سلام و عرض ادب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: اعضای سایت ، اهداف و بحث های شخصی (/forumdisplay.php?fid=36) +--- موضوع: سلام و عرض ادب (/showthread.php?tid=7173) صفحه ها: 1 2 |
RE: سلام و عرض ادب - MARYAR - 02-28-2013 01:59 AM ههههه باز خودشو تنها اون بالا با پرچم انجمن دید!!! چقدر بگم پسر روحیه گروهی داشته باش!!! لاقل 3 تفنگدار++++ آبجی مریمو فراموش نکن RE: سلام و عرض ادب - مهدی گل محمدی - 02-28-2013 02:07 AM (02-28-2013 01:59 AM)m_sh نوشته شده توسط: ههههه آخه آبجی من باید اول برم منطقه رو بسنجم.....ببینم جا هست برا پرجم یا نه!!! چون این محمد (که بی وفا الان حدود 2 هفتس که اصلا به من زنگ نزده) میره بالای قله و پرچمه خودشو میزنه اونم که میدونی پرچمش چجوریه(مث خودش تپله).دیگه جا نمیشه ما پرچم بزنیم..... RE: سلام و عرض ادب - mir abbas - 02-28-2013 04:42 PM با چند برخوردی که با اقا مهدی داشتم ایشون رو سرشار از انرژی و با انگیزه بالا و نیروی فوق العاده جوانی (اخه 19 سالشه )تشخیص دادم و ایشون از اون دسته ادمهایی هست که به ادم انرزی میده و حداقل 20 سال بیشتر از سنش تجربه کسب کرده. امیدوارم دست به هر کاری بزنی موفق باشی اقا مهدی عزیز . ![]() مطمئنم تا چند وقت دیگه یک گروه جدید به کارگردانی اقا مهدی اعلام موجودیت میکنه. RE: سلام و عرض ادب - مهدی گل محمدی - 02-28-2013 05:00 PM مخلصیم آقا میر عباس...ما که شاگرد خودتونیم.... انشالله روزی برسه که همه اعضا موفق بشن کسب و کار میلیاردری خودشونو راه اندازی کنن. RE: سلام و عرض ادب - سعید یوسفی - 02-28-2013 09:20 PM آفرین آقا مهدی، آفرین که برای رسیدن به هدف بزرگتر، اینقدر راحت تونستی قید مغازه رو بزنی، اونم مغازه ای که خیلی براش زحمت کشیده بودی، به این میگن ریسک پذیری، به این میگن قدرت، این چیزیه که تو هر کسی پیدا نمی شه. می دونم که توصیه آقای نامی هم تو این تصمیمت بی تاثیر نبوده. منتظر میلیاردر شدنت تو 5 سال آینده هستم. RE: سلام و عرض ادب - safari-cht - 02-28-2013 10:05 PM آقای گل محمدی یک تیر فقط زمانی قابل پرتاب است که کمان به عقب کشیده شود. پس وقتی زندگی با مشقت در حال عقب کشیدن شماست، این یعنی قرار است به سوی چیزی بی نظیر پرتاب شوید. منتظر مشاهده اون نقطه بی نظیر شما هستیم، همون طور که خودتون قولشو دادین. RE: سلام و عرض ادب - HadiMahmoodi - 03-01-2013 02:30 AM مهدی جان، من اطمینان دارم که موفق میشی.... |