روش های بازریابی برای طراح سایت؟!! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: روش های بازریابی برای طراح سایت؟!! (/showthread.php?tid=9074) صفحه ها: 1 2 |
RE: روش های بازریابی برای طراح سایت؟!! - goldmen - 07-22-2013 10:11 AM مبحث طراحي وب سايت تازگي ها خودش داراي يك صنعت بزرگ در جهان مي شود وشامل كلي خدمات زير مجموعه: خود طراحي اوليه سايت( اينم روش هاي مختلف دارد) طراحي بنرهاي تبليغاتي درسايت هاي مختلف( اينم روش هاي زيادي دارد) خدئمات وميزباني فضا،سرور هاو... خدمات seo وكلي خدمت مشابه ديگر هرچقدر توانايي شما درانجام اين كارها بالاتر، مجموعه خدمات مفيد تر ،با كيفيت تر وارزان تر داشته باشيد مشتري هاي بيشتري ميتوانند ازشما راضي باشند بخاطر خدمات بي نظيرتون RE: روش های بازریابی برای طراح سایت؟!! - aminweb - 07-22-2013 06:21 PM با سپاس فراوان از تمامی بزرگوارانی که راهنمایی کردند و پیشنهادات بسیار عالی دادند... یه سوال از دوستان روانشناس بازاریابی که در این انجمن تشریف دارن: مشکل اساسی بنده فکر کنم اینجای کار هست که ماهی حداقل 5 شرکت برای طراحی تماس میگیرند اما متاسفانه من نتونستم در جذب این تعداد موفق باشم... و علتش رو نمیدونم...آیا باید طور خاصی پشت تلفن صحبت کرد؟ آیا روش خاصی را باید انجام داد تا طرف مقابل راغبتر شود؟ ممنون میشم در این زمینه هم دوستان بزارگوار راهنماییم کنند. با سپاس بی نهایت RE: روش های بازریابی برای طراح سایت؟!! - goldmen - 07-22-2013 07:13 PM (07-22-2013 06:21 PM)aminweb نوشته شده توسط: با سپاس فراوان از تمامی بزرگوارانی که راهنمایی کردند و پیشنهادات بسیار عالی دادند... شما مشکلی در تعریف مشتری و طراحی سایت دارید یک تعریف ابتدایی که از طراحی سایت هست این که یک فضا ودامنه میخری یک قالب عمومی رایگان هم روش میندازی میشه یک سایت توپ......... شما اگر میخوای 5 تا شرکت در ماه مشتری داشته باشی 5 تا تیم تخصیصی طراحی سایت داری که در ماه این کارتها قبول کنند؟ RE: روش های بازریابی برای طراح سایت؟!! - aminweb - 07-23-2013 02:14 AM بسیار ممنون از وقتی که جناب آقای goldmen گزاشتین برای راهنمایی بنده نقل قول : یک تعریف ابتدایی که از طراحی سایت هست این که یک فضا ودامنه میخری یک قالب عمومی رایگان هم روش میندازی میشه یک سایت توپ.........نه تعریف ما این نیست از طراحی : بنده تا به امروز در 2 سال 11 تا طراحی کردم که فقط 8 تا مشتری هستن یعنی 3 تا از مشتریایم سایت دومشون را هم با کمال اشتیاق فراوان به بنده سپردند و جالبه که 2 تا از مشتریای دیگمو اونا معرفی کردند... چون به مشتریام وقت میزارم هم در طراحی و هم در پشتیبانی واقعی نقل قول :شما اگر میخوای 5 تا شرکت در ماه مشتری داشته باشی نه خیر ... چون تا حالا نداشتم که تو این زمینه هزینه کنم بنظر شما مشکل در نداشتن اون اعضاست؟! اگر اون اعضا رو جمع کنم و هزینه ماهیانه بدم به اون اعضام آیا در ماه 5 تا مشتری پیدا میکنم؟! فکر نکنم ایراد کارم زیاد تو این قسمت باشه... بازم ممنون و منتظر نظرات و پیشنهادات شما بزرگواران عزیز هستم... با سپاس فراوان RE: روش های بازریابی برای طراح سایت؟!! - yu3f - 07-23-2013 08:45 AM مذاکرات را از تلفنی به حضوری تبدیل کنید. سعی کنید در تماس تلفنی تنها یک هدف داشته باشید و آن هم ملاقات حضوری. مذاکره چهره ب چهره قطعا موفق تر از مذاکره تلفنی خواهد بود. |