سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه (/showthread.php?tid=7312)

صفحه ها: 1 2 3

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - سعید یوسفی - 03-15-2013 05:32 PM

(03-09-2013 05:04 PM)jahanagahi نوشته شده توسط:  آقا سعید عزیز ایمان کامل دارم که موفقیت شما حتمی است.چون از شما شناخت کامل دارم.Heart
ارسال درختچه میوه فراموش نشود. اکنون بهترین فصل آنست.
اتفاقا یکی از چیزهایی که تو سفر اول دو سه روزی در موردش تحقیق کردیم، کاشت نهال و ایجاد باغ در عراق بود. این کار به سفارش یکی از دوستان که تو این کار هست انجام شد. به وزارت کشاورزی اربیل و سلیمانیه و سفارت ایران هم رفتیم. گفتند دولت علاقمند به این کار هست ولی کشاورزها و زمین دارها بیشتر رو کشتهای زودبازده علاقه نشون می دن. در مورد حمل نهال هم گفتند به دلیل جلوگیری از بیماریهای خاکی ریشه باید فاقد خاک باشه و داخل کود ورمی انتقال صورت بگیره.البته من اطلاعات زیادی در مورد نهال ندارم، ولی در کل بیشتر ماشین ها حداقل یکی دو روزی پشت مزر منتظر می مونن و احتمال خشکیدن هست،به نظر می رسه تجارت پر ریسکی باشه. قیمتها رو هم متاسفانه نپرسیدیم.

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - سعید یوسفی - 03-15-2013 05:50 PM

گزارش دومین سفر به سلیمانیه
نوزده اسفند یه سفر چند روزه به سلیمانیه داشتیم، هدف از این سفر تکمیل پروسه انتقال کالا و وصول مطالباتمون بود. اگرچه به دلیل افت قیمت دلار و کم تجربگی، تو اولین معامله یه مقدار ضرر کردیم، ولی تجربه خیلی خوبی بود. خیلی چیزا رو در مورد صادرات عملا یاد گرفتیم.
یه بازار یاب کرد هم استخدام کردیم که کار بازاریابی محصولات کشاورزی رو تو سلیمانیه انجام بده، محل کار ایشون فعلا میدان تره بار و در مورد محصولات کشاورزی و صنایع غذایی هست ولی اگه کالاهای مناسبتر و پرسودتری پیدا کنیم رو بقیه کالاها هم کار می کنیم،
در ضمن از پیشنهاد دوستانی که علاقمند به بازاریابی و فروش کالاهاشون تو عراق هستند استقبال می شه.

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - ناصر صادقی - 03-15-2013 07:31 PM

آقای یوسفی این موفقیت رو به شما و خانواده محترم و همچنین خانواده بزرگ انجمن تبریک میگم امیدوارم شاهد موفقیت های چشمگیری از طرف شما باشیم سعی کن لحظه به لحظه موفقیت هایت را در این انجمن شرح بده هم تجربه میشه برای دوستان و هم اینکه دوستان با روند کار صادرات بیشتر آشنا میشن خلاصه خیلی خوشحال شدیم .

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - سعید یوسفی - 03-15-2013 08:02 PM

(03-15-2013 07:31 PM)ناصر صادقی نوشته شده توسط:  آقای یوسفی این موفقیت رو به شما و خانواده محترم و همچنین خانواده بزرگ انجمن تبریک میگم امیدوارم شاهد موفقیت های چشمگیری از طرف شما باشیم سعی کن لحظه به لحظه موفقیت هایت را در این انجمن شرح بده هم تجربه میشه برای دوستان و هم اینکه دوستان با روند کار صادرات بیشتر آشنا میشن خلاصه خیلی خوشحال شدیم .
ممنون آقای صادقی عزیز
اتفاقا تو این تاپیک قصدم اینه که از فراز و نشیب ها، شکستها و پیروزی ها بگم تا هم ثبت خاطرات بشه و هم تو این راه از دوستان کمک بگیرم.

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - فرهاد قربانی - 03-15-2013 09:18 PM

جناب آقای یوسفی،موفقیت روز افزون شما آرزوِی ماست. موفق ترینها باشید10_004

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - سعید یوسفی - 03-15-2013 10:00 PM

ممنون آقای قربانی، من هم برای گروه عالی شما آرزوی موفقیت دارم.

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - ehsan21 - 03-18-2013 12:02 AM

افرين و احسنت به شما وفكر بازت /غبطه ميخورم بهحالم همچين دوستاني دارم اما خودم .....

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - sokoot - 03-18-2013 12:24 AM

تو این مدت خیلی از بچه های انجمن کار جدیدی را شروع کردن ولی کار شما بنظرم از همه جالب تر امد امیدوارم موفق باشین.

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - سعید یوسفی - 03-18-2013 01:51 PM

(03-18-2013 12:02 AM)ehsan21 نوشته شده توسط:  افرين و احسنت به شما وفكر بازت /غبطه ميخورم بهحالم همچين دوستاني دارم اما خودم .....
ممنون از اظهار لطفتتون، من هم مدتی تو حالت سردرگمی بودم، در مورد خیلی چیزا تحقیق کردم و خیلی راهها رو تا نیمه رفتم ،ظاهرا این مراحل(احساسی شدن،تصمیم، سردرگمی،ترس، شروع به حرکت،شکستهای موقتی،....و در اخرموفقیت) برای هر کسی که بخواد شروع کنه هست، والبته شروع به معنی پایان نیست، برنده کسیه که تا اخر راهو بره.
شما هم اگه تصمیمتون جدی باشه، بالاخره راه خودشو نشون می ده.

(03-18-2013 12:24 AM)sokoot نوشته شده توسط:  تو این مدت خیلی از بچه های انجمن کار جدیدی را شروع کردن ولی کار شما بنظرم از همه جالب تر امد امیدوارم موفق باشین.
شاید در ظاهر اینطور باشه ولی من کار خیلی از دوستان رو که آهسته و پیوسته و ایمان حرکت می کنند بیشتر ترجیح می دم. امیدوارم خودم هم بتونم همینطور باشم وتو سختیای راه طاقت بیارم و بتونم ایمان به موفقیتم رو حفظ کنم.

RE: اخبار و گزارشات شرکت آریان تندیس هگمتانه - سعید یوسفی - 03-18-2013 02:02 PM

آخرین گزارش قبل از عید، در مورد روند صادرات محصولات کشاورزی
نزدیکای عید به خاطر گرون شدن خیلی از میوه ها و محصولات کشاورزی و از طرفی پایین اومدن قیمت دلار،فعلا ارسال رو متوقف کردیم، و منتظر بهتر شدن اوضاع بازار هستیم.