سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کار تابستانی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: نظر شما چیست؟ (/forumdisplay.php?fid=123)
+--- موضوع: کار تابستانی (/showthread.php?tid=8664)

صفحه ها: 1 2 3

RE: کار تابستانی - ali mohammady - 06-08-2013 12:18 AM

به نظرم اگه واقعا به اینده خودت برای پولدار شدن ایمان داری و هم میخوای تو تابستون درامد داشته باشی برو ویزیتوری و فروش رو یاد بگیر

هم سودش خوبه هم اگه یه خورده سر زبون داشته باشی با روزی 3 تا 4 ساعت گشتن میتونی یه درامد قابل قبول برای ودت داشته باشی

هم مطالعاتت رو تو این زمینه ببر بالا هم عملت رو.
اگه تصمیمت رو برای کار نگرفتی بشین بیشتر فکر کن و 100 تا از کار هایی رو که میتونی انجام بدی بنویس و بعد این که نوشتی بشین گلچین کن و یکی از اون شغل هایی که با معیارهای خودت تطبیق داره رو انتخاب کن
موفق و پیروز باشی

RE: کار تابستانی - فرهاد قربانی - 06-08-2013 12:38 AM

به الکتریکی های دور و برت سر بزن10_004

RE: کار تابستانی - jahanagahi - 06-08-2013 12:57 AM

(06-08-2013 12:18 AM)ali mohammady نوشته شده توسط:  به نظرم اگه واقعا به اینده خودت برای پولدار شدن ایمان داری و هم میخوای تو تابستون درامد داشته باشی برو ویزیتوری و فروش رو یاد بگیر هم سودش خوبه هم اگه یه خورده سر زبون داشته باشی با روزی 3 تا 4 ساعت گشتن میتونی یه درامد قابل قبول برای ودت داشته باشی

اگه تصمیمت رو برای کار نگرفتی بشین بیشتر فکر کن و 100 تا از کار هایی رو که میتونی انجام بدی بنویس و بعد این که نوشتی بشین گلچین کن و یکی از اون شغل هایی که با معیارهای خودت تطبیق داره رو انتخاب کن
موفق و پیروز باشی

علی جان ما منتظر حضور گرم شما هستیم تا این نوشته های شما را بتوانیم با هم پیاده کنیم.
ما یک بار در خدمت علی جان در دفتر راهکار بودیم.استعداد بسیار خوبی در زمینه بازاریابی دارد.

RE: کار تابستانی - bingo55521 - 06-08-2013 10:56 AM

مرسی از همه دوستان لطف کردید Smile Big Grin

RE: کار تابستانی - بابایی - 06-10-2013 12:16 PM

درسته سنی ازمون گذشته ولی اگه یک روز غول چراغ جادو به ما فرصت شروع مجدد در سن 18 سالگی رو میداد بی درنگ با این انجمن و دوستان راهکاری مخصوصا استاد شروع به کار میکردیم.

همه چیز در فروش است و همه چیز بدون فروش هیچ است (فکر کنم پیتر دراکر بود)

RE: کار تابستانی - everything - 06-12-2013 03:58 PM

ببخشید در حضور اساتید اظهار نظر می کنم .....

نظر من اینه که:
1- برو نمایندگی ایرانخودرو قسمت ایرادات برقی، یه مدت حدود 3 یا 4 ماه طرح استاد شاگردی بگذرون، یعنی شما تو این مدت عملا هیچ در آمدی ندارید، مگر انعام ؛ ولی به عوض کلی تجربه کسب می کنی، حسنش تو اینه که عین شاگردی برای مغازه دار ها از باز کردن مغازه و طی کشیدن اون سر صبح هم خبری نیست، یعنی شما فقط کار عملی اصلی رو تجربه میکنید و علاوه بر اون کلی راه و چاه دستتون میاد،
بعد از اون هم می تونید خودتون (یا شریکی) یه مغازه اجاره کنید شروع کنید به کسب و کار.

2- طبق نظر دوستان به کار بازاریابی و ویزیتوری مشغول بشید.

این نظرات من بود

امیدوارم موفق باشید

RE: کار تابستانی - ali mohammady - 06-12-2013 11:27 PM

(06-08-2013 12:57 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(06-08-2013 12:18 AM)ali mohammady نوشته شده توسط:  به نظرم اگه واقعا به اینده خودت برای پولدار شدن ایمان داری و هم میخوای تو تابستون درامد داشته باشی برو ویزیتوری و فروش رو یاد بگیر هم سودش خوبه هم اگه یه خورده سر زبون داشته باشی با روزی 3 تا 4 ساعت گشتن میتونی یه درامد قابل قبول برای ودت داشته باشی

موفق و پیروز باشی

علی جان ما منتظر حضور گرم شما هستیم تا این نوشته های شما را بتوانیم با هم پیاده کنیم.
ما یک بار در خدمت علی جان در دفتر راهکار بودیم.استعداد بسیار خوبی در زمینه بازاریابی دارد.

استاد شما نظر لطف شماست.
انشالله بعد از هماهنگی هایی افتخاریست کار در دفتر راهکار برای من

RE: کار تابستانی - rezaho - 06-13-2013 12:15 AM

اگه وانت داری میوه بفروش . در امدش اگه زرنگ باشی روزی 1 ملیون صافی داره .
یکی از دوستای من برام تعریف میکرد می گفت نیسان داشتم برای روستاهای اطراف شهرمون سنگ نمک میبردم تو هوا میزدن.
حالا منم یه پیشنهادی دادم ولی به نظر من همون کارگری از همشون بهتره چون روزی حداقل 30 تومنم گیرت میاد هیچ سرمایه ای هم نمی خواد.عوضش باید کار کنیا

RE: کار تابستانی - بهنام ذوالفقارزاده - 06-13-2013 06:09 AM

به نظر من برو بگرد، جنسای ارزون گیر بیار، به قیمت مناسب بده، دو هفته اول جا میافتی، بعدش مشتریا زیاد میشن. بیشتر پوشاک منظورم هست.
اگه تو شهر خودتونم نمیتونی این کارو بکنی، برو جای دیگه.

RE: کار تابستانی - amirsoltani - 06-29-2013 07:02 PM

منم همین مشکل رو دارم