لطفا همه شرکت کنید! - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مباحث داغ (چالش ها) (/forumdisplay.php?fid=142) +--- موضوع: لطفا همه شرکت کنید! (/showthread.php?tid=7215) |
RE: لطفا همه شرکت کنید! - Haavin - 03-05-2013 02:40 AM بی صبرانه منتظر نظرات خوبتونم! دوست دارم به یه چیزی جز کیلیشه های روزمره برسیم ! RE: لطفا همه شرکت کنید! - m-jalalvand - 03-05-2013 10:36 AM اگر قرار باشه موفق ترین باشید 3 تا خصوصیتیا عادت اصولی و بنیادینی که باید تو خودتون ایجاد کنین چیه و چرا مهمه [/size] با سلام سه خصوصیتی که مخصوص خود منه و من اونو باعث پیشرفت خودم در هر زمینه ای میبینم 1) توکل بخدا 2)سپاسگزاری 3)ترک عادت شعار دادن و با امید و قرار دادن هدف در روبرو و حرکت کردن یادمون باشه حتی اگر انتخابمون به شکست خورد باز هم مانع حرکتمون به سمت جلو نشه دوستان همه استاد بنده هستند ...[size=large] RE: لطفا همه شرکت کنید! - farzin54 - 03-26-2013 06:47 PM البته تنها داشتن عادات به خصوصی نمی تواند ضامن موفقیت باشداز طرفی برای هر شخصی با توجه به شرایط وموقعیت زندگیش وهمچنین با توجه به استعدادهایش الگوهای رفتاری منحصر به فردی می تواند مهم ودراولولیت باشند ولی چون خواسته شما تنها عادات رفتاری ان هم فقدسه مورد را شامل می شودبرای من نیز این سه مورد به مهم هستند: 1.اگاهی وعلم به خصوصیات رفتاری خودمان به چالش کشیدن این اگاهی وعلم خود داشتن وسواس بهتر وبهتر شدن 2.عملگرا بودن پشتکار وپشتکار داشتن البته در زمینه اگاهی وتخصص خود وسواس بهتروبهتر شدن از قبل 3.توکل به خدا ویقین داشتن به ان ویقین داشتن به موفقیت خود باز هم داشتن دیدگاه بهتروبهتر از قبل شدن دراین مورد هم ![]() چرا این سه مورد برای من مهم هستن مورد اول: برای موفقیت درهرکاری حتی کار ساده ای چون نگهبانی باید تخصص وعلم درزمینه ان داشته باشیم مورد دوم:علم چندان که خوانی چون عمل در تونیست نادانی بنابراین برای استفاده از معلومات واگاهی خود باید عمل وپشتکار داشته باشیم پشتکار هم نهایت ومرحله کامل عمل هست مورد سوم:توکل به خدا ویقین نیز که الان در علم امروزی ازان به قانون جذب تعبیر می کنند (چیزی که درهمه این موارد به نظر من مشترک وبرای هر کسی می تواند صادق باشد دغدغه فکری وعملی داشتن وسواس بهتر وبهتر شدن از قبل است) RE: لطفا همه شرکت کنید! - bahador - 03-26-2013 11:30 PM 1-" نه " گفتن به همه آنچه که شما را از اهدافتون دور میکنه 2-تلاش بی وقفه برای به سرانجام رساندن اهداف خودتون RE: لطفا همه شرکت کنید! - successman - 03-26-2013 11:44 PM 1 - توكل و ايمان كامل به خواست خدا 2 - رسيدن به قاطعيت و پشتكار لازم در كار 3- ايجاد روابط عمومي بالا RE: لطفا همه شرکت کنید! - babay - 04-21-2013 01:05 PM با سلام از نظر من مشورت با افراد موفق و صادق وتاکید دارم صادق خیلی می تونه کمک کنه بعد دیدن توانایی خود بعد شروع کار با برنامه ریزی دقیق RE: لطفا همه شرکت کنید! - رازمنا - 04-22-2013 05:47 PM 1 اعتماد به نفس 2 پشتکار 3 ابتکار و خلاقیت RE: لطفا همه شرکت کنید! - sina3965 - 05-13-2013 09:57 AM با سلام با سپاس از مطلب جالب و تامل برانگیزتون در این مورد باید عرض کنم که این چیزی که شما بعنوان عادت میفرمائید به طور دقیق برنامه ریزی نام داره ، شما مغزتون رو به عنوان یه رایانه(رایانه چه عرض کنم ابر رایانه ) که قبول دارید؟ این عادات دقیقا همون برنامه ریزی ها هستن البته نه فقط عادات بلکه افکار و تلقین های ذهنی هم باعث این قضیه میشن که مغز شما به سمت خاصی برنامه ریزی بشه و همونطور عمل کنین. به این کلام مولای متقیان امیر المونین دقت کنید:مواظب افکارت باش که گفتارت می شود ، مواظب گفتارت باش که رفتارت می شود ، مواظب رفتارت باش که عادتت می شود،مواظب عادتت باش که سرنوشتت می شود!!!!!!! یک دریا علم و حکمت پشت این چند جمله است . اما چطور برنامه ریزی(عادت) رو تغییر بدیم؟ سوال خوبیه چون صدرصد سرنوشتتون رو تغییر میده . روش این کار اینطوریه مغز در خواب و بیداری امواج خاصی تولید میکنه که مهم ترین این امواج آلفاست مثل زمانی که در حالت ریلکس کامل یا خواب و بیداری هستین در این حالت میتونین با تصویر سازی ذهنی و تلقین کلامی مثبت افکارتون رو نسبت به هرچیزی تغییر بدین!!! برای کسب اطلاعات بیشتر میتونین کتاب های خوزه سیلوا رو مطلعه کنین و انشاء الله اگه خودم وقت کردم یه مبحث کامل در بخش روانشناسی براتون باز می کنم و توضیحات کامل رو ارائه میدم به امید خدا. RE: لطفا همه شرکت کنید! - محسن قلي زاده - 05-13-2013 10:10 AM سلام 1- اميد به آينده روشن و توكل به خدا 2- برنامه ريزي صحيح و مبني بر واقعيت با در نظر گرفتن تمامي زوايا 3- تلاش و پشتكار RE: لطفا همه شرکت کنید! - هما - 05-26-2013 06:36 PM اول تفکر دو توکل بعدش اراده اراده اراده اراده من خودم ایده داشتم ،براش اطلاعات هم جمع آوری کردم ،راه های رسیدم به اون هم تو ذهنم بررسی کردم ولی هروقت پای عمل میاد کم میارم ![]() |