چاپ و توزیع نیازمندیها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: چاپ و توزیع نیازمندیها (/showthread.php?tid=8213) صفحه ها: 1 2 |
RE: چاپ و توزیع نیازمندیها - یک همراه سبز - 05-07-2013 08:46 PM البته یه تخفیف هم برای آگهی دهنده ها دارم با پرداخت تعرفه آگهی در یک مکان(همون نیازمندیها)در دو جا آگهی شما تبلیغ میشود اون یکیش سایته که رایگان براشون محاسبه میشه بیشتر تمرکز من روی خلاقیت در طراحی نیازمندیها ست نیازمندیهای حال حاضر با کادرهایی متنوع و با تعرفه های متفاوت اقدام به تبلیغ میکنند(چیزی که خودم به شخصه در اصفهان دیدم میخوام این نیازمندی از این حالت یکنواختی در بیاد RE: چاپ و توزیع نیازمندیها - مهدی گل محمدی - 05-07-2013 09:00 PM نه منظور من اون نبود.... من منظورم اینه که آگهی ها دو بخش بشه.... یه بخش که خود آگهی دهنده ها هزینه میکنند و تبلیغ میکنند یه بخش دیگه هم هست که مث کار سایت نت برگه ولی با این تفاوت که به صورت چاپیه و اینترنتی نیست.... یعنی ما خودمون میریم از یه سری جا درخواست میکنیم که شما اینقدر تخفیف به ما بده ما برات مشتری میاریم.... بعد به طور رایگان آگهیش رو تو آگهی نامه مون چاپ میکنیم و بن تخفیف هارو هم خودمون میفروشیم... |