کدام یک برای مغازه مناسب تر است؟! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: کدام یک برای مغازه مناسب تر است؟! (/showthread.php?tid=8233) صفحه ها: 1 2 |
RE: کدام یک برای مغازه مناسب تر است؟! - mir abbas - 05-09-2013 12:22 AM من از اول که داشتم نظرات رو میخوندم مطمئن بودم که روی فلافلی به نتیجه رسیدی و به قطعیت نرسیدی. دوستان توجه کنند که هیچکسی نمیتونه غیر از خود ادم بهترین نتیجه یا تصمیم رو بگیره چون خود شخص در بطن کار و شهر و فرهنگ عمومی شهر و دیگر موارد هست و بیشتر از هر کسی میتونه بهترین تصمیم رو بگیره. موفق باشی RE: کدام یک برای مغازه مناسب تر است؟! - mortizmortiz - 05-09-2013 12:29 AM دوست به نظر من بزن تو کار خنزل پنزل از غذا سودش بیشتر نباشه کم تر نیست تازه دنگ و فنگای غذا رو نداره مثل بهداشت و غیره تل گلسر گیره کش لوازم التحریر لباس زیر جوراب لوازم ارایشی بهداشتی عطر و ادکلن مدل های مختلف و طرح های مختلف اگه مشابهش تو شهر نباشه خوب سود می کنه بهت قول میدم |