینجاست که آب نداره باید یه محصولی بکاری که بشه مثلا دیمی کاشت منابع طبیعی واقعاااااااااااااااا خسته نباشه....آب نداره به درد کوفت هم نمیخوره که RE: پرورش توت فرنگی - سعادت - 08-29-2013 08:17 PM خب داداش شاید بشه یه محصولاتی رو دیمی کاشت البته میشه یه جایی رو بگیری که مثلا کنارش یه چاهی چیزی باشه آب هم کرایه کنی RE: پرورش توت فرنگی - مرتضی-تهران - 08-29-2013 09:01 PM (08-29-2013 08:17 PM)سعادت نوشته شده توسط: خب داداش شاید بشه یه محصولاتی رو دیمی کاشت البته میشه یه جایی رو بگیری که مثلا کنارش یه چاهی چیزی باشه آب هم کرایه کنیخوب یه چیز دیگه هم بگم که فکر نکنی من این تاپیک رو الکی نوشتم...من یه ارگانی هم پیدا کردم که با شرایطی که من دارم (شرایط خاص)میتونم زمین رایگان +مهندس کشاورزی تا یکسال از طرقی بگیرم تا کم کم روی پای خودم بایستم ولی البته خیلی دوندگی داره و کلی دردسر.....ولی کار نشد نداره...فعلا دارم از یه نفر کارخونه دار تو تهران مشاوره میگیرم تا ببینم چی میشه RE: پرورش توت فرنگی - ali diana - 08-31-2013 09:45 AM مرتضی جان اگر بخوایم به روش سنتی بکاریم هر هکتار چقدر سرمایه میخواد؟؟ چند ماه ثمر میده؟؟ RE: پرورش توت فرنگی - مرتضی-تهران - 08-31-2013 12:18 PM (08-31-2013 09:45 AM)ali doral نوشته شده توسط: مرتضی جان اگر بخوایم به روش سنتی بکاریم هر هکتار چقدر سرمایه میخواد؟؟ سنتی رو نمیدونم |