سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ایام فاطمیه تسلیت باد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107)
+--- انجمن: سرگرمی ها، دردودل ها و سلامتی یک میلیاردر (/forumdisplay.php?fid=50)
+---- انجمن: اعمال ماه ها، تشکرها، تبریکات و تسلیت های مذهبی و دوستانه (/forumdisplay.php?fid=176)
+---- موضوع: ایام فاطمیه تسلیت باد (/showthread.php?tid=7491)

صفحه ها: 1 2 3 4

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - safari-cht - 03-25-2013 10:34 AM

این عید به نور فاطمیه زیباست.
روزی تمام سال من با زهراست.
از بردن نام فاطمه فهمیدم.
سالی که نکوست از بهارش پیداست.

این ایام رو به همه دوستان تسلیت میگم.
التماس دعا.

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - ابراهیم رضایی - 03-25-2013 11:43 AM

در دو عالم جلال ما زهراست
رمز تغییر حال ما زهراست
عید با فاطمیه آمده است
ذکر تحویل سال ما زهراست

خانه را خالی زخوشحالی مکن
یار من پشت مرا خالی مکن

و علی علیه السلام بزرگترین یاور خود را با دست خود به خاک سپرد . و فرزندش مهدی هنوز در انتظار است
شهادت علت آفرینش هستی ، سرور بانوان عالم و شفیعه روز جزا بر همه دوستدارانش تسلیت باد

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - hasan-f - 03-25-2013 11:59 AM

رسیده عید و دلها شاد و خرم/همه در فکر دیدارند با هم/همه آماده اند سفده بچینند/به فکر سفره های هفت سینند/منم در سفره دارم هفت سین را/ولی توام شده با داغ زهرا/بود سین نخستین سیلی کین/به روی مادرم با دست سنگین/ببین بر سفره سین دومم را/که سویی نیست در چشمان زهرا/بگویم سین سوم تا بسوزی/که مادر سوخت بین کینه توزی/ازین ماتم دل حیدر غمین است/که سین چهارمم سقط جنین است/به روی سفره سین پنجم این است/سر سجاده اش زینب حزین است/شده سفره پر از اشک شبانه/ششمین سین مانده سوت و کور خانه/چه گویم ای عزیز از سین آخر/بود آن سینه ی مجروح مادر...

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - M3HDI - 03-25-2013 12:16 PM

آجرک الله یا صاحب الزمان

سلام

منم به نوبه خودم این ایام رو به تمامی پیروان حضرت تسلیت عرض می کنم

یه عارفی بزرگ اما غریب میگفت که حافظ رحمه الله برای تمام ائمه شعر سروده

بلبلي خون دلي خورد و گلي حاصل كرد *** باد غيرت به صدش خار پريشان دل كرد

طوطيي را به خيال شكري دل خوش بود *** ناگهش سيل فنا نقش امل باطل كرد

قره العين من آن ميوه دل يادش باد *** كه چه آسان بشد و كار مرا مشكل كرد

ساروان بار من افتاد خدا را مددي *** كه اميد كرمم همره اين محمل كرد

روي خاكي و نم چشم مرا خوار مدار *** چرخ فيروزه طربخانه ازين كهگل كرد

آه و فرياد كه از چشم حسود مه چرخ *** در لحد ماه كمان ابروي من منزل كرد

نزدي شاه رخ و فوت شد امكان حافظ *** چه كنم بازي ايام مرا غافل كرد

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - zoofanoon - 03-25-2013 01:17 PM

عمریست رهین منت زهرائیم / مشهور شده به عزت زهرائیم

مُردیم اگر به قبر ما بنویسید / ماپیر غلام حضرت زهراییم. . .

فرار رسيدن ايام شهادت حضرت زهرا مرضيه (س)، بانوي دو عالم،دخت نبي بزرگوار اسلام و همسري با وفاي امير المومنان علي (ع)را برتمام مسلمين جهان بخصوص بر شيعيان وعاشقان اهل بيت عصمت وطهارت تسليت عرض ميکنم.

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - venus2 - 03-25-2013 08:26 PM

ایام فاطمیه از چه تاریخی شروع ودر چه تاریخی تمام می شود؟

دربارة تاریخ شهادت حضرت زهرا(س) روایات مختلفی وجود دارد است. و از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر(ص) بیان شده است. اما میان علمای شیعه، دو احتمال معتبر است: هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر(ص) یا نود و پنج روز بعد از رحلت ایشان.

بنابراین با توجه به رحلت پیامبر اسلام(ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا(س) است و این ایام را فاطمیة اوّل می‌ خوانند.

اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیة دوم می‌ خوانند.

بنابراین؛ ایام فاطمیه جمعا ۶ روز می باشد، ۳ روز در ماه جمادی الاول و ۳ روز در ماه جمادی الثانی. فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵ جمادی الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می باشد.

و شاید علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت(س) معرفی شده است به این دلیل است که این احتمال وجود دارد که ماههای قمری از رحلت پیامبر(ص) تا شهادت حضرت زهرا(س)، ۲۹ روز بوده باشند، حال آنکه د رصورت کامل بودن ماههای قبل، روز شهادت ۱۳جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی خواهد بود. چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمری ۳۰ روزه می توانند پشت سر هم قرار گیرند.

اما در عرف، به دهه دوم جمادی الاول، از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول ۷۵ روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول ۹۵ روز، شهادت حضرت زهرا(س) در آن واقع شده است، دهه فاطمیه دوم گفته می شود.

الْجارُ ثُمَّ الدّارُ.

اوّل باید در فكر مشكلات و آسایش همسایه و نزدیكان و سپس در فكر خویشتن بود.

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - MARYAR - 03-25-2013 08:36 PM

بنام تنها اميد نااميدان

فاطمیه سوز دل را ساز كرد
دفتر داغ على را باز كرد
فاطمیه ماه گل افشردن است
فتح باب تازیانه خوردن است
فاطمیه قفل غم را شد كلید
چون كه دارد هم شهیده، هم شهید

يا فاطِمَةَ الزَّهْراَّءُ يا بِنْتَ مُحَمَّدٍ يا قُرَّةَ عَيْنِ الرَّسُولِ يا سَيِّدَتَنا وَمَوْلاتَنا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكِ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكِ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهَةً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعى لَنا عِنْدَ اللّهِ
آمين
صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - صدفی - 03-25-2013 10:55 PM

ایام فاطمیه غمی بزرگ برای مسلمین جهان است
تسلیت عرض میکنم

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - mahdi77 - 03-26-2013 03:03 PM

السلام علیکِ یا فاطمه الزهرا

من هم به نوبه خودم این ایام عزا را به تمامی شیعیان و دوستداران اهل بیت تسلیت می گویم. انشاءالله روز قیامت خدای متعال ما را با شفاعت حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) مورد آمرزش قرار دهد.

یا صاحب الزمان آجرک الله

RE: ایام فاطمیه تسلیت باد - mallarme - 04-13-2013 07:10 PM

السلام علیکِ یا فاطمه الزهرا....
یا بنت رسول الله....