آموزشگاه مجازی انلاین - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: آموزشگاه مجازی انلاین (/showthread.php?tid=923) صفحه ها: 1 2 |
RE: آموزشگاه مجازی انلاین - jahanagahi - 09-27-2011 08:59 AM (09-27-2011 08:46 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط:(09-26-2011 03:46 PM)toranj63 نوشته شده توسط: منظور از مباحث و واحدها چيه آقا كاميار ؟چه چيزايي رو شامل ميشه؟ ادمین عزیز در صورت امکان یشتر توضیح دهید.ممنون. RE: آموزشگاه مجازی انلاین - کامیار کاظمی - 09-27-2011 09:05 AM هر استاد سرفصل هایی همراه با فایل هایی را بریا آموزش برای هر مبحث دارد.دقیقا مانند دانشگاه های مجازی در ایران! یک زمانی از هفته را آموزش رسمی داده میشود و در ساعاتی هم رفع اشکال و بعد هم آزمون نهایی! دقیقا مانند دانشگاه اما مجازی! در مورد امکان سنجی آن تحقیق باید انجام شود اما فکر میکنم که بتوان حرکت خوبی انجام داد. RE: آموزشگاه مجازی انلاین - ناصر صادقی - 10-04-2011 01:22 AM سلام کامیار جان کلاسی که مد نظر داری بیشتر در چه زمینه ای هستش RE: آموزشگاه مجازی انلاین - 3ObHaN - 10-04-2011 02:30 AM اقا کامیار ، من یکم سرم شلوغه دیر به موضوعات میرسم ![]() اگه فضولی نباشه نظرم رو بگم . 1. معلم یه نفر باشه لطفا . رودرواسی هم نباشه . اقای جوادی نمیتونه این درس رو بده پس دخالت نکنه . البته به کسی توهین نشه ، چون یکم جمع خونوادگیه میگم که حق خودتون ضایع نشه . اگرم دو دوست اطلاعاتی مناسب داشتند ، شخصی که اطلاعات بیشتری داره استاد تمام و شخص دوم کمک استاد باشه . اگه شده دوستان مربی ، در مورد بعضی از کارها مدرک مربی گری نشون بدن و یابرن تهیه کنند و یا با اساتید دانشگاه و ... مذاکره بشه خیلی بهتره . چون داشتن دانش کافی ملاک نیست . توانستن درس دادن خیلی مهمه . ما یه معلم ریاضی داشتیم ، مغز بود . یعنی اگه معلم نمیشد و میرفت امریکا ، جزو 96 نفری بود که باراک امسال بهشون جایزه بهترین دانشمند ها رو داد . پروفسور بود . تو سطح دبیرستان اصلا و اصلا نمیتونست درس بده . هنگ میکرد . یادش میرفت . همه ناراضی بودند . من رفتم کلاس باهاش ، رگ خوابش رو پیدا کردم و فهمیدم چطور باید باهاش جلو بیام . این اقا واقعا صلاحیت معلم بودن رو نداره ، علارغم دانش بسیار بالاش . 2 . یادتونه به مهتاب خانوم اموزش الکترونیک گفته بودم ؟ میتونیم با کم مالی دوستان ، هاست سایت رو افزایش بدید و unc رو تبدیل به سایت کنید که توش قسمت اموزش انلاین و فروم داره . بعد تو قسمت انلاین مباحث رو تقسیم کنیم و هرکس با کلیک روی درس مورد نظر ، بره تو سایت درسی . اصلا هر معلمی میتونه سایت خودش رو خودش هزینه کنه و از مبلغ شهریه کلاس هاش سود ببره . 3. واسه کلاس ها واقعا بازاریابی بشه . داریم زحمت میکشیم . نباید دانش اموز به حال خودش ول بشه . حتی شده باید با جهاد دانشگاهی بعد مدتی وارد مذاکره بشیم . این ها نظرات من بود ، مثل همیشه چیزی فراتر از توانایی ها . ولی دقت کنید که ما سخت تر هاش رو انجام دادیم . این ها که چیزی نیست . ![]() ![]() RE: آموزشگاه مجازی انلاین - pesar368 - 07-16-2013 06:58 PM سلام دوستان نظرتون درباره ی راه اندازی آموزشگاه مجازی انجمن چیه ؟ RE: آموزشگاه مجازی انلاین - matarodi - 07-17-2013 12:25 PM آموزش مجازی در سایت دانشگاه فردوسی به این لینک هست می تونید ازش ایده بگیرید http://vu.um.ac.ir/login.php RE: آموزشگاه مجازی انلاین - کامیار کاظمی - 10-31-2013 10:47 AM بالاخره آموزشگاه مجازی انجمن هم پس از بیش از دوسال از مطرح کردن ایده, به ثمر نشست. http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=9907 پیروز باشید |