کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: محصولات سایت (/forumdisplay.php?fid=86) +--- موضوع: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... (/showthread.php?tid=944) |
RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - MARYAR - 09-27-2011 08:08 PM آقاي قربانيان عزير شما كه هيشه همراهيتون ستودني ست. اما براي اين بسته كلي سي دي روانشناسي و كتاب هاي جديد مطالعه شده و يك قسمت هاييش روي افراد (يكيش خود من!) تست شده اصلا قبول نيست كه با اعلامش فقط 5 نفر نظر بدن نخير رو نمايي نمي شه RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - jahanagahi - 09-27-2011 08:13 PM باز بشه . دیده بشه . بلکه بیشتر پسندیده بشه. ![]() ![]() ![]() RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - مهدی گل محمدی - 09-27-2011 09:42 PM سلام به همه ی دوستان عزیز و گل انجمن. من اومدم. آقا برای مارو هم کنار بزرید.و برای نمایندگیش هم رو ما حساب کنید. RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - مهتاب - 09-27-2011 09:55 PM (09-27-2011 09:42 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: سلام به همه ی دوستان عزیز و گل انجمن. سلام همکار عزیز خوش آمدید. آدم بدون اینکه مرخصی بگیره میره سفر. ![]() RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - jahanagahi - 09-27-2011 10:54 PM آقا اجازه ؟ بله. ایشان مرخصی گرفته بودند و قرار بود ما را هم دعا کند. RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - pulaki - 09-28-2011 12:28 AM هردم ازين باغ بري مي رسد/خوبترازخوبتري ميرسد-خداخيرتان بدهد استاد كه به شعاروحرفهاي دل خوش كنك بسنده نميكنيدو با چنين محصولات ارزنده اي مارا به ادامه راه اميدوار ميكنيد دست مريزاد RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - jahanagahi - 09-28-2011 12:56 AM (09-28-2011 12:28 AM)pulaki نوشته شده توسط: هردم ازين باغ بري مي رسد/خوبترازخوبتري ميرسد-خداخيرتان بدهد استاد كه به شعاروحرفهاي دل خوش كنك بسنده نميكنيدو با چنين محصولات ارزنده اي مارا به ادامه راه اميدوار ميكنيد دست مريزاد[b] اولا که خیلی خیلی خوش آمدی. قدمت گلباران. ثانیا برنامه های عملی زیادی داریم که به امید خدا با همکاری شما عزیزان تک تک پیاده میشود. [/b] RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - دلشاد حسین پور - 09-28-2011 01:03 AM کامیار جان لطفاً با پیام خصوصی موضوع این تایپیک رو به همه اعلام کن . ببینیم نتیجه میده یا نه .؟ !! RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - مهدی گل محمدی - 09-28-2011 01:38 AM جای همتون خالی بود.برا موفقیت و پیروزی تک تک بچه های انجمن دعا کردم. من مرخصیمو تو جلسه جمعه شب گرفتم. تو این سفر اتفاقات خوبی برای من افتاد که باعث شد کلی اعتماد بنفسم بالا بره. تو سفر با مسئول کاروانمون صحبت کردم که 2 ساعت بعد از ناهار اچازه بده تا برای بچه ها درباره کارآفرینی و اشتغالزایی صحبت کنم. برای اولین بار بود که میخواستم تو یه جمع 100 نفره صحبت کنم. اولش خیلی استرس داشتم.ولی وقتی سخنرانی شروع شد دیگه اثری از استرس نبود انقدر قشنگ صحبت کردم که خودمم باورم نمیشد.چون قبلش به خودم تلقین کرده بودم که سخنرانی کردن راحته و واقعا هم راحت بود. بعد از اون خیلی ها شمارمو گرفتن برای اینکه یه بار برم مراسماشون و براشون سخنرانی کنم. خودم خیلی خوشحالم. RE: کیف راز موفقیت - محصول جدید انجمن،به زودی... - jahanagahi - 09-28-2011 01:52 AM (09-28-2011 01:38 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: جای همتون خالی بود.برا موفقیت و پیروزی تک تک بچه های انجمن دعا کردم.مهدی جان واقعا حرکتهای زیبائی انجام می دهی که همه اش ناشی از اعتماد بنفس فوق العاده زیاد شما است. |