راهنمايي در مورد راه اندازي پخش مواد غذايي در شمال كشور - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه زمان هاي خاص (/forumdisplay.php?fid=118) +--- موضوع: راهنمايي در مورد راه اندازي پخش مواد غذايي در شمال كشور (/showthread.php?tid=8925) صفحه ها: 1 2 |
RE: راهنمايي در مورد راه اندازي پخش مواد غذايي در شمال كشور - abco - 07-14-2013 10:31 AM سلام دوست عزيز مرسي از راهنماييت اطلاعاته تماس رو بزاريد باهاتون تماس بگيرم موقعي كه مستقر شدم با تشكر از شما RE: راهنمايي در مورد راه اندازي پخش مواد غذايي در شمال كشور - abco - 07-24-2013 07:00 PM سلام دوستان ميليارد در مورد راه اندازي پخش ممنون ميشم كمك كنيد و راهنمايي كامل در مورد نحوه راه اندازي و فروش و هر مبحث ديگري كه لازمه براي پخش مواد غذايي انجام بدم از دوستاني كه تجربه پخش مواد غذايي يا پخش مواد غذايي دارن درخواست راهنمايي دارم با تشكر RE: راهنمايي در مورد راه اندازي پخش مواد غذايي در شمال كشور - kamali60 - 02-21-2015 10:16 PM سلام به دوستان عزیزم. ما کشاورزیم و اهل خراسان رضوی شهرستان گناباد. محصول عمده ما زعفران هستش اونم زعفران خالص و مرغوب. یک سوال دارم اونم این که چطوری می تونم برا این محصول در شهر های دیگه مشتری پیدا کنم. چون معمولا این محصول دست دلال ها می افته و هم قیمت اون زیاد میشه هم از کیفیتش کم می کنند. 09153164671 کمالی با ارادت خدمت دوستان. |