نقد داستانهای کوتاه من - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: نقد داستانهای کوتاه من (/showthread.php?tid=891) |
RE: نقد داستانهای کوتاه من - jahanagahi - 09-24-2011 08:43 PM این داستانها می تواند بصورت فایل صوتی هم در فضای مجازی فروخته شود. در رابطه با فروشگاه مجازی که در برنامه ادمین عزیز است می توانید آنرا ارائه دهید.من که خودم حتما درخواست خرید خواهم داد.(بدون هیچ تعارفی) RE: نقد داستانهای کوتاه من - مهتاب - 09-24-2011 08:46 PM (09-24-2011 08:43 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: این داستانها می تواند بصورت فایل صوتی هم در فضای مجازی فروخته شود. در رابطه با فروشگاه مجازی که در برنامه ادمین عزیز است می توانید آنرا ارائه دهید.من که خودم حتما درخواست خرید خواهم داد.(بدون هیچ تعارفی) ممنون از لطف بی پایان شما. البته اگر مجموعه ای تهیه کنم با کمال افتخار اولین نسخه رو به شما هدیه می دهم. RE: نقد داستانهای کوتاه من - jahanagahi - 09-24-2011 08:55 PM مهتاب عزیز بدون هیچ ترسی حرکت را شروع نمائید. البته باید سعی شود از امکانات خوب صداگذاری و ضبط استفاده شود. RE: نقد داستانهای کوتاه من - مهتاب - 09-24-2011 09:26 PM (09-24-2011 08:55 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: مهتاب عزیز بدون هیچ ترسی حرکت را شروع نمائید. البته باید سعی شود از امکانات خوب صداگذاری و ضبط استفاده شود. ممنون پدر عزیزم. حتما از امکاناتی که برای ضبط کتابهای صوتی استفاده می کنیم برای این طرح هم استفاده خواهم کرد. این داستان ها توی لحظات خاصی میاد که شاید امکان ضبط با امکانات و صدای بلند نباشد و من با گوشی همراه ضبط می کنم اما حق با شماست و باید بازخوانی شود. RE: نقد داستانهای کوتاه من - toranj63 - 09-24-2011 11:48 PM مهتاب خانوم فقط يه مساله ميمونه كه مخاطبا رو به گريه نندازي!!! من ترجيح ميدم جاي خوندن يك مطلب به اون گوش بدم... اگه جايي واس ارائه اين مجموعه وجود داشته باشه به نظر من كه شما توانايي اينو دارين.. RE: نقد داستانهای کوتاه من - مهتاب - 09-24-2011 11:59 PM ممنون دوست عزیز از لطف شما. یعنی می خواین بگین که گریه کردید. ![]() ![]() مسئله اینه که من روند داستان نویسی رو نمی دونم و برای داستانها طرح از پیش تعیین شده ندارم موضوع رو انتخاب نمی کنم.من فقط گوینده متنی هستم که میاد توی ذهنم بدون اینکه در موردش تصمیم بگیرم.(شاید احساساتم ،غمگین یا شاد بودن درونی من روی تم داستان تاثیر میزاره ولی بیشتر از این واقعا متن در اختیار من نیست.خودش میاد. RE: نقد داستانهای کوتاه من - toranj63 - 09-25-2011 03:20 PM (09-24-2011 11:59 PM)arshad نوشته شده توسط: ممنون دوست عزیز از لطف شما. همون مسئله كه گفتم خودتون غرق در داستانتون ميشين!!آخراي قسمت اول يه جا خودتون گريتون گرفت ![]() ![]() خوب شنونده هم از جو داستان متاثر ميشه ديگه ![]() RE: نقد داستانهای کوتاه من - مهتاب - 09-25-2011 03:29 PM (09-25-2011 03:20 PM)toranj63 نوشته شده توسط:ممنون دوست عزیز.(09-24-2011 11:59 PM)arshad نوشته شده توسط: ممنون دوست عزیز از لطف شما. شاید باور کردنش برای خودم هم سخت باشه اما حقیقتا من خالق این داستانها نیستم من فقط راوی هستم و خودم هم برای اولین بار زمانی که داستان رو میگم قصه رو میشنوم شاید به همین دلیل تحت تاثیر قرار می گیرم. لطف دوستانی چون شما قطعا در پیشرفت کارها بسیار موثره.سپاسگزار RE: نقد داستانهای کوتاه من - کامیار کاظمی - 09-26-2011 07:30 AM مرسی مهتاب خانم.طبق تجربه ، در بیان و روایت داستان ، خود را محدود به روند و سبک خاصی نکنید وهمین روش که "هرچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند..." بسیار عالیست. RE: نقد داستانهای کوتاه من - مهتاب - 09-26-2011 01:29 PM (09-26-2011 07:30 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: مرسی مهتاب خانم.طبق تجربه ، در بیان و روایت داستان ، خود را محدود به روند و سبک خاصی نکنید وهمین روش که "هرچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند..." بسیار عالیست.ممنون از لطف و راهنمایی شما دوست عزیز |