سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید (/showthread.php?tid=8881)

صفحه ها: 1 2

RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - MohamadMJ - 07-01-2013 11:54 PM

(07-01-2013 09:00 PM)369369 نوشته شده توسط:  دوست عزیز شما هنوز شروع نکرده بداخلاقی وای به وقتی که شروع کنی .
خیلی ممنون .
بی خیال

نه قربونت برم.
منم میخواستم همینطوری درست کنم برات. قصدم پول گرفتن نبود که بخوام بد اخلاق باشم که.

کلا یه موقع یه برنامه نویس میاد توی تاپیک شما میگه من آماده به همکاری هستم. شما به عنوان کسی که صاحب کاره باید یا پیام خصوصی بهش بدین یا توی ایمیلی چیزی مشخصات سایت و کارها و توافقات رو باهاش انجام بدین.

من میگم اگر من انتخاب شدم به عنوان برنامه نویس شما خب همیشه که به این تاپیک سر نمیزنم شما باید توضیحات اضافه رو برای من برنامه نویس ارسال کنی.

شما میگی من توی تاپیک دنبال میکنم شما هم مجبور نیستی هی بیای توی تاپیک. اینو من دقیقا هضمش نکردم راستش.

به هرحال ایشالله که مشکل برطرف بشه و به نتیجه برسی
ولی یه نکته
این منو که میخوای ببری سمت چپ. نگاش کردم سمت چپ سایت شما جا نداره. یعنی منو براش تعیین نشده. بخوای ساید بار براش جدا کنی که کلمات کلیدی رو بزاری داخلش از فضای پستهات کم میشه یا ترکیبش بهم میریزه که خب شاید نظر دیگه ای داری.

به هر حال موفق باشی

RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-02-2013 12:58 AM

اگه دقت کرده باشی من یه سری توضیحات داده بودم . منتظر بودم ببینم شما می تونی انجامش بدی یا نه ؟
در ضمن عنوان تاپیک هم معلومه . منتظر بودم ببینم کس دیگه ای هست یا نه .

و گرنه هیچ آدمی نمیاد اطلاعات سایتش رو در یه محل عمومی بزاره .

چیزی که می خوام رو با شکل درست می کنم اینجا می زارم . شما هم ببین اگه می بینی میشه درستش کرد همینجا اطلاع بده تا پیش بریم وگر نه که منتظر فرد دیگه ای می مونیم

RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-02-2013 01:17 AM

اگه هم می بینید نمیشه یا دردسر داره کلا اون قسمت کلمات کلیدی سمت راست رو حذف کنید

اگه می تونید هم هزینه ی انجام کار و هم ایمیلتون رو برام پ خ کنید .

مرسی

RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-02-2013 02:35 AM

نماد اعتماد هم در " زیر دامنه " نشون داده نمیشه . می خوام فایل مخصوص نماد رو هم برای زیر دامنه قرار بدین .

RE: یک نفر asp.net کار مطمئن معرفی کنید - 369369 - 07-03-2013 12:29 AM

اگه کسی رو می شناسید که با asp.net کار می کنه و می تونه کارهایی رو که می خوام رو انجام بده لطفا معرفی کنید .
واقعا نیاز دارم .