سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ (/showthread.php?tid=8331)

صفحه ها: 1 2

RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - تنگسیر - 05-16-2013 05:06 AM

خیلی از راهنمایی شما دوستان عزیز متشکرم
من خودم تا کنون فلش مموری . مموری کارد موبایل .باتری موبایل .هندزفری موبایل. موبایل وتبلت
زیب ودکمه . دارو و سوزن انژکتور و ...... وارد کردم .
ولی میخواستم از این پتانسیل یعنی اعضای محترم انجمن که تو جای جای کشورمون هستند
وهرکدوم نیز یه حرفه خاص رو دنبال میکنند هم استفاده کنم .
هرجا ما تونستیم بدون هیچ چشم داشتی بهمدیگه کمک کنیم باعث شده نفرات بیشتری
جذب انجمن بشن و واقعا اینو تو امار کاربران سایت میشه دید .
یکی از دوستان در مورد عطر وادکلن فرمودند اینم بگم هر کی میتونه تو این حرفه فعالیت کنه
وعلاقه و موقعیتشو داره من تو زمینه اسانس از بزرگترین کارخونجات المان وفرانسه جنسشو
تامین میکنم .
خودم نیز در اینده میخوام وارد اینکار بشم واسه پولش نمیگم من عاشق عطر وادکلنم
و با یکی از دوستان که 40 درصد اسانس کشور رو وارد میکنه رابطه خوبی دارم.

RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - ebrahim.ev - 05-16-2013 10:31 AM

من فکر میکنم واردات اسباب بازی هم جواب بده10_004

RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - m-jalalvand - 05-16-2013 10:40 AM

آقاي صفري عزيز
ما هم رفيق شماييم ها ... حالا يه كم كاريهايي از ما پيش اومد ديگه نميخواي با ما بپري ...
گفتي كه واردات محصولات جانبي موبايل داري...ليستش رو برام البته با قيمت ايميل كن.
ممنونم

RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - تنگسیر - 05-16-2013 03:59 PM

چشم مسعود خان
یه کم سرم خلوت بشه یه سر میرم دوبی و از این تایپیک یه لیست تهیه میکنم و
تمام قیمتا رو در میارم و اینجا قرار میدم تا اگر کسی خواست بتونیم با هم همکاری کنیم.

RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - alireza091111 - 05-16-2013 04:04 PM

سلام دوست عزیز باتوجه به داغ شدن بازار هارد و افزایش تقاضا برای فضای بیشتر توسط کاربران به دلیل افزایش سرعت دانلود و غیره بنده آوردن هارد های اکسترنال رو به شما پیشنهاد میکنم
میدونم یه مقدار جاگیره ولی فکرکنم حاشیه سود خوبی با توجه به گرونیا داشته باشه.

RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - mamalo - 05-17-2013 06:00 PM

سلام داداش راستی راجب عطر ادکلن من اشنا دارم کسی بخواد بخره البته اگه اصل باشه الان میدن از تهران میارن بدون کارتون با شیشه های دسته دو براش میارن ولی اصل هم 100 میل هم 50 میل اگه بتونی بهم قیمت بدی شاید بتونم برات مشتری پیدا کنم
راستی راجبه اون مشاوره که قراار بود بدی یادت نره من همونیم که گفتم بچه کرمانشاهم گفتی بنداز یادم مشاوره بدم ممنون

RE: کم حجم ترین وسوداورترین کالاهای وارداتی که میشناسید ؟ - تنگسیر - 05-19-2013 01:24 PM

دوست عزیز تو زمینه عطر وادکلن میتونم جنس با کیفیت تضمینی واصل واست تهیه کنم
فقط شما لیست خرید رو واسم بفرستید و نوع محصول رو مشخص کنین.
تو زمینه اسانس وشیشه هم نمایندگی انحصاری محصولات پارفکس فرانسه
پرفیوم پلاس فرانسه
وسیمرایس المان
با بالاترین کیفیت همراه با مناسبترین قیمت
میتونم تهیه کنم