رهنمون - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی شخصی (/forumdisplay.php?fid=37) +---- انجمن: سخنان و عبارات (/forumdisplay.php?fid=175) +---- موضوع: رهنمون (/showthread.php?tid=7474) |
RE: رهنمون - Andisheh - 03-30-2013 03:32 PM سلام سخن دهم فروردین: تمام خبائث درون اتاقی است که کلید آن اتاق دروغ است.
موفق باشید
امام هادی (ع) RE: رهنمون - Andisheh - 03-31-2013 01:48 AM سلام سخن یازدهم فروردین: آموخته ام که در هر حالی که باشم قناعت کنم.
موفق باشیدحضرت عیسی مسیح(ع) پ.ن: متأسفانه از بقیه چهارده معصوم سخنی در کتاب نبود. RE: رهنمون - Andisheh - 04-01-2013 01:34 AM سلام سخن دوازدهم فروردین: در هر خانه که بجای نیکی بدی کرده شود آن بدی آن خانه را هرگز ترک نخواهد کرد، هرکس مزد دستهای خود را خواهد گرفت.
موفق باشید
حضرت موسی (ع) RE: رهنمون - Andisheh - 04-02-2013 09:21 PM سلام سخن سیزدهم فروردین: خدمت به خلق وظیفه نیست بلکه لذتی است که سلامتی و شادمانی شخص را زیاد می کند.
موفق باشید
زرتشت (ع) (پیامبر ایران باستان) RE: رهنمون - Andisheh - 04-03-2013 02:13 AM سلام سخن چهاردهم فروردین: شما که نمی دانید امروز چه می شود به فردا افتخار نکنید.
موفق باشید
حضرت سلیمان (ع) RE: رهنمون - Andisheh - 04-04-2013 01:14 AM سلام سخن پانزدهم فروردین: شجاعت ملاح در موقع طوفان و شجاعت سرباز در میدان جنگ ظاهر می گردد. باطن و سیرت مردم را در حین بدبختی و مصیبت آنها می توان شناخت.
موفق باشید
دانیال پیامبر (ع) RE: رهنمون - Andisheh - 04-05-2013 01:10 AM سلام سخن شانزدهم فروردین: بهترین اعمال سه مورد است: عفو در حالت غضب، بخشش در تنگدستی، عمل در حین قدرت.
موفق باشیدادریس پیامبر (ع) پ.ن: من سعی کردم شروع سخنان تاپیک رو مزین کنم به فرمایشات پیامبران و معصومین (ع) و از هر کدام که در کل کتاب سخنی داشتند یکی رو انتخاب کردم. انشاله به شرط حیات از این پس هر روز یک سخن از موضوعات 99 گانه کتاب رو قرار داده و این سیکل رو تکرار می کنم. انشاله RE: رهنمون - Andisheh - 04-06-2013 11:14 PM سلام سخن هفدهم فروردین: 1- آرزو - امید موفق باشید
افکار خوب معمار و آفریننده هستند و آرزو قلابی است که هر چیز را به جانب ما می تواند بکشد. دیل کارنگی RE: رهنمون - Andisheh - 04-07-2013 04:47 PM سلام سخن هجدهم فروردین: 2- آزادی
موفق باشید
آزادی تلاش خردمندانه آدمی در جستجوی علت حادثه هاست. هربرت مارکوزه RE: رهنمون - Andisheh - 04-08-2013 12:39 AM سلام سخن نوزدهم فروردین: 3- اجتماع
موفق باشید
هرکس در طلب خیر و سعادت دیگران باشد بالاخره سعادت خودش را هم بدست خواهد آورد. اسمایلز |