ایده های خوراکی! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایده های خوراکی! (/showthread.php?tid=734) |
RE: ایده های خوراکی! - ناصر صادقی - 11-13-2011 07:18 PM با سلام کامیار جان محتویات این کیک چیه از چه موادی برای درست کردنش استفاده کردن و یه سوال دیگه اینها قالب خاصی دارن تا بشه به شکل های مختلف درش آورد ولی در کل ایده بسیار جالبیه. RE: ایده های خوراکی! - کامیار کاظمی - 11-13-2011 07:24 PM قالبش دقیقا قالب کیک یزدی است که در بازار موجود است و محتویات آن هم مانند همان!در اینترنت هم درباره نحوه و مواد لازم برای تولید آن بسیار مطلب است. روش تهیه کیک فنجانی (کلیک کنید.) مهمترین موضوع در این نوع از خوراکی ها ، طراحی ابتکاری شکل و شمایل روی آن است! در جلسه آنلاینم بحث شد. RE: ایده های خوراکی! - arash67 - 11-14-2011 09:45 PM لینک زیر رو که مربوط میشه جدیدترین غذاهای دنیا ببینید نان دستکشیش خیلی باحاله http://norvej.blogsky.com/1390/08/21/post-2 این هم لینک 29 بسته بندی منحصر به فرد است ایده های جالبی برای بسته بندی مواد غذایی دارد http://kharazmi.org/read/rz1 من که خودم اگه برای یک بار هم که شده بعضی از این جنسا می خرم RE: ایده های خوراکی! - کامیار کاظمی - 11-14-2011 11:26 PM (11-14-2011 09:45 PM)arash67 نوشته شده توسط: لینک زیر رو که مربوط میشه جدیدترین غذاهای دنیا ببینید واقعا فوق العاده بود.آفرین به این همه نبوغ طراحان! ایده هایی ساده اما جالب! نشان میدهد که حتما ایده نباید پیچیده باشد بلکه سادگی خود زیبایست! RE: ایده های خوراکی! - ir_tanis - 12-04-2011 12:27 PM من يه ايده دارم كه البته هنوز خام هستش اما فكر كردم گفتنش خالي از لطف نيست. حتي زماني قرار بود تا مرحله اجرا هم پيش برم البته با كمك شخص ديگه اي كه بعدا ايم امر ميسر نشد! به هر حال در ادامه بگم كه ايده درباره فست فودهاست. در حال حاضر شخصي كه براي تهيه فست فود اقدام ميكنه بايد سفارشش رو كامل تحويل بگيره مثلا نميتونه بگه نصف پيتزا ساده نصفش پپروني باشه! جالب ميشه اگه تو فست فود همه اقلام منو به شكلي باشن كه هر كسي به تعداد كم بتونه سفارش بده (يعني در برش هاي كوچك) به نظرم هم تنوع براي مشتري ايجاد ميكنه و هم نظرش رو جلب ميكنه كه با پولي كه در جاهاي ديگه بايد براي يك نوع از اقلام منو پرداخت كنه بتونه تنوع طعم رو در يك وعده امتحان كنه! RE: ایده های خوراکی! - MARYAR - 12-04-2011 12:40 PM البته فاطمه خانوم من اين ايده را در برخي از فست فودهاي تهران در مورد پيتزا ديدم كه نصف پيتزا را مثلا پپروني مي زدند و نصف ديگش را مخصوص بر اساس نوع خواسته مشتري RE: ایده های خوراکی! - ir_tanis - 12-04-2011 12:43 PM ميدونيد منظور من اينه كه نصفه نباشه يعني برشي باشه مثلا برشهاي مختلف پيتزا رو در نظر بگيريد و انواع طعم هاي اون رو تقريبا چند نوع رو در بر ميگيره. در هر حال ممنون از نظرتون RE: ایده های خوراکی! - کامیار کاظمی - 12-04-2011 01:44 PM پیتزا برشی یا تکه ای (Pizza slice) در اینترنت جستجو کنید نتایج خوبی حاصل میشود. ایده جالبی در دنیاست. ![]() RE: ایده های خوراکی! - مهتاب - 12-04-2011 04:35 PM ایده ی جالبی است .رستورانهای زنجیره ای سارا این طرح رو اجرا کردند و البته بسیار هم موفق است.البته این رستوران از جمله رستورانهای منو باز است که در ازای پرداخت ورودی شما هر نوع غذایی که در میز وجود دارد را می توانید بخرید.ولی خوب پیتزا ها دقیقا به شکل برشی هستند و می توانید برشهای مختلف بردارید. RE: ایده های خوراکی! - ehsan_mech - 12-04-2011 05:02 PM درود بر خوبان بهترین شیرینی فروشی های شهرمون(قزوین) از اقوام نزدیک من هستن. اگه کمکی از دستم بر میومد بگید |