سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نوبت من شد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: نوبت من شد (/showthread.php?tid=8578)

صفحه ها: 1 2

RE: نوبت من شد - مهدی گل محمدی - 06-05-2013 12:56 AM

من احساس یکنم که شما میخواید از هیچ به همه چیز برسید
این بد نیست خیلی هم عالیه...
ولی راهش این نیست...
شما نمیتونی با عرضه یک کتاب که اصلا من نمیدونم چی هست به پول برسید..نهایتا 10 نفر از شما خرید کنند و بعد کپی میشه و تمام...
بهتره همونطور که خودتون میگید وقت گذاشتید و دوسال تحقیق کردیم..د قالب یک کتاب چاپی در بیارید و به بازار عرضه کنید تا مخاطب بیشتری رو جلب کنید..

RE: نوبت من شد - راضیه حبیبی - 06-05-2013 12:11 PM

دوست عزیز تبریک می گم
امیدوارم که شاهد پیشرفت روز افزونتون باشیم

برای ثبت کتاب به نام خودتون یه سری مراحل داره که یه مقدار هم زمان بر هست . یکی از اون مراحل دریافت تاییدیه از وزارت ارشاد . من کامل در جریان نیسم که بتونم کمک کنم ولی یه مرحله رو که برید مابقی رو بهتون می گن که چه کار کنید.

و به نظرم برای این که سود بهتری داشته باشید کتابتون رو به چاپ برسونید.

با احترام
حبیبی

RE: نوبت من شد - ehsan21 - 06-07-2013 03:14 PM

سلام خانم حبيبي از راهنماييتون ممنون من حقيقتا كتابم تو ارشاد و مطمئن باشيد تا شابك نگيره نه انتشار تو وب مي دم نه توسايتم و يا غيره

ولي ممنونم كه نكته رو متذكر شديد

در جواب دوست ديگه ام هم بگم ادم ميتونه از دل هيچ به همه چي برسه من الان هم با اينكه ميلياردر نيسم و لي خوشحالم و خودم رو دارا ميبينم

كتاب من راجع به 20 درصد درامد ماهيانه است

RE: نوبت من شد - shamsa - 10-21-2013 08:56 PM

سلام عزیزم،خوشحالم از اینکه این همه ذوق داری.منم مثل تو بودم
من نویسنده کتاب کودک هستم(البته بودم،دیگه نمینویسم!!)
برای کارهای کتابت باید یه انتشارات پیدا کنی و اونا همه ی کار های کتابت رو انجام میدن
فقط مواظب باش
این انتشاراتیا دمار از روزگار نویسنده بد بخت در میارن
اولا هر صحبتی که بینتون شد رو بهشون بگو بنویسن و امضاش کنن،
سعی کن اونا سرمایه گذار باشن،یعنی کتابت رو ازت بخرن،این طوری پولتو میگیری و میری و دیگه با هیچیش کاری نداری
اما اگه بخوای خودت سرمایه گذاری کنی ،باید ازشون بپرسی که فروش کتابت رو هم بر عهده میگیرن یا نه؟؟
اگه آره بنویسن و امضا کنن
اگه تو مشهد هستی،به انتشارات آستان قدس رضوی برو،ارزون تر از بقیه جاها واست در میاد و خودشون هم می فروشن برات
موفق باشی

RE: نوبت من شد - jahanagahi - 10-21-2013 09:03 PM

دوست عزیز با جناب مهندس کامیار کاظمی ادمین عزیز و دوست داشتنی انجمن تماس بگیرید ایشان تا کنون بالای 50 جلد کتاب به چاپ رسانده اند.
با توجه به ذوق و شوق شما ایمان دارم که موفقیتت حتمی است.

RE: نوبت من شد - mehdi62 - 10-22-2013 02:16 AM

آقا منو یاد خودم انداختی. خیلی وقت پیش بی کار بودم هی می گشتم تحقیق می کردم در مورد انواع کارها. بعد به نظرم رسید یک کتاب بنویسم در مورد اینکه چگونه بهترین شغل را برای خود بیابیم. و فکر می کردم با انتشار اون به زودی میلیاردر می شم و دیگه لازم نیست دنبال کار دیگه بگردم.

RE: نوبت من شد - m-jalalvand - 10-22-2013 08:55 AM

سلام.اصلا از جمله هاتون چیزی نفهمیدم.
کمی راجع به کتابتون توضیح بدید.در مورد چی هست؟موضوع و بیس اصلی کتاب روی چه موضوعیه؟تا چه مقدار میتونید سرمایه گذاری کنید؟
باید یه نسخه از کتاب رو ببرید انتشارات دلخواه.اونجا با بررسی کتاب ، اسپانسر و چاپخانه و یا ناشر ، در مورد درصد سود و شراکت بهتون توضیح میده.
نکته دیگه اینکه قبل از استارت فروش ف ابتدا چکیده ای از کتاب را به صورت رایگان در فضای مجازی قرار دهید.گفتید 2 ساله دارید روی یک مطلب کار میکنید.چه خوب.
پس لطفا بیشتر از کتابتان بگویید و ...

RE: نوبت من شد - محسن قلي زاده - 10-22-2013 12:25 PM

سلام
تو گوگل اگه سرچ مي كردي پيدا مي شد
به اين سايت برو:
http://ketab.farhang.gov.ir/fa/home
و مدارك و شرايطشو بخون و كارتو ادامه بده
انشاء الله كه حتماً ميفروشي.