سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
سایت نیازمندی آری یا نه؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104)
+---- موضوع: سایت نیازمندی آری یا نه؟ (/showthread.php?tid=7283)

صفحه ها: 1 2 3

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - mrghafoory - 03-07-2013 07:10 PM

دوستان اگه میخواید ایندکس سایتتون رو بالاتر ببرید باید کاملا بدونید که گوگل بخ چه چیز هایی امتیاز منفی و به چه چیز هایی امتیاز مثبت میدهد
مثلا اگه توی سایت شما لینکی باشه یک امتیاز منفی و اگر لینک سایت شما در جایی دیگر باشد یک امتاز مثبت به شما میدهد

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - faramarzeparsi - 03-07-2013 07:15 PM

درود
موضوع جالبي مطرح شد به نظر من يكي از دوستان در همين سايت يك موضوع با عنوان نيازمنديها باز كند تا دوستان مواردي كه مورد نيازشون هست يا وسايلي را كه نياز ندارند و مي خواهند بفروشند در اين سايت مطرح كنند
البته من خودم مي خواستم اين كار را بكنم البته با اجازه مديريت سايت و ناظم محترم حالا اين دوستان بيان نظر بدن ببينند اين پيشنهاد
اولا با قوانين سايت مغايرت ندارد
دوما تكراري نيست
سوم در كل مشكلاتي براي سايت بوجود نمي آورد كه منجر به حذف موضوع و ... نشود
با تشكر

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - mrghafoory - 03-07-2013 07:19 PM

faramarzeparsi عزیر هر سایتی را بهر کاری ساخته اند

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - faramarzeparsi - 03-07-2013 07:29 PM

(03-07-2013 07:19 PM)mrghafoory نوشته شده توسط:  faramarzeparsi عزیر هر سایتی را بهر کاری ساخته اند
دوست من
من هم متوجه هستم اين يك پيشنهاد است جهت كمك به همديگر چون اينجا كمي صميميت و دوستي بيشتر است مثلا شايد من يك وسيله اي بخوام كه در تهران يا كردستان يا بندر عباس تهيه آن به قيمت مناسب تر براي دوستان ساكن آن شهر ممكن است به نظر شما برم در سايت ايستگاه آگهي بزنم براي خريد بهتر است يا دوست عضو اين سايت در كردستان زحمت اين كار را بكشد
در هر حال اين يك پيشنهاد است

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - سیدمهدی هاشمی - 03-07-2013 07:29 PM

قیسمت بازار چه هست میتونید استفاده کنید چند روزی هست که ایجاد شده.
برای این کار از صفحه ی اول انجمن استفاده کنید.
ثروتمند و موفق باشید.

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - mrghafoory - 03-07-2013 07:36 PM

faramarzeparsi عزیر سایتی کی Nuruzzaad عزیز می خواد برنه سایتیه که تصمیم داره ازش کسب درامد که نه چیزی که شما مد نظرتون هست یعنی من از پستاشون توی این تاپیک اینگونه برداشت کردم

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - faramarzeparsi - 03-07-2013 07:46 PM

(03-07-2013 07:36 PM)mrghafoory نوشته شده توسط:  faramarzeparsi عزیر سایتی کی Nuruzzaad عزیز می خواد برنه سایتیه که تصمیم داره ازش کسب درامد که نه چیزی که شما مد نظرتون هست یعنی من از پستاشون توی این تاپیک اینگونه برداشت کردم

درود
من متوجه شدم ولي منظور من اين بود كه در اين سايت هم يك جايي باز بشه كه دوست عزيز آقا مهدي اشاره كردند و من رفتم ديدم
و هم اينكه اين دوستمون كه مي خوان سايت بزنن با توجه به گفته هاي دوستان در مقياس كوچك متوجه سختي هاي كار بشن و هزينه زيادي نكنند
در كل حرف شما درسته و من مي خواستم يه موضوعي را مطرح كنم ، اين جا را بهترين جا ديديم شرمنده

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - mrghafoory - 03-07-2013 08:05 PM

Nuruzzaad عزیز امید وارم موفق بشی و بیای اینجا و مثال نقصی برای گفته ی تمام دوستان که گفتن موفق نمیشوی باشی

دوستان ما چرا هی تو سر ایده های بچه ها میزنیم من خودم یه ایده درمورد تخم مرغ دادم توی قیمت ساخت سالن اشتباه کردم دوستی که نام نمیبرم اومده تو پیام خصوصی به من توهین کرده اخه چرا ما این جوری هستیم ؟ فکر کنم دوستان فکر میکنند که اگه هیچ کاری نکنیم سودش بیشتره از کاری کردن
Nuruzzaad عزیز وقتی موفق شدی بیا به همه بگو
دوستان کارافرینان به جای این که وقتی ساعت خابشان رو روی شیش میزارند تا بیدار بشند بعد با خودشون بگن بزار پنج دقیقه بیشتر بخوابم سر ساعت شیش بیدار میشوند

به امید موفقیت Nuruzzaad عزیز

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - Nuruzzaad - 03-07-2013 11:41 PM

ممنون از همه
فکر می کنم یه مقدار از موضوع تاپیک دور شدیم
برای اینکه موضوع برگرده سر جای اول:
در مورد دامنه در مورد ایندکس شدن که گفتین تاثیری نداره، به نظر من حتماً نباید بین المللی باشه و دامنه های ملی رو حمایت کردن خیلی بهتره و سایت های بزرگی هم هستن که دامنه ملی ایرانی دارن و خیلی موفق
آیا برای چنین سایتی حتما باید تخصص داشت؟ برنامه نویسی، زئو و غیره؟
میزان وقتی که در روز برای این کار باید اختصاص داد چقدر هست؟
چه خدمات دیگه ای رو می شه در کنار این سایت ارائه کرد؟

تشکر فراوان Wink

RE: سایت نیازمندی آری یا نه؟ - Nuruzzaad - 03-10-2013 09:41 AM

دوستان با عرض معزرت فقط خواستم تاپیک رو بالا بیارم