سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: بخش آموزش سایت (/forumdisplay.php?fid=132)
+--- موضوع: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار (/showthread.php?tid=8001)

صفحه ها: 1 2 3 4 5 6

RE: کلاس آموزش کسب و کار ویژه ( رایگـــــــــــان ) - habib tousi - 05-01-2013 04:42 PM

آقای رضایی تشکر تشکر
خیلی بحث زیبا و قشنگیه
ممنون بایت وقتی که میذارید
یا حق

RE: کلاس آموزش کسب و کار ویژه ( رایگـــــــــــان ) - MARYAR - 05-01-2013 10:55 PM

یعنی با وجود این استاد بزرگ کسب و کار ما نیاز به مشاور نداریم
الحق که شما استاد و مشاور بزرگ انجمن هستید
سپاس بی کران ما را بپذیرید

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - jahanagahi - 05-01-2013 11:42 PM

حناب رضائی عزیز هزاران سپاس.

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - ahmad rezaee - 05-02-2013 12:05 AM

.
.
از بذل محبت و عنایت همگی دوستان ممنون و شرمنده الطاف همگی هستم .

چکیده مطالبی که در این تاپیک به صورت کلاس آموزشی عنوان
می شود ، مطالبی است که با برگردان از سایت های اصلی نویسندگان و یا درک نکته های
تاثیر گذار بزرگان و تجربیات شخصی به قلمی ساده بیان می کنم .

امیدوارم این مطالب مورد استفاده عزیزان قرار گیرد و بتواند در ادامه دید دوستان را برای ایجاد
کسب و کاری ثروت آفرین و اصولی باز کند .

بازهم از توجه جناب قربانیان - خان معاون - آقای سیدی زاده عزیز - خانم سیدی
- شهرام گرامی - آقا حبیب عزیز - آقا نوید - کار آفرین عزیز - و کلیه دوستانی که با پیگیری
مطالب ما را در ارائه پر بارتر کلاس یاری می کنند ، سپــــــــــــــــــاسگــــــزارم

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - ahmad rezaee - 05-02-2013 02:11 PM

دوستان عزیز :
بخاطر حجم مطالب ارائه شده اگر نظر خاصی نسبت به کم کردن حجم مطالب و یا نوع نوشتاری مطالب دارید بفرمایید تا در ادامه لحاظ گردد .

نظر من شاگرد ، ارائه مطالب بصورتی است که قابل هضم تر و پی گیر تر باشد .

بازهم ممنون از توجه دوستان

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - mir abbas - 05-02-2013 02:32 PM

عالیه جناب رضایی کارتون فوق العاده است و درسهای زیادی گرفتیم.
ممنون از ایجاد این تاپیک مفید و با ارزش.
بهروز باشید.

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - mortizmortiz - 05-02-2013 03:35 PM

با تشکر از جناب رضایی عزیز
می خواستم به عنوان کسی که عطای کار استخدامی رو به لقاش بخشیده در حضور دوستان رسما اعلام کنم که از همین لحظه از شغل استخدامی خودم (کارشناس حقوقی آستان قدس رضوی) استعفا دادم و می خوام در راهی قدم بگذارم که در اینده شرمنده خودم نباشم
به همه ی شما اساتید و دوستان می بالم

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - ahmad rezaee - 05-02-2013 04:37 PM

سلام دوست عزیز :

اول خواهشی از حضورتان که حتماً حتماً در تصمیم خود تجدید نظر کنید و با چنین سرعتی تصمیم نگیرید ، صبر کنید تا مطالب تکمیلی کلاس را ارائه کنم ، راه های دیگری برای پیشرفت در کارتان وجود دارد ، حتماً چند روز دیگر مطالب کلاس را دنبال کنید و بعد تصمیم بگیرید .

در صورت تمایل حضوراً در جلسات استانی مشهد که در تاپیک استان خراسان قید می شود ، حضور داشته باشید تا صحبت هایی با همدیگر داشته باشیم .

ممنون همشهری عزیز

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - GreatNavid - 05-02-2013 06:25 PM

احمد خان مطالب خیلی خیلی خوب و حجم عالی دارند ، به بهترین روالی که خودتون صلاح میدونید ادامه بدهید .
متشکریم از شما

RE: سوالات من راجع به کلاس آموزش کسب و کار - mortizmortiz - 05-02-2013 09:29 PM

(05-02-2013 04:37 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز :

اول خواهشی از حضورتان که حتماً حتماً در تصمیم خود تجدید نظر کنید و با چنین سرعتی تصمیم نگیرید ، صبر کنید تا مطالب تکمیلی کلاس را ارائه کنم ، راه های دیگری برای پیشرفت در کارتان وجود دارد ، حتماً چند روز دیگر مطالب کلاس را دنبال کنید و بعد تصمیم بگیرید .

در صورت تمایل حضوراً در جلسات استانی مشهد که در تاپیک استان خراسان قید می شود ، حضور داشته باشید تا صحبت هایی با همدیگر داشته باشیم .

ممنون همشهری عزیز

سلام خدمت شما
خدمتتون عرض کنم که از زمان خدمت سربازی که به نظرم روندی بود که منو با نظام کاغذ بازی و بوروکراسی اشنا کرد با خودم عهد کردم هیچگاه وارد شغل استخدامی نشم
بعد از خدمت تصمیم گرفتم اماده شم برای ازمون کانون وکلا امسال که در ابان ماه برگزار می شود که به اصرار دوستان و خانواده در این ازمون استخدامی شرکت کردم و علی رغم میل باطنی ام در هر دو مرحله قبول شدم!
ولی وقتی به یاد دوران سربازی ام می افتم که چجوری برای دو روز مرخصی جلو فرمانده گردنمون رو کج می کردیم و ایشون(خدا خیرش بده که اینقد منو اذیت کرد که دیدمو نسبت به کاری که اقا بالاسر داشته باشه کلا عوض کرد) هم چنان ناز و ادا در می اورد که گویی می خواد ارث و میراث پدری خودشو بهم ببخشه نمی تونم تصور کنم که همچین شرایطی رو دوباره تحمل کنم
از طرفی با توجه به تجربه کاری سابقه و سلیقه عالی مادرم تصمیم گرفتیم که با هم وارد عرصه پوشاک بشیم که انشاالله از پس از فراهم کردن مقدمات از چند ماه بعد کارمونو شروع می کنیم الان هم بی کار ننشستم و یه کارایی کردم که شرحش تو تاپیکای دیگه موجوده
القصه سرتونو به درد نیارم زمان های فراغتی هم که برام حاصل شده رو شروع می کنم به مطالعه برای ازمون وکالت که انشالله به ارزوی همیشگیم که وکالت دادگستری بوده و هست برسم
از نگرانی شما و حس دلسوزیتان سپاسگزارم ولی در تصمیم خود مصمم هستم
سپاس