روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50) +---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176) +---- موضوع: روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک (/showthread.php?tid=8097) |
RE: روز مادر و ایده های دوستان - safire mehrabani - 04-29-2013 01:24 PM [quote='sherafati' pid='88623' dateline='1367215739'] یکمم گفتارم ضعیفه.... فکر کنم نامه بهتر باشه تاثير گذارترين روش اينه كه تو چشاي مادرتون نگاه كنيد ، دستاشو تو دستتون بگيريد و بهش بگيد كه چقدر دوستش داريد اينكه چقدر براتون مهمه و اينكه عزيزترين كس زندگيتونه با همه وجودتون در آغوش بگيريد مادرتون رو ، خانمها حس دريافتي بسيار قوي دارند اجازه بديد دوست داشتنتون رو با همه حسش دريافت كنه و احساس ارزشمندي كنه خستگي هاش فقط با دريافت اين حسه كه تسكين پيدا ميكنه ، بهش يادآوري كنيد كه از روي تكرار دوستش نداريد بلكه براتون مهمه و هر روز اين دوست داشتن قويتر ميشه به عزيزانتان بگوئيد كه چقدر دوستشان داريد ، شايد فردا احساسي باشد اما عزيزي نباشد RE: روز مادر و ایده های دوستان - سعید یوسفی - 04-29-2013 02:20 PM (04-29-2013 01:24 PM)01230500 نوشته شده توسط: [quote='sherafati' pid='88623' dateline='1367215739']البته به آقایون متاهل توصیه می شه،این کارو به دور از چشم خانم محترم انجام بدن،چون علاوه بر حس های دریافتی قوی، خانمها حسهای قوی دیگه هم دارند که در اینجور موارد معمولا به نتایج خوبی منجر نمی شه. ![]() سالروز میلاد خجسته فاطمه زهرا (س) - صدفی - 04-29-2013 09:48 PM سالروز میلاد خجسته فاطمه زهرا (س) سرور بانوان جهان، عطای خداوند سبحان، کوثر قرآن، همتای امیر مومنان و الگوی بی بدیل تمام جهانیان بر همه زنان عالم مبارک باد . . . مادرم ای بهتر از فصل بهار مادرم روشن تر از هر چشمه سار مادرم ای عطر ناب زندگی مادرم ای شعله ی بخشندگی مادرم ای حوری هفت آسمان مادرم ای نام خوب و جاودان مادرم ای حس خوب عاشقی مادرم خوشتر ز عطر رازقی مادرم ای مایه ی آرامشم مادرم ای واژه ی آسایشم مادرم ای جاودان در قلب من مادرم ای صاحب این جسم و تن مادرم می خواهمت تا فصل دور روز زن و روز مادر رو به همه خانمهای انجمن تبریک عرض میکنم مادرم پاینده باشی پر غرور مادرم روزت مبارک ناز من مادرم تنها تویی آواز من RE: سالروز میلاد خجسته فاطمه زهرا (س) - mallarme - 04-29-2013 09:49 PM سپاس خانم صدفی عزیزم منم تبریک میگم این روز بزرگ رو باید قدر دونست و دست مادر رو باید همیشه بوسید...... RE: روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک - فرهاد قربانی - 04-29-2013 11:02 PM مرگ دست خداست زن فقط یک وسیله است …. روز زن مبارک باد ![]() ![]() ![]() RE: روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک - MARYAR - 04-29-2013 11:06 PM (04-29-2013 11:02 PM)فرهاد قربانی نوشته شده توسط: مرگ دست خداست خانوم آقای قربانی بیاین به این ارسال آقای قربانی رسیدگی کنیددددددددددد!!! ![]() ![]() RE: روز مادر و ایده های دوستان - صدفی - 04-29-2013 11:08 PM (04-29-2013 11:57 AM)محمد رضوانی نوشته شده توسط: اما هدیه من: آقا محمد خدا مادرتون رو رحمت کنه منم همیشه روز پدر این حس و حالو دارم روز زن مبارک.... - goldmen - 04-30-2013 06:46 PM ای زن، ای الطاف دستِ حضرتِ پروردگار
ای تو بهتر از همه هستی، به صد ره آشکار خنده ات چون روشنایِ صبحِ هستی، پر ضیا خنده ات چون دامنِ عرش خدا، مهدِ صفا روزت مبارک
RE: روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک - mir abbas - 04-30-2013 07:13 PM من موندم چرا روز مرد اروم و بی سرو صدا برگزار میشه ولی روز زن از یک ماه قبلش هی خانوما به مردها استرس وارد میکنند و اینقدر پر شور برگزار میشه. ![]() ![]() البته حق همیشه با خانوما بوده و هست و صد البته هر چه کادوی گرانقیمت هم که بگیریم لیاقتش رو دارند. ![]() ![]() RE: روز مادر و تولد حضرت فاطمه (س) مبارک - tondar12 - 04-30-2013 07:33 PM روز مادر بر همه ی مادران صبور ایرانی مبارک باد! امیدوارم به برکت خانم فاطمه زهرا(س) سالها زنده و پاینده باشید. |