سهامدارانی که یک شبه میلیاردر شدند - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش خرید - فروش و سپرده گذاری (/forumdisplay.php?fid=8) +--- انجمن: سرمایه گذاری در بورس (/forumdisplay.php?fid=14) +--- موضوع: سهامدارانی که یک شبه میلیاردر شدند (/showthread.php?tid=8193) صفحه ها: 1 2 |
RE: سهامدارانی که یک شبه میلیاردر شدند - GreatNavid - 05-07-2013 12:10 PM من شیراز هستم ، دوستای عزیز من . واقعاً نمیدونم چیه ولی باور کنید من حس درونی و شهودم خیلی وقتا بهم درست میگه . ایندفعه هم کاری اصلاً به این خبرهای وسوسه کننده ندارم ولی درونم بهم میگه بزنی تو کار بورس خیلی موفق میشی برای همین میخواهم واقعاً سفت و سخت بچسبم بهش. ممنون از راهنماییتون RE: سهامدارانی که یک شبه میلیاردر شدند - goldmen - 05-07-2013 12:14 PM طبق تجربه اي اندكي كه كسب كردم بورس با حس نميشه كار كرد قوانين خاص خودش رو دارد وحتي خيلي راحت صحبت ميكند سهام ولي به شرطي كه زبانش رو يادبگيري حتما پس دنبال ا«وزش ها باشيد نمايشگاهي كه درحال حاضر درتهران درحال برگزاري هست فرصت بسيار خوبي براي آشنايي اوليه هست موفق باشيد |