سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104)
+---- موضوع: راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی (/showthread.php?tid=81)

صفحه ها: 1 2

RE: راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی - هومان هرمزدی - 06-04-2013 07:04 PM

الان با حضور شبکه های بازاریابی شبکه ای در این زمینه دیگه فکر نکنم عملا فروشگاه اینترنتی فروشی داشته باشه

RE: راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی - hamid1231366 - 06-04-2013 07:44 PM

خانم ها حتما باید آرایشی رو تست کنم هم رنگ هم کیفیت . ادکلن و اسپری هم باید تست کنن. جنبه تبلیغاتی میتونه داشته باشه برای یک فروشگاه خاص یا برند خاص .

RE: راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی - raghs e 1 oghab - 08-28-2013 02:08 AM

من به زودی به لطف خدا این کارو شروع میکنم اما چون جای درستی ندارم فعلاً تصمیم دارم اینترنتی بفروشم یا توی بازار روزها اگه بتونم اما یه عده میگن نمیخرن و میمونه رو دستم، یه عده تشویقم کردن و میگن کار پر سودیه، نظرتون چیه؟

RE: راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی - mohammadlover - 08-28-2013 11:05 AM

(08-28-2013 02:08 AM)raghs e 1 oghab نوشته شده توسط:  من به زودی به لطف خدا این کارو شروع میکنم اما چون جای درستی ندارم فعلاً تصمیم دارم اینترنتی بفروشم یا توی بازار روزها اگه بتونم اما یه عده میگن نمیخرن و میمونه رو دستم، یه عده تشویقم کردن و میگن کار پر سودیه، نظرتون چیه؟
سلام
بستگی داره شما دقیقاً چی میخواید بفروشید. یک سری از جنس ها خریدار حتماً تست میکنه و فروش اینترنتی اون سخته (غیر ممکن منظورم نیست) ولی اگر به صورت حرفه ای شروع کنید مطمئناً فروش خوبی میتونید داشته باشید ولی اینکار به نظرم ریسک بالایی داره و خیلی فروشگاه های اینترنتی بهتری میتونید راه اندازی کنید که حداقل ریسک کمتری داشته باشه.
برای کارهای راه اندازی فروشگاه (وب سایت و قرارداد پست) سوالی داشته باشید میتونم کمکتون کنم.
پیروز باشید

RE: راه اندازی فروشگاه اینترنتی فروش لوازم آرایشی - habib tousi - 08-28-2013 02:25 PM

(04-13-2012 12:21 PM)sherafati نوشته شده توسط:  یکی از دوستان لوازم آرایشی داره که میگه شبی 500-400تومن فروش داره
400و 500 میلیون تومان؟ یا ن 400و 500 هزار تومان؟
سودش اینقدر ست یا فقط فروشش؟